Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@16:37:55 GMT

تخت‌های بیمارستانی ویژه کودکان در کشور دو برابر می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۲۹۳۷

تخت‌های بیمارستانی ویژه کودکان در کشور دو برابر می‌شود

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر سعید کریمی روز جمعه در حاشیه بازدید از بیمارستان های شهرستان بابل افزود : در کشور حدود ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی وجود دارد که از این تعداد حدود ۱۵ هزار تخت آی سی یو است ولی از نظر تخت های آی سی یوی ویژه کودکان با مشکل مواجه هستیم.

وی با اظهار این که با دو برابر شدن تعداد تخت های مراقبت های ویژه کودکان در کشور این مشکل برطرف می شود ، گفت : بعضی از استان‌ها که از نظر سرانه‌ تخت شرایط خوبی ندارند مورد حمایت بیشتر وزارت بهداشت هستند که امیدورایم سرانه تخت را بتوانیم سریع افزایش داده و به استاندارد برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی گفت : رویکرد وزارت بهداشت در دوره جدید عدالت و تعالی نظام سلامت است و افزایش عادلانه سرانه تخت های بیمارستانی و ارتقای سیستم بهداشتی و درمانی از نظر تجهیزات و امکانات یکی از مهم ترین اقدامات در این زمینه محسوب می شود.

معاون وزیر بهداشت افزود: عملیات ساخت ساختمان جدید بیمارستان کودکان امیرکلا بابل مدت ها است متوقف شده است و امیدوارم به همت مسوولین دانشگاه در اسرع وقت تکمیل و به نتیجه برسد.

 وی افزود : در صورت همت دانشگاه و تکمیل سریع کارهای ساختمانی و تاسیساتی، از نظر تجهیزات هم  از طرف وزارتخانه از دانشگاه علوم پزشکی بابل حمایت انجام خواهد شد تا ان شاالله هر چه سریع تر بیمارستان جدید راه اندازی شود.

کریمی گفت : باعث افتخار است در شهرهایی غیر از تهران، اصفهان ، شیراز و کلان شهرها در شهرهایی مثل بابل هم خدمات خوبی ارائه می‌شود و در شهرهای مختلف مردم می‌توانند به خدمات، دسترسی عادلانه داشته باشند.

وی افزود : از نظر سطح پزشکی هم استان مازندران بخصوص شهر بابل بالا می باشد و از بیمارستان های خوبی برخوردار هستند.

معاون وزیر بهداشت همچنین در مورد فرهنگ اهدای عضو نیز بیان داشت: وقتی که مرگ مغزی رخ می دهد، برای خانواده خیلی درد آور می باشد. ولی چیزی که مهمه این است این فرد می تواند دوباره به تعداد زیادی از کسانی که جان آنها در تهدید است، حیات دوباره دهد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه تنها اعضای بدن حدود ۲۵ درصد از بیماران مرگ مغزی‌، اهدا می شوند؛ گفت: باید تلاش کنیم با فرهنگ سازی و اقدامات لازم، بتوانیم مشکل عزیزانی که منتظر پیوند عضو هستند را با استفاده از اهدای عضو از عزیزان مرگ مغزی حل کنیم.

معاون وزیر بهداشت در سفر یک روزه اش به مازندران از بیمارستان‌های فوق تخصصی کودکان امیرکلا، مرکز جامع ترومای شهید بهشتی، بیمارستان آیت الله روحانی بابل و ساختمان جدید بزرگ ترین بیمارستان تخصصی دیالیز شمال کشور که مراحل انتهایی ساخت توسط خیرین، (خانواده میناگر) را می گذراند، بازدید کرد.

برچسب‌ها مازندران بابل بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران بابل بهداشت و سلامت مازندران بابل بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند