Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: صاحبان مشاغلی که اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را ارائه نکردند، سازمان اقدام به تهیه اظهارنامه برآوردی و صدور برگه ارزیابی مالیاتی می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست، سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در اجرای ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم، اقدام به تولید اظهارنامه‌های برآوردی و صدور برگ ارزیابی مالیاتی برای آن دسته از مؤدیانی که به تکالیف قانونی خود عمل نکرده و اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ را تسلیم نکرده‌اند، می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید اظهارنامه برآوردی برای موؤدیان زیر انجام خواهد شد:

۱. صاحبان مشاغلی که در عملکرد سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ نسبت به ارائه فرم مربوط به موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم اقدام، اما مستند به مقررات قانونی و استاد و مدارک واصله مشمول شرایط قانون مندرج در دستورالعمل موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مذکور نبوده‌اند.

۲. تمامی مؤدیانی که اظهارنامه تسلیمی آنها برای عملکرد سال ۱۳۹۹ در اجرای مفاد تبصره ۳ ماده ۲۲ آئین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم، مطابق مقررات قانونی نیست. (عدم ارائه ترازنامه یا حساب سود و زیان یا صورت درآمد و هزینه با خلاصه درآمد و هزینه همراه اظهارنامه مالیاتی و یا ابزار مبلغ صفر برای کل مبالغ هر یک از صورت‌های مالی مذکور یا صورت‌های فوق حساب مورد)

۳. تمام مؤدیان دارای فعالیت که از ارائه اظهارنامه مالیاتی برای فعالیت شغلی خود در موعد مقرر قانونی خودداری کرده‌اند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان امور مالیاتی ، اظهارنامه مالیاتی ، مالیات بر مجموع درآمد ، مالیات بر درآمدهای مستقیم ، مالیات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی اظهارنامه مالیاتی مالیات بر مجموع درآمد مالیات بر درآمدهای مستقیم مالیات اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور

مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رئیس‌جمهور اشاره‌ای داشتند که ما آن را درک کرده و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

 مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در جلسه روز کارگر که با حضور رئیس جمهور برگزار شد برخی از نمایندگان تشکل‌ها از رئیس‌جمهور درخواست کردند که تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران مانند گذشته بر عهده شورای عالی کار باشد و این امر به مجلس شورای اسلامی سپرده نشود.

رئیس‌جمهور نیز اشاره‌ای داشتند که ما آنرا درک کرده و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قانونی برای زیر ذره‌بین بردن بازار سفته‌بازی و سوداگری
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟