Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، فرناز محمدی معاون اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی درباره اقدامات این اداره در سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به خبرنگار ایرنا گفت: ناشران عمده تامین کنندگان منبع «پویش کتاب در حرکت» هستند، آن‌ها کتاب را به ما ارسال می‌کنند و اداره کل فراهم‌آوری، کتاب‌ها را وارد چرخه مطالعه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر همکاران در نمایشگاه حضور دارند.

به گفته وی، نویسندگان، پدیدآورندگان، ناشران یا هر یک از شهروندان می‌تواند کتابی را به پویش کتاب در حرکت اهدا کند. مشخصات کتاب‌های اهدایی به نام اهداگر در سایت کتاب‌شناسی ملی ثبت می‌شود. همچنین کتابخانه‌های کشور نیز با ارسال منابع مازاد و وجینی می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

هدف پویش کتاب در حرکت تسهیل دسترسی به کتاب برای افراد است

معاون اداره کل فراهم‌آوری با اشاره به اینکه پویش کتاب در حرکت دو سال است که در سازمان اسناد و کتابخانه ملی با هدف کمک به توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی و تسهیل دسترسی به کتاب برای شهروندان اجرا می‌شود، ادامه داد: هدف این پویش تسهیل دسترسی به کتاب برای افراد است. این کار را از طریق دریافت منابعی که از طرف افراد حقیقی و حقوقی به سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهدا می‌شود، ادامه می‌دهیم.

او افزود: منابعی که دریافت می‌شود در مرحله اول نیاز مخازن کتابخانه ملی را تامین می‌کند، منابع مازاد برآن به دیگر کتابخانه‌‎ها و مراکز اطلاع‌رسانی اهدا می‌شود تا بتوانند مجموعه‌سازی خود را تقویت کنند. اداره مبادله و اهدای کتابخانه ملی، در تعامل با سایر کتابخانه‌ها در سراسر کشور به خصوص کتابخانه‌هایی که دسترسی کم‌تری به منابع دارند، مانند مناطق روستایی، عشایری و مناطق کم برخوردار، این کتاب‌ها را به کتابخانه‌های این مناطق اهدا می‌کند.

کتابخانه ملی سعی دارد در دسترس‌پذیر کردن کتاب برای مردم مشارکت کند

به گفته محمدی، با توجه به وضعیت فعلی کتاب‌خوانی، پویش کتاب در حرکت درنظر دارد کتاب‌خوانی را افزایش دهد، یکی از مسائلی که شهروندان با آن مواجه هستند این است که فکر می‌کنند ممکن است هزینه کتاب بالا و دسترسی به آن دشوار باشد، کتابخانه ملی در راستای وظایف ذاتی که به عنوان مادر کتابخانه‌های کشور بر عهده دارد، سعی کرده‌است در توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی و دسترسی مردم به کتاب شرکت داشته‌باشد.

معاون اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی درباره مُهری که در کتاب خورده و به مخاطبان این پویش درباره هدف آن اطلاع‌رسانی می‌کند، توضیح داد: داخل کتاب مهری خورده با این مضمون که بخوان و به دیگری بسپار، هدف این است که هر فردی کتاب را گرفت و مطالعه کرد، آن را به فرد دیگر از خانواده یا دوستان یا به مکان و فرد دیگر بسپارد تا با دست به دست شدن کتاب، بخشی از مشکل دسترسی به کتاب تامین و دسترسی به کتاب ساده شود.

برگزاری پویش کتاب در حرکت مختص تهران نیست

او با تاکید بر اینکه از سال ۹۹ تا کنون حدود ۹۰هزار نسخه کتاب از طرف سازمان اسناد و کتابخانه ملی به این پویش تخصیص داده شده‌است، بیان کرد: برگزاری این پویش مختص تهران نیست و در برخی شهرهای دیگر نیز برگزار شده و هرجایی که آماده باشند سازمان اسناد و کتابخانه ملی آمادگی لازم برای برگزاری آن را دارد.

به گفته محمدی پویش کتاب در حرکت در زمان اوج همه‌گیری کرونا، به منظور کاهش آلام افرادی که در مراکز بهداشتی حضور داشتند، در مراکز بهداشتی اجرا شد. همچنین در مکان‌های عمومی مانند مترو و فرهنگسراهای سطح شهر به مناسبت‌های مختلف اجرا می‌شود. کتاب‌ها در مجتمع‌های مسکونی و مناطق پر جمعیت ارائه می‌شود تا مردم کتاب را بخوانند.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران محمدی کتاب پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران محمدی کتاب سازمان اسناد و کتابخانه ملی پویش کتاب در حرکت دسترسی به کتاب کتابخانه ها کتاب خوانی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود

نماینده ولی‌‎فقیه در کردستان، گفت: کمک به فقرا و نیازمندان از طرف ادارات، سازمان‌ها و کارمندان باید تلاش شود که به صورت یک الگو نهادینه شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی شامگاه چهارشنبه در پویش دست‌های مهربان که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی و اموال تملیکی کردستان در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: این پویش بیانگر احسان، انفاق و توجه به محرومان است.

وی گفت: تمام ادارات ظرفیت‌های خیلی خوبی دارند که بتوانند قدری از فقر جامعه را بزدایند و این فقط مختص به یک اداره و یا دو اداره نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: عقیده بنده این است در همه ادارات و سازمان‌های استان کردستان یک پویش رسیدگی به فقرا تشکیل شود.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه‌ در استان کردستان 55 هزار کارمند وجود دارد اگر هر کدام از آنها فقط ماهانه مبلغ کمی در این راستا کمک کنند، شاهد اینگونه کارهای نیک می‌شویم.

پورذهبی بیان‌ کرد: اگر هر اداره‌ای و یا هر فردی به سمت کارهای خیرخواهانه و انفاق برود کار پسندیده و نیکویی است؛ کاری که اکنون سازمان تبلیغات اسلامی کردستان و سازمان اموال تملیکی در استان انجام داده است یک الگوی بسیار خوبی است و امید به عنوان یک طرح در شورای اداری استان کردستان مطرح شود.

وی خاطرنشان کرد: نماز و روزه از واجباتی است که برای خودمان بوده، اما توجه به محرومان و فقرا و کمک به نیازمندان از واجبات الهی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بیان کرد: امیدواریم تلاش‌ها مستدام و پیگیر باشد و بتوانیم افراد جامعه را به سمت و سوی کمک به فقرا تشویق و ترغیب کنیم.

توزیع 500 بسته پوشاک میان فقرا و نیازمندان کردستانی

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این مراسم از توزیع 500 بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان این استان خبر داد.

حجت‌‌الاسلام برومند رازیانی افزود: در پویش دست‌های مهربان تشکل‌های دینی در تمامی مراسمات و مباحثی که همیشه در طول سال برگزار می‌شود پیشقدم هستند؛ چه در مراسمات، مناسک و شعائر و چه در حوادث و وقایع طبیعی مانند زلزله که پیش می‌آید. 

وی بیان کرد: به همت و همیاری و کمک سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان اموال تملیکی کشور در راستای رسالت اجتماعی و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم بسته‌های پوشاک برای خانواده‌های نیازمند و فقرا تهیه و توزیع شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: امروز در قالب این طرح 500 بسته پوشاک مهیا شده که این بسته‌ها بعضا کمی متفاوت هستند و 6 تا 7 قلم لباس اعم از بلوز، شلوار، کاپشن و وسایلی در این زمینه و یک جفت کفش و یک بسته لوازم التحریر با ارزش 40 میلیون ریال در هر کدام از این بسته‌ها تعبیه شده است.

رازیانی گفت: این بسته‌ها توسط تشکل‌های دینی و با همکاری کمیته امداد و سازمان بهزیستی میان افراد نیازمند شناسایی و توزیع می‌شود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد