Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب  فاضلاب کشور به همراه مدیر عامل،معاونین و مدیران امور آب و فاضلاب مازندران از طرح تصفیه خانه آب شرب سلیم بهرام  و تصفیه خانه فاضلاب عالیواک ساری بازدید کرد.
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،؛مهندس آقازاده در این سفر دو روزه طی نشستی با مدیر عامل و معاونین شرکت با اشاره به وظیفه خطیر سقایی اظهار داشت: خدمت سقایی بسیار ارزشمند و از نعمات الهی است لذا باید بر اساس باورهای دینی خدمت کنیم زیرا خداوند از حق خودش می گذرد اما از حق الناس نمیگذرد و کار ما حق الناس است و ما به ازای باور خودمان مشغول به خدمت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     
وی با تاکید بر مسئولیت پذیری و خدمت خالصانه  همانند سردار شهید سلیمانی گفت: عبادت جز خدمت به خلق نیست و خوشحالیم که سپاه و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در مسیر محرومیت زدایی خیلی پیشتر از ما هستند.   
در ادامه مهندس برارزاده در حاشیه بازدید از طرح تصفیه خانه فاضلاب ساری طی سخنانی گفت: مساحت تصفیه خانه فاضلاب ساری 12 هکتار است که در 4 مدول طراحی شده و ظرفیت هر مدول بیش از 223 هزار متر مکعب در روز است که در سال مقصد( 1408) بیش از 420 هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد.          
وی با اشاره به مزیت های مدول دوم تصفیه خانه نسبت به مدول اول گفت: تاکنون 346 کیلومتر لوله گذاری ، 22 هزار و 546 فقره انشعاب همچنین ساخت و نصب تجهیزات و راه اندازی تلمبه خانه فاضلاب،اجرای خط انتقال به طول 2.5 کیلومتر ، اجرای خط پساب به طول 1 کیلومتر و نیز ساخت و نصب تجهیزات و راه اندازی مدول اول تصفیه خانه انجام شده است.         
گفتنی است در نشست معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با مدیر عامل و معاونین شرکت آبفا مازندران مقرر شد با توجه به فرسودگی بالای شبکه توزیع و سرانه پایین مخازن ذخیره برای مقابله با تنش آبی اعتبارات لازم افزایش یابد و طرحهای فاضلاب 5 شهر اولویت دار که با تسهیلات بانک توسعه اسلامی محقق نشد با اعتبارات طرحهای تملک دارایی انجام شود.        
همچنین مقرر شد اعتبارات محرومیت زدایی استان مازندران افزایش یابد  و با توجه به پرداخت بخشی از اعتبارات به قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرای پروژه ها شتاب بیشتری یابد و با توجه به تکمیل مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب ساری، اجرای شبکه فاضلاب در اولویت قرار گیرد و نیز با توجه به عقب ماندگی طرحهای فاضلاب در مازندران از هزار میلیارد تومان سهم استان در ساماندهی فاضلاب در نوار ساحلی 450 میلیارد تومان تخصیص یابد و شرکت آبفا مازندران برای شهرهای فاقد طرحهای فاضلاب هم مطالعات را انجام و برای تصویب به شرکت مهندسی ارسال نماید
شایان ذکر است بازدید و نشست مهندس آقازاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آبفا کشور با مهندس برارزاده و معاونین شرکت از ظهر شروع شده و تا پاسی از شب همچنان ادامه داشت.

 

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازدید معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفا کشور تصفیه خانه فاضلاب توسعه شرکت شرکت مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند