Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی در مراسم بیست و سومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و چهارمین جشنواره ایده های برتر دانشجویی که در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران برگزار شد، اظهارداشت: یکی از  آفت های دوران کرونا آموزش مجازی بود، آموزش مجازی باید به عنوان یک روش مکمل در علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد نه روش اصلی، چرا که آموزش اصلی، تاثیر و انگیزش بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه در وزارت بهداشت با وجود مشکلات ناشی از کرونا  هیچگاه، کلاس های آموزشی در مقاطع مختلف، تعطیل نشد. البته روش هایی مانند پزشکی از راه دور یا کنفرانس از راه دور برای افرادی مانند دانشمندان خارج از کشور که امکان حضور ندارند، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

وی یادآور شد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، افراد قبل از اشتغال به عنوان استاد دانشگاه، باید دوران استادی را بگذرانند و در ایران نیز  دوره های فلوشیپ و آموزش های کوتاه مدت آشنایی با روش های تدریس، انتقال مطالب به دانشجویان و  استفاده از شبیه سازها و فناوری‌های آموزشی، ضروری به نظر می رسد. 

آفت مهم آموزش کشور جزوه محوری است

وزیر بهداشت تاکیدکرد: یکی از آفت‌های مهم آموزش کشور، جزوه محوری آن هم جزوه های مربوط به ۱۵ یا ۲۰ سال پیش است؛ در حالی که مهمترین و موثرترین روش آموزش، مشارکت فعالانه فراگیر در فرآیند آموزش است و  در کلاس های درس باید مطالب مهم و اولویت دار، تدریس شود. بنابراین معاونت های آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی باید به اساتیدی امتیاز دهند که روش های تدریس خود را تغییر داده و از روش های نوآورانه  استفاده کرده باشند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت بین‌المللی سازی آموزش پزشکی در کشور، گفت: امروزه ارتباط با دانشگاه های معتبر جهان با رعایت دیپلماسی علمی، ضرورت دارد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: هدف ما در آموزش پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی است و راهکارهای تحقق این هدف باید تدوین و اجرایی شود؛ چرا که مرجعیت علمی، قابل دستیابی است. 

وی افزود: خودباوری و بازگشت به هویت خود بسیار مهم است؛ چنان که تک رقمی شدن آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ در بیش از ۱۰ روز گذشته، نوعی خودباوری و اعتقاد به "ما می توانیم" را تحقق بخشید. 

 عین اللهی با بیان مثالی از مرجعیت علمی ایران گفت: در  حوزه سلول های بنیادی مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی تحولی ایجاد کرد که امروز نه تنها در ایران، بلکه در جهان باعث افتخار کشور ماست. 

وی با اشاره به مساله دین زدایی در برخی دانشگاه ها گفت: وقتی از سلامت معنوی و نقش معنویات در درمان بیماران صحبت می کنیم، عده ای به انکار و تخریب رو می آورند، در حالی که در  کشورهای غربی هم به سلامت معنوی توجه می شود و  دین زدایی در مراکز دانشگاهی و بیمارستانی، قابل قبول نیست چراکه معنویات در درمان بیماران آثار مثبت بسیاری دارد. 

وزیر بهداشت با اشاره به وظایف وزارت بهداشت، از آموزش به عنوان اساسی ترین فعالیت و تکلیف این وزارتخانه یاد کرد و گفت: آموزش، پایه و بنیان همه فعالیت هاست و بخشی از مشکلات امروز حوزه بهداشت و درمان، ناشی از  نارسایی در آموزش است. دانشگاه ها اگر نیروی تخصصی و متعهد تربیت کنند، آینده کشور بیمه می شود.

عین اللهی با بیان اینکه عوامل مختلفی از جمله دانشجو، استاد، برنامه های درسی، تجهیزات آموزشی  و فضای فیزیکی در کیفیت آموزش، اثرگذار است، افزود: در آموزش همه عوامل بهم پیوسته است و فعالیت گروهی است که می تواند به موفقیت منجر شود؛ به طوری که ادغام علوم پایه و بالینی در پیشرفت آموزش پزشکی  بسیار موثر است.

وی مهمترین عامل موفقیت در حوزه آموزش را وجود استادان متخصص و متعهد دانست و گفت: استادانی همچون استاد دکتر قریب به این دلیل برای ما الگو به شمار می آیند که مهمترین شاخصه آنها، دانشجوپروری بوده است. متاسفانه برخی اساتید، دانشجو را نمی بینند و یا به اسم نمی شناسند؛ حال آن که دانشگاه هایی برترند  که استادان دانشجوپرور داشته باشند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بهرام عین اللهی آموزش غیرحضوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بهرام عین اللهی آموزش غیرحضوری ویروس کرونا بهرام عین اللهی آموزش غیرحضوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت وزیر بهداشت آموزش پزشکی دانشگاه ها عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است

ایسنا/لرستان مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی گراوند امروز، دهم اردیبهشت ماه، در یادواره هشت شهید دانشجو معلم پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان که در سالن همایش‌های پردیس علامه طباطبایی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا وظیفه و تکلیف همه ماست، آثار و برکاتش فراوان خواهد بود، بیمه‌ایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است. اگر امروز اقتدار، عزت و امنیتی داریم و در همه عرصه‌های مختلف رشد داشته‌ایم مدیون مجاهدت‌ها، شهادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان و شهدا هستیم.

وی ادامه داد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا سببی است برای تقویت بُعد ولایت‌مداری، ولایت‌محوری و ولایت‌باوری که شهید سلیمانی به زیبایی تمام در وصیت پُرمغز و ماندگارشان برای ما به یادگار گذاشتند که از شئون عاقبت به خیری، باورمندی و تبعیت محض از ولایت فقیه است.

گراوند افزود: تبیعت از ولایت و ولایت‌محوری یعنی گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع)؛ ما دارای سه ولایت تکوینی، تشریعی و فقیه هستیم که گام اول ولایت فقیه است که تا درست محقق نشود به دو قسم دیگر از ولایت نمی‌رسیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان ادامه داد: در بخشی از ویژگی‌هایی که در سیره عملی و رفتاری شهدا مرور می‌کنیم و صفحات زندگی آن‌ها را ورق می‌زنیم، شاهدیم که عین ویژگی‌ها و اوصاف متقین که امام علی(ع) از آن‌ها یاد کرده را دارا هستند که خداوند آن‌ها را انتخاب کرد.

وی ضمن گرامیداشت هفته معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری، بیان کرد: امروز رسالت تبیین‌گری که مقام معظم رهبری روی آن تأکید دارد اینجا باید خودش را نشان دهد، دانش‌آموز ما اعتقاد ویژه‌ای به صحبت‌های معلم خود دارد و خیلی اثرگذار هستند.

گراوند افزود: همین اقدام ویژه که سپاه مقتدر ما رقم زده را می‌توانیم به زیبایی تمام برای نسل نو تبیین کنیم که بتوانیم امید را در جامعه بیشتر کنیم و این امر می‌تواند آثار و برکات ویژه داشته باشد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان، گفت: اگر امروز شاهد بیداری دانشگاهیان در دل غرب هستیم به برکت خون مقدس و مطهر شهدای مظلوم غزه است که خون شهید اثرگذاری ویژه خود را دارد که همه اینها برگرفته از آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای ماست و آن نامه تاریخی و ویژه‌ای که مقام معظم رهبری به جوانان غربی و اروپایی نوشتند که امروز شاهد این بیداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان