Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر پرور با اشاره به اینکه پدیده گرد و غبار تأثیر مستقیم بر کاهش تولید عسل داشته، گفت: ذرات گرد و خاک با نشستن بر روی گل ها مانع دیده شدن شهد آنها توسط زنبورها می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر پرور در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: گردوغبار در سالهای اخیر بسیاری از کارکردها و پتانسیل‌های کشاورزی استان را اعم از دامداری و باغداری را تحت تأثیر قرار داده است و در این میان زنبور عسل نیز از این آسیب در امان نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی با بیان اینکه افزایش ریزگردها سبب کاهش کلونی زنبورها می شود افزود: در سه چهار سال گذشته همزمان با شدت گرفتن ریزگردها و افزایش روزهای خاکی، شاهد کاهش جمعیت زنبورهای استان بوده ایم.

وی با بیان اینکه حدود 90 درصد گرده افشانی گیاهان در جهان بوسیله گونه‌های مختلف زنبور عسل انجام می‌شود، گفت: زنبور عسل از گل و گیاهان بهاری و متنوع در طبیعت تغذیه می‌کند و ورود این موج‌های گردوغبار و تحت‌ تأثیر قرار دادن گل‌هایی که منبع تغذیه زنبور عسل هستند بر اقتصاد این حرفه می‌تواند تأثیر به‌سزایی داشته باشد.

پرور با اشاره به اینکه پدیده گرد و غبار تأثیر مستقیم بر کاهش تولید عسل داشته، تصریح کرد: ذرات گرد و خاک با نشستن بر روی گل ها مانع دیده شدن شهد آنها توسط زنبورها شده و همچنین موجب کاهش تکثیر زنبورهای وحشی‌ که گردافشانی گیاهان را بر عهده دارند، می‌شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 3 هزار و700 زنبورستان با چهارصد و چهل و یک هزار و 739 کلنی در استان وجود دارد  که قریب به 5688تن عسل در سال تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه زنبور عسل حشره‌ای بسیار وابسته به شرایط آب‌وهوایی است ورود امواج گردوغبار به استان می‌تواند بسیار به‌ضرر این حشره و در نهایت تولید عسل و زنبورداران باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید عسل زنبور عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • کاهش سهمیه‌های باشگاهی ایران در آسیا