Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیرکل نظارت بر شرکت های بیمه و هماهنگی امور استان های بیمه مرکزی، اظهارکرد:همه شرکت های بیمه ای،آیین نامه حاکمیت شرکتی را به لحاظ شکلی وحتی به لحاظ ماهیتی هم تقریبا همه شرکت ها این آیین نامه را اجرا کردند.

 به گزارش پایگاهب خری امتداد ،  “امیرصفری” گفت: حاکمیت شرکتی در مورد شرکت های بزرگ و کوچک تفاوت آنچنانی ندارد و سایز شرکت فاکتور تعیین کننده ای در اجرای حاکمیت شرکتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه مفهوم حاکمیت شرکتی درهر شرکتی با هرسایزی و هرنوعی ازفعالیت چه اتکایی ،مختلط یا زندگی فرقی ندارد، افزود: یعنی فاکتورهای این چنینی روی اجرای حاکمیت شرکتی اثرگذارنیستند.

مدیرکل نظارت بر بیمه و هماهنگی اموربیمه مرکزی درگفت وگو با چابک آنلاین، تصریح کرد: یک راه حل برای شرکت های کوچک تربا تعداد نیروی انسانی کمتر این است که از افراد به صورت تکراری در کمیته های مختلف استفاده کنند.

 

صفری، خاطرنشان کرد که هیچ منع قانونی برای اینکه فردی عضو چندین کمیته باشد وجود ندارد این ذهنیت ناشی ازسازمان به عنوان یک نهاد بزرگ با تعداد کارکنان زیاد است که هر فردی فقط یک عنوان دارد درحالیکه اینگونه نیست و یک فرد در یک سازمان می تواند درچندین کارگروه و کمیته عضو وایفای نقش کند وبه لحاظ ماهیتی و تئوری هم به نظر نمی رسد منعی وجود داشته باشد .

وی، با بیان اینکه منظوراصلی حاکمیت شرکتی تعارض و تضادی با اینکه یک نفر همزمان در چندین کارگروه و کمیته باشد، ندارد، گفت: قانون جاهایی که تعارض دارد را صراحتا اعلام کرده همانند اینکه اگر فردی اکچوئر یک شرکت باشد و همزمان سهامدار همان شرکت هم باشد یعنی مواردی که ایجاد تعارض منافع می کند توسط قانون منع شده است.

مدیرکل نظارت بر بیمه و هماهنگی اموربیمه مرکزی، درخصوص اجرایی شدن حاکمیت شرکتی درشرکت های بیمه ای، توضیح داد:بعضی از شرکت هاهنوز نتوانستند آیین نامه حاکمیت شرکتی را به صورت کامل  اجرا کنند یعنی آن بخشی ازآیین نامه را که تغییر کرده نتوانستند پیاده سازی کنند وهنوز خود را با آن تغییر وفق نداده اند یا اینکه  مساله ای با سهامدار دارند که نتوانستند آیین نامه را اجرایی کنند.

وی، با بیان اینکه اکثرشرکت ها آیین نامه حاکمیت شرکتی را اجرایی کرده اند، گفت: یک یا دوشرکت نتواستند اعضای حقوقی را به اعضای حقیقی تبدیل کنند که این تبدیل اعضای حقوقی به حقیقی تغییری بود که درآیین نامه اجرا شد  و بخشی از اجرای آیین نامه به همین دلیل در برخی از شرکت ها به تعویق افتاده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: آیین نامه حاکمیت شرکتی شرکت های بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229143 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو