Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@03:01:35 GMT

ضرورت راه‌اندازی نهضت احداث خوابگاه متاهلی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۲۱۵۹

ضرورت راه‌اندازی نهضت احداث خوابگاه متاهلی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: مطابق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، فرهنگسازی یکی از اولویت‌های بحث جمعیت است.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر عباس شیراوژن در اجلاس رؤسای دانشکده ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مازندران، گفت: در این راستا باید کمیته فرهنگی جمعیت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به این‌که ۱۵ انتظار در مبحث جمعیت به معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها اعلام شده است، اظهار داشت: طبق آیین نامه جدید راه اندازی مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی، ایرانی به ویژه در دانشگاه‌هایی که فاقد این مراکز هستند باید در اولویت قرار گیرد. 

۳۴ هزار دانشجوی متأهل داریم 

دکتر شیراوژن با اعلام اینکه ۳۴ هزار دانشجوی متاهل در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول تحصیل هستند، بیان داشت: کل خوابگاه های متاهلی ما ۸۰۰ واحد یعنی حدود ۳ درصد این جمعیت است. از حدود ۶۰ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی فقط ۲۱ دانشگاه خوابگاه متاهلی دارند.

معاون فرهنگی و دانشجویی ادامه داد: بنابراین لازم است نهضت احداث خوابگاه متاهلی راه بیفتد و از محل‌هایی نظیر ۱۰ درصد تملک دارایی، درآمد اختصاصی، تسهیلات بانکی، فاینانس و راه‌های دیگر برای جبران کمبودها در این زمینه باید کمک گرفت.

وی با بیان این که ۲۵ دانشگاه اعلام کرده اند ساختمان های بلااستفاده دارند، تصریح کرد: این ساختمان ها با تغییرکاربری و بهسازی قابل تبدیل شدن به خوابگاه های متاهلی هستند. اگر هر دانشگاه ۵۰ تا ۱۰۰ واحد طی دو سال بسازند کمبودها تا حدودی رفع می شود. 

شیراوژن در پایان بر اجرای قانون حجاب و عفاف تصریح کرد و یادآور شد: افراد بد پوشش به جلسات مشاوره در دانشگاه های علوم پزشکی راهنمایی شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت بهداشت ، خوابگاه دانشجویی ، دانشجویان علوم پزشکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت خوابگاه دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران