Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@01:56:59 GMT

یک محقق دیابت ایرانی از ورود به آمریکا منع شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۲۵۳۱

یک محقق دیابت ایرانی از ورود به آمریکا منع شد

یک محقق ایرانی-کانادایی دیابت که قرار بود یک بورسیه تحصیلی دو ساله را در دانشکده پزشکی هاروارد آغاز کند، از ورود به آمریکا منع شد و به دلیل ایرانی بودنش از سوی مقامات آمریکایی مورد تبعیض قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا، دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد اعلام کرده است  به نیابت از مریم شاملو  از دولت فدرال آمریکا شکایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری آسوشیتدپرس عصر سه شنبه به وقت محلی گزارش داد برنامه بالینی مهاجرت و پناهندگی دانشکده حقوق هاروارد روز سه شنبه اعلام کرد که به نمایندگی مریم شاملو علیه دولت فدرال  شکایت کرده و همچنین شکایتی به دفتر حقوق مدنی وزارت امنیت داخلی آمریکا ارائه کرده است.

بر اساس این گزارش، در این شکایت‌ نامه تاکید شده که ماموران مرزی آمریکا به دلیل آنکه مریم شاملو و همسرش در ایران به دنیا آمده اند، به آنها اجازه ورود به آمریکا را نداده‌اند. این زوج به همراه دو فرزندشان تابعیت کانادا را دارند.

در این شکایت‌نامه از دولت فدرال آمریکا خواسته شده هر چه زودتر برای مریم شاملو روادید صادر شود تا وی بتواند پس از یک سال تاخیر دوره تکمیلی تخصصی خود را تا ۶ ژوئیه  آغاز کند.

مریم شاملو در بیانیه ای گفت: من در ۵ سال گذشته تلاش زیادی کردم تا بتوانم از این بورسیه  استفاده کنم. امیدوار بودم با رفتن به هاروارد دانشم را در زمینه درمان ها و رفع نیازها در حوزه دیابت افزایش دهم.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس در این شکایت نامه از مریم شاملو و فرزندانش به عنوان شاکی در این پرونده نام برده شده است. همسر وی  جزو شاکیان نیست.

یک سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا  از طریق ایمیل به آسوشیتدپرس گفت که نظری در این خصوص ندارد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا هم به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهارنظر درباره این موضوع پاسخ نداده است.

"صبرینه اردلان" مدیر برنامه بالینی مهاجرت و پناهندگی آمریکا گفت: ما از وزارت خارجه آمریکا می‌خواهیم تا هرچه زودتر روادید مریم را صادر تا وی بتواند بورسیه خود را پیگیری کند و از استعدادهای خاص خود برای بهتر کردن جامعه‌مان استفاده کند.

وی همچنین از وزارت امنیت داخلی آمریکا خواسته است که درباره این موضوع تحقیق کند و از اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا توضیح بخواهد.

او تاکید کرد که مهاجران ایرانی‌تبار نباید هنگام ورود به خاک آمریکا با تبعیض مواجه شوند.

شاملو قرار بوده به گروهی از محققان در دانشگاه هاروارد که در حال طراحی درمان‌های ژن‌محور برای درمان دیابت نوع ۱ هستند ملحق شود.

خانواده این محقق در دوم آوریل ۲۰۲۱ تلاش کرده‌اند از طریق گذرگاه مرزی "پمبنا-امرسون" در ایالت داکوتای شمالی وارد آمریکا شوند، اما آنها به دلیل محل تولدشان مورد بازرسی‌های ناعادلانه قرار گرفتند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس ادامه داد که ماموران مرزی آمریکا از همسر مریم شاملو درمورد محل خدمت نظام وظیفه‌ او در زمان حضور در ایران و دیدگاه‌های سیاسی‌اش بازجویی کرده‌ و سپس مانع ورود او به آمریکا شده‌اند. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکا دیابت هاروارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • اتفاق عجیب در فوتبال ابران؛ ورثه سرمربی، شاکی جدید تیم شد!
  • فیلم/شکایت ورثه یک کروات از تیم ایرانی!
  • شکایت ورثه یک کروات از تیم ایرانی!
  • شکایت عجیب از باشگاه ایرانی: ورثه یک سرمربی!
  • شکایت ورثه یک مربی اهل کرواسی از تیم ایرانی!
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • پرچم فلسطین بر فراز دانشگاه هاروارد!