Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روانشناس اجتماعی معتقد است که حضور رئیس‌جمهور در بین مردم می‌تواند فاصله ایجاد شده بین مردم و مسئولین، که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده است را کاهش بدهد.

دولت برای ایجاد آرامش اقتصادی و جلب رضایت مردم برنامه‌های جدیدی از جمله افزایش یارانه را در دستور کار خود قرار داد. اما در روزهای ابتدایی، این جراحی بزرگ اقتصادی دولت با ناهماهنگی‌هایی موجب برخی نابسامانی ها در عرضه به موقع کالاها در فروشگاه ها و مراکز خرید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان شخص رئیس‌جمهور با حضور در میان مردم تلاش کرد این مشکلات را از نزدیک بررسی کند تا از التهابات روزهای نخستین اجرای طرح کم کند. اما آیا، حضور مسئولین در بین مردم می‌تواند نتیجه مثبتی ایجاد کند؟ پاسخ دکتر علیرضا شریفی یزدی، روانشناس اجتماعی به این سوال مثبت است. او می‌گوید: هرچه مسئولین با مردم ارتباط مستقیم بیشتری داشته باشند و از نزدیک مشکلات مردم را درک کنند، می‌تواند فاصله ایجاد شده بین مردم و مسئولین، که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده است را کاهش بدهد.

این روانشناس اجتماعی در ادامه با بیان اینکه مطالعات و مشاهدات میدانی که در ایران انجام شده نشان‌دهنده این موضوع است که مساله سرمایه اجتماعی چه به صورت افقی و چه به صورت عمودی در بین مردم کاهش پیدا کرده است توضیح می‌دهد: سرمایه اجتماعی شامل دو مرکز ثقل می‌شود، اول مقوله اعتماد عمومی مردم به صورت عمودی به مسئولین و رده‌های بالای قدرت مثل مدیران، استاندران، وزرا، نمایندگان و... دوم مشارکت مردم در برنامه‌های مسئولین، که هر دو مساله به شدت دچار لطمه شده است.

دکتر شریفی یزدی ادامه می‌دهد: اعتماد عمومی، هسته مرکزی سرمایه اجتماعی است، این اتفاق در دولت‌های قبلی نیز مشهود بوده است، چون مردم عملکرد دولت‌های گذشته را مثبت ارزیابی نمی‌کنند بنابراین نگاه مردم به دولت‌ها «شک‌آلود» شده و یکی از دلایل اصلی این نوع نگاه، مسائل و معضلات اقتصادی است که از بعضی تصمیمات نادرست دولت‌ها نشات گرفته است.  

 

 

وی تصریح کرد: حضور رئیس‌جمهور در بین مردم می‌تواند موجب ترمیم نگاه شک‌آلود مردم شده و اعتماد عمومی را افزایش دهد، اما این اتفاق باید با بهبود وضع معیشتی مردم همراه شود تا اعتماد مخدوش شده مردم ترمیم شود.

 

 

 

این روانشناس اجتماعی با بیان اینکه جامعه ما دچار یک خشم فروخورده شده که می‌تواند نگران‌کننده باشد اضافه کرد: می‌توان با یکسری از اقدامات از این مرحله عبور کرد و نگذاشت که این خشم فروخورده به معضل تبدیل شود.

دکتر شریفی یزدی در ادامه با اشاره به نقش رسانه‌ها در بیان واقعیات جامعه می‌گوید: مسئولین باید با کارشناسان و افراد خبره مشاوره کرده و همچنین به افراد مختلف اجازه حضور در رسانه‌ها بدهند تا همه بتوانند نظرات خود را با نیت خیرخواهانه مطرح کنند.

وی افزود: با این اقدام قطعا می‌توان برای هر مشکلی که در جامعه پیش می‌آید راه‌حل مناسب و جامعی پیدا کرد تا بتوانیم شرایط بهتری را تجربه کنیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روانشناس اجتماعی اعتماد عمومی بین مردم رئیس جمهور دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!

به گزارش خبرآنلاین «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا ویدئویی را در شبکه اجتماعی ایکس به مناسبت سالگرد اظهار نظر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره کووید-۱۹ به اشتراک گذاشت.

طبق گزارش پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ چهار سال پیش درباره ویروس کووید-۱۹ گفته بود: «ضدعفونی‌کننده‌ای را دیده‌ام که ظرف یک دقیقه کارش را می‌سازد. حالا آیا راهی دارد که بشود مثلا همین را تزریق کرد، مثل تمیزکاری؟»

به نقل از ایسنا جو بایدن در ادامه پست ایکس در واکنش به اظهارات پیشین ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در حال حاضر نامزد حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده است، نوشت: «ضدعفونی‌کننده تزریق نکنید! و به شخصی رای ندهید که به شما گفته بود ضدعفونی‌کننده تزریق کنید.»

در آن زمان کارشناسان پزشکی فورا به این پیشنهاد ترامپ واکنش نشان دادند و «وین گوپتا» متخصص ریه و کارشناس سیاست‌های بهداشت عمومی در آمریکا، اظهارات ترامپ را «پیام‌های بهداشتی ناشایست» خواند.

بایدن در جریان سخنرانی خود زمانی که تلاش داشت ترامپ را به عنوان شخصی غیر قابل اعتماد معرفی کند، گاف داد و به اشتباه گفت: «او چند بار باید ثابت کند که ما قابل اعتماد نیستیم؟»

شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز هم در تلاش برای تصحیح سخن رئیس‌جمهور سالخورده آمریکا، کلمه «ما» را با کلمه «او» جایگزین کرد، گرچه در ویدیوی آن به وضوح شنیده می‌شود که بایدن از ضمیر «ما» استفاده می‌کند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899056

دیگر خبرها

  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد