Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@18:29:14 GMT

مردم را باید به بافت تاریخی شهر تبریز برگردانیم

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۹۷۴۱

مردم را باید به بافت تاریخی شهر تبریز برگردانیم

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار امروز در قرار خدمت شهرداری منطقه ۸ تبریز اظهار کرد: سیاست‌های نادرست اتخاذ شده در دو دهه گذشته، منجر به ترک خانه‌ها در بافت تاریخی شهر شده است اما معتقدیم میراث فرهنگی بدون مردم ارزش چندانی ندارد.

وی با انتقاد از اینکه سیاست‌ها و روش‌های نادرست در حفاظت از میراث فرهنگی باعث تبدیل خانه‌های بافت تاریخی به محل تجمع معتادان شده است، افزود: باید با اتخاذ سیاست‌ها، تصمیمات و تدابیری، مردم را به این بافت بازگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تبریز تاکید کرد: گاهی اوقات در گذشته شاهد برخورد سلیقه‌ای در صدور مجوز ساخت و ساز در بافت تاریخی شهر از نظر طبقات بوده‌ایم که نشان می‌دهد ضوابط آنچنان بازدارنده نیست و قابل تغییر است.

هوشیار با اعلام اینکه ۷۰۰ هکتار بافت تاریخی در تبریز وجود دارد، تصریح کرد: به جز بخش اقتصادی و بازار، متأسفانه سایر بخش‌های محور تاریخی و فرهنگی وضعیت نامناسبی دارد و ما خواستار ورود شورای اسلامی شهر همگام با شهرداری برای حل و رفع مشکلات این منطقه هستیم.

وی با بیان اینکه شهرداری تبریز آماده همکاری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای حفاظت و تقویت بافت تاریخی شهر است، گفت: شهرداری تبریز به دلیل مراقبت از آبرو و اعتبار شهر به پروژه میراث فرهنگی ورود کرده است و می‌توان در سایر اماکن تاریخی نیز با تعامل و همکاری گام‌های مثبتی برداشت.

کد خبر 5494256

منبع: مهر

کلیدواژه: شهردار تبریز بناهای تاریخی تبریز شهرداری تبریز بوشهر کرمانشاه احتکار گرد و غبار آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها خراسان رضوی کالاهای اساسی ویروس کرونا آمار کرونا مشهد تنظیم بازار گرد و خاک بافت تاریخی شهر میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه