Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@11:52:00 GMT

جایگزین ویزا و مسترکارت از سوی بانک مرکزی روسیه

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۴۶۵۳

جایگزین ویزا و مسترکارت از سوی بانک مرکزی روسیه

کارت‌های اعتباری مسترکارت و ویزا از ماه مارس خدمات خود را در روسیه قطع کردند و از آن پس بانک مرکزی روسیه اقدام به صدور کارت‌های ملی جدیدی موسوم به میرکارت کرد.

به گزارش مشرق، آنتون سیلوانوف، وزیر دارایی روسیه، ایجاد سیستم پرداخت ملی میر را اعلام کرد و آن را جایگزینی مناسب برای سیستم پرداخت ویزا و مسترکارت خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیلوانوف که در نشست اتحادیه علوم زوانی صحبت می‌کرد، گفت: سیستم ملی کارت پرداخت ایجاد شده یکی از مهمترین اجزای سیستم مالی در کشور خواهد بود.

بانک مرکزی روسیه سیستمی جدید برای پرداخت‌های مالی ایجاد کرده است که میر کارت (Mir) خوانده می‌شود. به گفته وزیر اقتصاد روسیه این سیستم پرداخت مالی تا کنون از سوی ۱۰ کشور دنیا پذیرفته شده است.

بانک مرکزی روسیه اولین بار کارت‌های ملی میر را در ابتدای ماه آوریل سال جاری میلادی رونمایی کرد که گفته می‌شود تا کنون بیش از ۱۲۵ میلیون نفر از این کارت‌ استفاده می‌کنند.

کارت‌های اعتباری ویزا و مسترکارت از ابتدای ماه مارس توقف خدمات خود را در کشور روسیه اعلام کردند. بانک مرکزی روسیه پس از این خبر از صدور کارت‌های ملی پرداخت به جای این کارت‌های خارجی خبر داده بود.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت روسیه بانک مرکزی روسیه اقتصاد روسیه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بانک مرکزی روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها

تین نیوز

از سالهای گذشته، با ابلاغیه جدید بانک مرکزی و شاپرک برای مقابله با فیشینگ و دیگر کلاه برداری های اینترنتی، بانک ها موظف شدند رمزی تحت عنوان رمز دوم پویا را در اختیار مشتریان قرار دهند. این رمز که غالباً در یک نرم افزار از سوی بانک تولید می شود و حداکثر هر ۱۲۰ ثانیه یک بار (بسته به بانک) منقضی شده و رمز جدیدی تولید می شود.

به گزارش تین نیوز ، برای افرادی که گوشی هوشمند ندارند، امکان گرفتن رمز پویا از طریق پیامک وجود دارد. در واقع بانک ها و موسسات اعتباری، در راستای ارتقاء سطح امنیت تراکنش های اینترنتی از قبیل خرید و کارت به کارت، امکان گرفتن رمز دوم پویا یا رمز یکبار مصرف را فراهم کرده اند و با استفاده از این رمز، کلاهبرداران قادر به دریافت اطلاعات حساب بانکی افراد و خالی کردن آن نخواهند شد.

کدهای دستوری برای دریافت رمز پویا از بانک ها:

- بانک ملی ایران: #737*60*

- بانک ملت: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 30003303

- بانک مسکن: ارسال 4 رقم آخر شماره کارت به 10002516

- بانک تجارت: #788*88*

- بانک سپه: ارسال شماره 16 رقمی کارت بانکی*کد ملی*1  به6715014

- بانک صادرات: #719*

- بانک پاسارگاد:#720*

- بانک ایران زمین: ارسال عدد 10 به شماره 300006905

- بانک رفاه کارگران: کد دستوری #713*

- بانک سینا: ارسال پیامک به 727

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • اعلام قیمت و شرایط پرداخت تاکسی‌های برقی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • کارت‌های بانکی اعتباری روسی به زودی به ایران می‌آیند
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت