Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه ۳ جانبه سایپا، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد و بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای توسعه صنعت خودرو کشور تاکید شد.

به گزارش بازرگانی ایران اکونومیست به نقل از سایپا، در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت تولید دانش بنیان و ارتقای کیفیت خودرو، تحقق شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین و همچنین تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، مدیرعامل، اعضای هییت مدیره و معاونان گروه خودروسازی سایپا از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران بازدید و در این برنامه که با حضور علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و رئوسای دانشگاه‌های صنعتی برگزار شد، توافق نامه‌ای در خصوص همکاری با گروه خودروسازی سایپا منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه با اشاره به اینکه کشور ما در حوزه دانش رشد بسیار خوبی داشته است، اظهار داشت: به این رشد می‌بالیم و افتخار می‌کنیم اما در بخش به کارگیری از این دانش، دارای نقاط ضعفی هستیم که باید آن را مرتفع کنیم.

وی افزود: حضور ما در گروه خودروسازی سایپا مصادف شد با هفته صنعت و مقام معظم رهبری نیز در همان مقطع زمانی بیان کردند که کیفیت خودروهای داخلی مطلوب نیست و حق با مردم است؛ مسئله‌ای که به حق از سوی ایشان مطرح شد و همین جمله نشان می‌داد که ما در چه شرایطی گروه خودروسازی سایپا را تحویل گرفتیم.

ضرورت سرمایه گذاری صنعت خودرو در حوزه دانش بنیان

تیموری با بیان اینکه کشورهای پیشرفته که در رشد صنعت خودرو وابسته نبوده اند حدود ۳۰ سال در حوزه دانش بنیان سرمایه گذاری کرده و وقت گذاشته اند، گفت: اگر قصد داریم در صنعت خودرو رشد کنیم چاره‌ای جز این نداریم که به شرکت‌های دانش بنیان اعتماد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا یک بنگاه اقتصادی است و باید با دیدگاه اقتصادی به مسئله نگاه کند، گفت: این گروه خودروسازی می‌تواند در راستای تولید محصولات مورد نظر خود عقد قرارداد کرده و در بخش سرمایه گذاری تولید نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، ورود کند.

راهکار برای حل مشکل مالی شرکت‌های دانش بنیان صنعت خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به اینکه این گروه از ۳ شرکت سرمایه گذاری دارای توان مالی برخوردار است که می‌توانند در کنار شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرند، اظهار داشت: اینگونه مسئله مالی شرکت‌های دانش بنیان نیز حل خواهد شد و اگر بتوانیم از فضای تئوری به مرحله اجرا برسیم به طور حتم وضعیت صنعت خودرو کشور بهبود خواهد یافت.

تیموری تاکید کرد: خوشبختانه از شرکت‌های دانش بنیانی در کشور برخوردار هستیم که می‌توانند کیفیت را برای صنعت خودرو کشور افزایش دهند و نباید از این مسئله غافل باشیم.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: گروه خودروسازی سایپا ، حسن زمانیان ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، علی خیرالدین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا وزارت علوم تحقیقات و فناوری علی خیرالدین گروه خودروسازی سایپا شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا