Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیش‌نویس آئین‌نامه «تشکیل ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» را برای بررسی و تصویب به دولت ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌ منظور تبیین اقدامات انجام شده برای هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، پیش‌نویس آئین‌نامه «تشکیل ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» را برای بررسی و تصویب به دولت ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال دستور و تأکید معاون اول رئیس جمهور مبنی بر لزوم ارائه برنامه دانش‌بنیانی دستگاه‌های اجرایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برگزاری جلسات مستمر با هدف همکاری و هم‌افزایی با وزارتخانه‌های فعال، پیش‌نویس «آئین‌نامه تشکیل ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» را تدوین و به دولت ارائه کرده است.

به موجب آئین‌نامه پیشنهادی فوق، «ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» متشکل از معاون اول رئیس جمهور (رئیس ستاد)، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور (دبیر ستاد)، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهاد کشاورزی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، نفت، کشور، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی و علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رؤسای سازمان برنامه و بودجه کشور، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با وظایف مندرج در این آئین‌نامه تشکیل می‌شود.

همچنین دستگاه‌های عضو ستاد ماهانه گزارش عملکرد خود را در داشبوردی که توسط این ستاد ارائه می‌شود، بارگذاری و به‌روزرسانی می‌کنند.

پیشنهاد یاد شده در کمیسیون علمی، فناوری و هوشمندسازی دولت مراحل بررسی کارشناسی را می‌گذراند.

ارسال پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» به دولت

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در اجرای بند (ن) تبصره (۱۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» را برای سیر مراحل بررسی و تصویب به دولت ارائه کرد.

به موجب بند (ن) تبصره (۱۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور مقرر شد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با استفاده نیروی انسانی و امکانات موجود دستگاه‌های مربوط و بدون توسعه تشکیلات و نمایندگی و شعبه ایجاد و اساسنامه و ساختار صندوق به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیات وزیران برسد. همچنین مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل ردیف (۱۷) جدول تبصره (۱۴) این قانون به صورت صددرصد به این صندوق تخصیص و پرداخت شده و مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره (۱۶) جهت پرداخت به جامعه هدف، به صندوق یاد شده اختصاص یابد.

در همین راستا و با عنایت به اهمیت و ضرورت تسریع در توسعه محافظت مالی از بیماران یاد شده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب در هیات وزیران ارائه کرده است.

به موجب اساسنامه پیشنهادی، «صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» با هدف تأمین مالی مطلوب خدمات، دارو و کالاهای سلامت مشمولین و بهبود محافظت مالی از آنان، با استفاده از نیروی انسانی و امکانات موجود سازمان بیمه سلامت ایران و بدون توسعه تشکیلات و نمایندگی و شعبه و مبتنی بر تبصره (۵) ماده (۵) قانون بیمه همگانی خدمات درمانی، بر طبق این اساسنامه در سازمان مذکور ایجاد می‌شود.

ارکان صندوق، منابع مالی و درآمدی صندوق و موضوع فعالیت، از دیگر بخش‌های اساسنامه یاد شده است که در مرحله بررسی کارشناسی در کمیسیون مدیریت امور عمومی و سرمایه انسانی دولت قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وزارت بهداشت شرکت های دانش بنیان بیماری های خاص و صعب العلاج صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان تشکیل ستاد رفع موانع درمان و آموزش پزشکی علمی و فناوری بررسی و تصویب دولت ارائه ریاست جمهوری آئین نامه پیش نویس یاد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند