Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهندس مهدی بخشنده روز جمعه در بازدید از پروژه ۴۰هکتاری جنگل کاری در منطقه الموت غربی افزود : کشورهای اطراف ایران اسلامی در منطقه میلیاردها دلار برای ایجاد فضای سبز  هزینه می کنند؛ اما ما باید شاکر نعمتهای خداداده باشیم که چنین مناطق سرسبز و بکری در کشورمان وجود دارد.        

وی افزود: متاسفانه  صدور مجوزهای بی رویه در استان قزوین مثلا در منطقه دریابک، بلای جان محیط زیست شده و می توان از ظرفیتهای مردمی و دستگاه های اجرایی برای مقابله با طرحهای توسعه ضد محیط زیست بهره مند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشنده یادآورشد : اتاق بازرگانی قزوین برای مقابله با طرح های توسعه ضد محیط زیست پای کار ایستاده است و شفاف و باصراحت از توسعه گردشگری با اولویت  حفاظت از زیست بوم طبیعی استان حمایت می کند.          

به گفته رییس اتاق بازرگانی استان قزوین درسفرریاست محترم جمهور به این استان گفتند که مقام معظم رهبری دستور ویژه برای حفظ دشت قزوین داده اند و در این راستا ما می توانیم دربخشهایی از دشت قزوین  چنین پروژه هایی را عملیاتی کنیم .  

 وی افزود : پیشنهاد دیگر اتاق بازرگانی قزوین اختصاص میزی به دوستان گروه وفور جنگل در اتاق بازرگانی است که در دیدارها و نشست های کاری، فعالان اقتصادی و نمایندگان  نهادهای اجرایی با این پروژه بیشتر آشناشوند.

عبدالحسین مظفری معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست استان قزوین نیز در این بازدید گفت : یکی ازمحاسن طرح هایی که جنگل کاری دارد؛ تثبیت کربن و آلاینده های صنعتی و جلوگیری از افزایش تصاعدی آن  است و همچنین صرفه جویی های بخش آب می تواند از طریق دستگاه های اجرایی و مردم استان در  کاهش گرد و غبار در منطقه دشت قزوین کمک حال باشد.

مهندس قضایی ازمدیران پروژه جنگل کاری وفور جنگل نیز در این بازدید گفت: طرح ۴۰هکتاری جنگل کاری در منطقه الموت غربی بامشارکت جوانان بخش خصوصی و شهروندان اجرایی شده و همگان می توانند بااهدای نهالی یا کاَشت آن به عزیزان و خانواده خود، یادگارماندگار سبز در محیط طبیعی از خود به جا گذارند.
سعید یوسف زادگان رئیس دپارتمان کشاورزی اتاق بازرگانی قزوین  نیز خاطرنشان کرد که برای انتقال آب به پروژه های خاص و مهمی مثل طرح درختکاری وفور جنگل ، می توان  پتانسیل شهرک های صنعتی رامدنظرداشت و با توجه به وجود شهرک های صعنتی که دارای مجوز  تصفیه خانه هستند و با استفاده از خدمات شرکت های تولیدی می توانیم در قالب طرحی در کمیسیون کشاورزی اتاق، از کاهش بیابان و خشکسالی در کنار شهرک ها پیشگیری کنیم.

به گفته وی دپارتمان کشاورزی به عنوان یک کمک در کنار جوانان مشتاق بخش خصوصی  برای استفاده از ظرفیت های نهادهای بخش خصوصی  و دستگاه های دولتی آمادگی دارد.
دراین بازدید حاج علی ابوترابیان از بازرگانان و فعالان اقتصادی نام آشنای استان قزوین ،مبلغ ۵۰۰میلیون ریال برای تداوم این پروژه به عنوان کمک درقالب مسئولیت های اجتماعی اختصاص داد.همچنین کاشت  نهال هایی به یادگار توسط آقایان بخشنده ،یوسف زادگان و ابوترابیان صورت گرفت

برچسب‌ها جنگل مقام معظم رهبری روز درختکاری استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگل مقام معظم رهبری روز درختکاری جنگل مقام معظم رهبری روز درختکاری استان قزوین اتاق بازرگانی قزوین استان قزوین محیط زیست جنگل کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۵۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم