Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:29:23 GMT

در حادثه گروگان‌گیری ایلام چه گذشت؟ +جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۶۴۳۶

در حادثه گروگان‌گیری ایلام چه گذشت؟ +جزئیات

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: شمار فوتی‌های حادثه تیراندازی ایلام با خودکشی ضارب به پنج نفر افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد مرادی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در آخرین اطلاعات ارائه شده از این حادثه، اظهار کرد: روز چهارشنبه یکی از کارکنان اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان ایلام با یک قبضه کلاشینکف و دو عدد نارنجک وارد اداره شده و به دنبال درگیری با مدیر و کارکنان مجموعه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرد مذکور کارکنان را در یک اتاق به گروگان می‌گیرد و اقدام به تیراندازی می‌کند و نارنجک را هم منفجر می‌کند.

مرادی گفت: این حادثه هفت مجروح و سه فوتی داشت که با خودکشی قاتل به چهار نفر رسید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با فوت یکی دیگر از افراد در بیمارستان شمار فوتی‌های این حادثه به ۵ نفر رسید و افراد مجروح نیز شش نفر هستند.

در این حادثه خونبار، گروگان‌گیر با شلیک گلوله و پرتاب نارنجک به سمت کارکنان اداره کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان موجب کشته شدن سه تن از همکاران خود شد و با خودکشی به این تراژدی دردناک پایان داد و رویدادی جانگداز و بی‌سابقه با چهار کشته و شش زخمی را در تاریخ حوادث استان ایلام و کشور ثبت کرد.

از همان لحظات اولیه حادثه گروگان‌گیری نیروی انتظامی در محل حادثه حضور یافت و با توجه اینکه اتفاق در یکی از مناطق پرتردد نزدیک به هسته مرکزی شهر ایلام روی داده بود اقدام به اعلام منع عبور و مرور مردم و عدم اجازه خروج ساکنان منطقه از منازل کرد تا با ضمن ایجاد امنیت برای شهروندان، بتواند مدیریت و اشراف بیشتری بر حادثه داشته باشد.

پایان گروگانگیری در ایلام

سردار «دلاور القاصی مهر» فرمانده انتظامی استان ایلام از پایان گروگان‌گیری امروز در ایلام خبر داد و اظهار کرد: تعداد کشته‌شدگان قطعی این حادثه چهار نفر است، فرد گروگان‌گیر پس از کشتن سه نفر، دست به خودکشی زد و به زندگی خود پایان داد.

وی افزود: حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز در سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان ایلام شخصی اقدام به گروگان‌گیری کرد که گفته می‌شود این شخص از نیروهای سابق این مجموعه بوده که اخراج شده است. پس از اعلام وقوع حادثه بلافاصله نیروهای امنیتی و نوپو (یگان ویژه) در محل حاضر شدند، حاضران از شنیده شدن صدای تیراندازی در این منطقه که در مرکز شهر ایلام واقع شده خبر دادند.

گروگان‌گیر با کشتن ۳ نفر خودش نیز دست به خودکشی زد

آرامش به محل حادثه گروگان‌گیری در خیابان پاسداران شهر ایلام بازگشت و امنیت منطقه با حضور نیروهای پلیس برقرار است.

هم اکنون شرایط در این منطقه عادی است و محدودیت تردد به محل حادثه که توسط پلیس راهور اعمال شده بود پایان یافته و تردد خودروها جریان دارد.
زخمی‌ها از طریق آمبولانس فوریت‌های پزشکی به مراکز درمانی اعزام شدند که گفته می‌شود تعدادی از آنها به اتاق عمل اعزام شده‌ اند.

بنا بر اعلام پلیس، در حادثه گروگانگیری در این استان، گروگان‌گیر سه نفر را کشت و خودش نیز دست به خودکشی زد.

سه گروگان آزاد شدند

سردار دلاور القاصی مهر فرمانده انتظامی ایلام روز گذشته در تشریح واقعه گروگانگیری در شهر ایلام، اظهار کرد: ساعت ۹:۲۵ دقیقه صبح امروز طی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ورود شخصی مسلح به سازمان اموال تملیکی ایلام یگان‌های ویژه به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور در محل مشخص شد فرد مسلح از کارکنان این سازمان بوده و به دلیل اختلاف شخصی با مدیران این مجموعه اقدام به تیراندازی به سوی تعدادی از کارمندان می‌کند.

فرمانده انتظامی ایلام ادامه داد: پس از حضور تیم‌های تخصصی و رهایی گروگان در محل، گروگان‌گیر عرصه را بر خود تنگ دیده و اقدام به خودکشی کرد.

سردار القاصی مهر تاکید کرد: در این واقعه سه نفر توسط فرد گروگان‌گیر کشته و هفت نفر زخمی شدند و مصدومان بلافاصله به مراکز درمانی برای مداوا اعزام شدند.

فرمانده انتظامی ایلام گفت: سه نفر از افرادی که توسط گروگان‌گیر در اتاقی حبس شده بودند نیز سالم توسط تیم رهایی آزاد شدند.

کارمند گروگان‌گیر اخراج نشده بود

«محمد پیرعلی» رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان روز چهارشنبه درباره دلیل گروگانگیری و اقدام به خودکشی یکی از کارمندان بنیاد مستضعفان در استان ایلام، گفت: بر خلاف گمانه زنی‌های برخی رسانه‌ها، این فرد از کار اخراج نشده بود، بلکه مشغول به کار بوده و حتی حقوق اردیبهشت ماه را هم دریافت کرده است.

وی ادامه داد: این فرد کارمند نگهبانی اداره اموال و املاک در ایلام بوده است که امروز با اقدام به گروگانگیری همکاران خود به دلایل شخصی، نهایتاً خودکشی کرده است.

هدف گروگان‌گیر توسط پلیس در دست بررسی است

محمدسبحان حسنی معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام، اظهار کرد: ساعت ۹:۴۵ دقیقه صبح امروز حادثه ناگواری در بنیاد مستضعفان ایلام رخ داد که نتیجه آن چهار کشته و شش مصدوم بود.

وی افزود: فرد ضارب که یکی از کارکنان این سازمان بوده به دلیل اختلاف با این مجموعه با داشتن سلاح و نارنجک وارد این اداره شده و اقدام به تیراندازی کرده است.

حسنی ادامه داد: بر اثر این حادثه سه نفر از کارکنان این مجموعه کشته و خود ضارب نیز پس از کشتن افراد دست به خود کشی زد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام افزود: لازم به ذکر است عوامل انتظامی و امدادی بلافاصله به محل اعزام شدند و مصدومان حادثه که ۶ نفر بودند به مراکز درمانی اعزام شدند.

به گزارش ایمنا، علت اصلی هدف ضارب گروگان‌گیر توسط پلیس در دست بررسی است و مصدومان حادثه نیز در مراکز درمانی استان تحت مداوای تکمیلی قرار دارند. حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام نیز با حضور در بیمارستان با مصدومان این حادثه در دیدار کرد و از نزدیک پیگیر وضعیت درمان آنها شد.

کد خبر 576164

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حادثه ایلام ماجرای گروگانگیری خانواده و آسیب های اجتماعی وضعیت آسیب های اجتماعی در ایران حادثه تیراندازی در ایلام آمار حوادث ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اموال و املاک بنیاد مستضعفان فرمانده انتظامی مراکز درمانی حادثه گروگان گروگان گیری گروگان گیر اعزام شدند دست به خود شهر ایلام سه نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی

عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی در ۲۵ و ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی خبر داد و گفت: شمار خودکشی در ایران کمتر از میانگین جهانی و ۶.۸ مورد در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.

به گزارش فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مقدماتی برگزاری این همایش، با ابراز خرسندی از اینکه با وجود سیاه‌نمایی رسانه‌های معاند شمار خودکشی در ایران کمتر از متوسط جهانی است، در ادامه اظهار کرد: براساس آمار‌های جهانی، میانگین خودکشی در دنیا ۱۱ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و در ایران ۶.۸ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. با این وجود در کشور مسلمان حتی یک مورد خودکشی هم گناه است.

وی با اشاره به آمار خودکشی در کشور‌های اسکاندیناوی به‌علت شرایط خاص جغرافیایی، محیطی و نور کم در این کشور‌ها گفت: این نشست مقدمات اجرایی برای تحقق کار‌های علمی در همایش ملی پیشگیری از خودکشی در شهریور۱۴۰۳ است تا برای پیشگیری از خودکشی با تبعات فراوان برای خانواده و جامعه، اقدام موثری انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به آیه ۳۲ سوره مائده درباره اهمیت نجات جان انسان‌ها خاطرنشان کرد: براساس توصیه‌های الهی و دین مبین اسلام بحث نجات انسان و پیشگیری از خودکشی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی با وظیفه حفظ و ارتقاء بهداشت و درمان در کشور یک تکلیف است.

تأکید بر ضرورت حفظ تقسیم کار برای پیشگیری از خودکشی در کشور

در ادامه این نشست، حمید یعقوبی رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی با تشریح اهداف همایش ملی پیشگیری از خودکشی تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش تهیه نقشه بومی پیشگیری از خودکشی با استفاده از تجارب جهانی است، در عین‌حال باید علل خودکشی در ایران بیشتر شناسایی شوند که این همایش می‌تواند زمینه‌ساز این مسأله باشد.

وی با اشاره به مقایسه آمار جدید خودکشی در ایران نسبت به سال‌های گذشته در ادامه بر ضرورت تقویت پیشگیری از خودکشی تأکید و تصریح کرد: بر این اساس باید برای کاهش پدیده خودکشی در کشور تقسیم کار ملی انجام شود که باید در این زمینه سازمان ملی صدا و سیما، حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی وارد عمل شوند.

خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است

حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی در آگاهی‌بخشی و افزایش سطح سواد جامعه درباره این پدیده شوم در ادامه اهداف و بخش‌های مختلف این همایش را تشریح و خاطرنشان کرد: آمار خودکشی در ایالات متحده آمریکا بیش از متوسط جهانی و ۱۴.۴ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. با وجود آمار اندک خودکشی در ایران (کمتر از میانگین جهانی) دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره می‌کوشد شیب این آمار را کاهش دهد. برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی نمونه بارزی از این اقدامات است.

وی خودکشی را در ۲۳ کشور دنیا جرم دانست و در ادامه بر ضرورت اجرای کامل سند ملی خودکشی ابلاغ‌شده در سال ۱۴۰۰ تأکید کرد.

۳۰ نهاد مسئول کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور

در ادامه این نشست، غلام‌عباس ترکی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با تشریح سیاست‌های دادستانی کل کشور گفت: دستگاه قضایی براساس قانون اساسی وظیفه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کنار مسئولیت رسیدگی به جرائم را بر عهده دارد، با این وجود پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک اقدام بین‌بخشی است، و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در اختیار قوه قضائیه نیست.

وی با بیان این‌که در قانون برنامه ششم توسعه، بر پیشگیری از ۵ آسیب اجتماعی حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری و ... تأکید شده تا آمار این آسیب‌ها به ۲۵ درصد کاهش یابد، افزود: بر این اساس مولفه‌های اقتصادی و معیشتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر بسزایی دارد و به‌نوعی ۳۰ نهاد در این زمینه مسئولند.

معاون دادستانی کل کشور ادامه داد: با وجود شمار اندک پدیده خودکشی در ایران، نسبت به میانگین جهانی، اما در مقایسه با آمار سال‌های گذشته باید اقدامات پیشگیرانه‌تری لحاظ شود، که بر این اساس ارزیابی و به‌روزرسانی سند ملی خودکشی پیشنهاد می‌شود.

ترکی در ادامه آمار‌های مرتبط با حوزه خودکشی در کشور را براساس سن جمعیتی و میزان مداخلات فوری تشریح کرد.

خودکشی در ایران بدون تعقیب کیفری

محمدحسین صادقی مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور هم با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و انجمن‌های علمی در ادامه مداخله در حوزه آسیب‌های اجتماعی را از وظایف و دغدغه‌های جدی مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: بر این اساس این موضوع برای همه یک تکلیف است.

وی جایگاه ایران در زمینه آمار پدیده خودکشی را مطلوب، اما نه ایده‌آل دانست و در ادامه بر ضرورت تلاش بیشتر در این حوزه تأکید و خاطرنشان کرد: براساس آموزه‌های دینی و قرآنی حتی یک خودکشی در کشور نباید رخ دهد. با این وجود جرم خودکشی در ایران تعقیب کیفری ندارد و این در حالی است که در برخی کشور‌ها چنین نیست.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور، با اشاره به رویکرد قوانین جزائی در تعریف حبس با درجات متعدد برای افرادی که ارتکاب خودکشی را ترغیب می‌کنند، یادآور شد: بازتاب‌های رسانه‌ای در افزایش خودکشی تأثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • وال‌استریت ژورنال: آتش‌ بس در غزه دو مرحله دارد
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • تل‌آویو به گروگان دیوانگان بی‌مسوولیت مبدل شده است
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست: تنها راه بازگرداندن «گروگان‌ها»، مبادله اُسراست