Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@01:49:38 GMT

۵ دانشگاه برتر آلمان کدامند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۲۹۵۹

۵ دانشگاه برتر آلمان کدامند؟

در نسخه ۲۰۲۲ ‌نظام رتبه‌بندی "کیواس"، دانشگاه‌های آلمان نیز رتبه‌بندی شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از وب سایت رسمی رتبه‌بندی کیواس، رتبه بندی کیواس یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی بین المللی است که توسط موسسه کاکارلی سیموندز انگلستان صورت می‌گیرد.

آخرین باری که این رتبه بندی برای سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شد، دانشگاه‌های اروپا نیز رتبه‌بندی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه‌های آلمان در سطح جهان عملکرد تقریبا خوبی دارند. به نحوی‌که بیش از ۱۰ دانشگاه این کشور در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد.

امکان تحصیل و کسب تجربه کاری همزمان یکی از مزایای تحصیل در آلمان است. دانشجویان بین المللی بعد از فارغ التحصیلی در آلمان از این امتیاز برخوردار هستند که درخواست اقامت بدهند و برای یافتن شغل به مدت ۱۸ ماه در این کشور بمانند. د

به این ترتیب، رتبه بندی دانشگاه‌های آلمان به ترتیب ذیل است:

۱- دانشگاه "فنی مونیخ"(Technical University of Munich)

دانشگاه فنی مونیخ یک دانشگاه تحقیقاتی در مونیخ آلمان است. این دانشگاه یکی از بزرگترین و برجسته‌ترین موسسات فناوری آلمان است. دانشگاه فنی مونیخ (TUM) یکی از دانشگاه‌های برتر اروپا و متعهد به تعالی در تحقیق و تدریس، آموزش بین رشته‌ای و ارتقاء فعال دانشمندان جوان است. این دانشگاه همچنین پیوندهای محکمی با شرکت‌ها و موسسات علمی در سراسر جهان دارد و از نخستین دانشگاه‌های آلمان محسوب می‌شود.

۲- دانشگاه "هایدلبرگ"(Heidelberg University)

دانشگاه هایدلبرگ قدیمی‌ترین و برجسته‌ترین دانشگاه آلمان و در زمرهٔ مشهورترین دانشگاه‌های دنیا به شمار می‌آید. این دانشگاه در سال ۱۳۸۶ میلادی تأسیس شد.

دانشکده پزشکی هایدلبرگ از بهترین دانشکده‌های پزشکی اروپا و دنیا به حساب می‌آید و سالیانه مقالات بسیاری از این دانشگاه در مجلات معتبر دنیا به چاپ می‌رسد. این دانشگاه در بسیاری از رشته‌ها رتبه‌ای برابر و حتی بالاتر از دانشگاه آکسفورد و دیگر دانشگاه های مطرح دنیا کسب کرده است.

۳- دانشگاه "لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ"(Ludwig Maximilian University of Munich)

از بزرگترین دانشگاه‌های آلمان و یکی از دانشگاه‌های برتر آن کشور است که در شهر مونیخ قرار دارد. این اولین دانشگاه ایالت بایرن بوده که در سال ۱۴۷۲ میلادی در شهر اینگولشتات (۸۰ کیلومتری شمال مونیخ، که در آن زمان دهکده کوچکی بود) بنیان‌گذاری شد و پس از اشغال شهر توسط ارتش فرانسه در سال ۱۷۹۹ به شهر لاندزهوت و سپس به شهر مونیخ منتقل گشت.

۴- دانشگاه "آزاد برلین"(Free University of Berlin)

این دانشگاه که یکی از بزرگترین دانشگاه‌های برلین است و در رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم اجتماعی، پزشکی و علوم پایه دانشجو می‌پذیرد، در سال ۱۹۴۸ میلادی در دوران جنگ سرد و با حمایت آمریکایی‌ها افتتاح شد.

دانشگاه آزاد برلین با داشتن ۳۰ درصد استادِ زن، بیشترین عضو هیات علمی "زن" را در اختیار دارد.

دانشگاهیان این دانشگاه تاکنون ۵ مرتبه موفق به کسب جایزه بزرگ نوبل شده‌اند.

۵- دانشگاه "هومبولت برلین"(Humboldt University of Berlin)

این دانشگاه که در شهر برلین قرار دارد، طی دو قرن گذشته جایگاه بسیاری از بزرگان و اندیشمندان آلمانی بوده‌است. دانشگاه هومبولت یکی از ۱۱ برنده جایزه برترین دانشگاه‌های قدیمی آلمان است و همواره یکی از بهترین دانشگاه‌های اروپا و از برترین‌ها در زمینه هنر و علوم انسانی در سطح جهان بوده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه های آلمان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟

به گزارش خبرآنلاین، این مطالعه نشان می‌دهد که از میان تکانه‌های تحریمی و تکانه‌های پولی، تحریم‌ها اثر بیشتر و طولانی‌مدت‌تری بر افزایش تورم در اقتصاد ایران دارند.

دنیای اقتصاد نوشت:احمدرضا جلالی نائینی، اقتصاددان، در ارائه آخرین مطالعه خود بر این نکته تاکید کرد که با وجود غالب بودن اثر تحریم و نرخ ارز، در بلندمدت عامل پولی تعیین‌کننده اصلی نرخ تورم است و نباید از آن غافل شد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد که تورم در اقتصاد ایران، پس از نوسانات نرخ ارز، به ترتیب تحت تاثیر انتظارات تورمی و رشد پول قرار دارد.

به عقیده این استاد دانشگاه، با توجه به اثرگذاری تکانه خارجی بر کاهش ارزش ریال و نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش، سیاست‌گذار پولی با بده‌-بستان میان رکود و تورم مواجه می‌شود و با پاسخ به این نیاز، متغیرهای پولی نظیر پایه پولی را افزایش می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901212

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)