Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده درصدد هستیم امسال همه سربازان زیر پوشش طرح مهارت‌آموزی قرار بگیرند و آموختن مهارت برای همه آنها الزامی و اجباری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، سردار علی رزمجو ظهر امروز در در جلسه قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه سپاه استان بوشهر باتأکید بر نقش مهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کاهش بیکاری اظهار داشت: باید جوانان و سربازان در یگان‌های نظامی استان بوشهر به سمت مهارت‌آموزی سوق داده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جوان و فکر جوان را نقش‌آفرین عنوان کرد و افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مختص قشر خاصی نیست و باید جوانان و سربازان با مشاوره‌های صحیح در یگان‌های نظامی به سمت مهارت‌آموزی هدایت شوند.

رزمجو سربازان را سرمایه‌های مهم نظام اسلامی ایران دانست و بیان داشت: 2 سال فرصت مناسبی است تا هر شخصی بتواند یک مهارت فنی بیاموزد؛ به ویژه اگر این مدت در دوره خدمت مقدس سربازی باشد بر همین اساس با هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی قرارگاه مهارت‌آموزی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، یگان‌های نظامی هر جا بتوانند حداقل 9 نفر از سربازان را در یک مهارت ثبت‌نام کند سازمان فنی و حرفه‌ای برای آنها کلاس برگزار می‌کند در صورتی که استاندارد تعداد افراد شرکت کننده در هر کلاس بیشتر از این تعداد است.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر بیان کرد: مهارت‌آموزی یعنی اینکه جوانی که وارد خدمت سربازی می‌شود در کنار آموزش مهارت‌های دفاعی و امنیتی که وظیفه اصلی هر سرباز است، توانایی لازم برای انجام یک کار را با بالاترین کیفیت یاد بگیرد.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده درصدد هستیم امسال همه سربازان زیر پوشش طرح مهارت‌آموزی قرار بگیرند و آموختن مهارت برای همه آنها الزامی و اجباری شود.

250 حرفه مهارتی بر اساس ظرفیت‌ها در یگان‌های نظامی استان بوشهر

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر هم توسعه کارآفرینی و اشتغال دانش‌بنیان را نیازمند توسعه مهارت‌آموزی در استان دانست و خاطر نشان کرد: بیکاری به چالش نداشتن مهارت گره خورده و بسیاری از جوانان تحصیل کرده به سبب نداشتن مهارت از بیکاری رنج می‌برند، اما فقر مهارت در بین جوانان معضل لاینحل نیست و می‌توان با راهکارهای عملی و برنامه‌ریزی درست، جوانان را به سمت مهارت‌آموزی سوق داد تا با یادگیری یک رشته تخصصی، جذب بازار کار شوند.

 عبدالمجید دراهکی  بیان کرد: جوانان با کسب مهارت فنی و حرفه‌ای با راه‌اندازی شغل و کسب و کار وارد بازار کار شده و بسیاری مشکلات جوانان و جامعه حل می‌شود.

وی با بیان اینکه 250 حرفه مهارتی بر اساس ظرفیت‌ها در یگان‌های نظامی استان بوشهر ارائه می‌شود گفت: بر همین اساس افزایش بهره‌وری کارکنان وظیفه و اشتغال‌پذیری سربازان پس از دوران خدمت، توانایی برخورداری از فرصت‌های اشتغال و به تبع برخورداری از مهارت‌های فنی ضمن خدمت از مهمترین هدف‌های برنامه مهارت‌آموزی سربازان وظیفه نیروهای مسلح است.

دراهکی از آموزش 5 هزار سرباز وظیفه در سال گذشته در سطح یگان‌های نظامی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: ارتقای بهره‌وری کارکنان نیروهای مسلح در مسیر اجرا مأموریت‌های خود و افزایش اشتغال‌پذیری سربازان از اهداف این اداره کل در قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان است.

معاون سازمان بسیج دانشجویی: دوره‌های مهارت‌آموزی با رویکرد اشتغال‌آفرینی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شودزمینه اشتغال 30000 نفر در استان بوشهر فراهم می‌شود/ مهارت آموزی ضمانت پایداری مشاغل36 میلیارد تومان تسهیلات به سربازان دارای مهارت در استان اردبیل پرداخت می‌شود

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر به برنامه‌ریزی برای آموزش 7 هزار 800 سرباز وظیفه در سال جاری در قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح استان اشاره کرد و افزود: با توجه به ماهیت خدمت سربازی و ساختار نیروهای مسلح، دوران خدمت سربازی بستر مناسبی برای بسیاری از آموزش‌های مفید و سازنده برای این سرمایه‌های انسانی است تا بعد از انجام خدمت، وارد بازار کار شوند.

وی با بیان اینکه 99 کارگاه آموزشی در پادگان های نظامی و 67 کارگاه آموزشی در محیط کار واقعی در سطح یگان‌های نظامی استان بوشهر مشغول به ارائه آموزش‌های نظامی به سربازان وظیفه هستند اضافه کرد: با هماهنگی با فرماندهان نظامی استان تعداد کارگاه‌های آموزشی در سطح پادگان‌های نظامی در سال جاری 20 درصد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرارگاه مهارت آموزی یگان های نظامی فنی و حرفه ای نیروهای مسلح برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی