Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن ربانی‌زاده در حاشیه دیدار با هیئت تجاری قطر و اقلیم کردستان عراق، گفت: نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور و صنایع وابسته که به مدت ۳ روز برگزار می‌شود فرصتی برای ارتباط و تعامل با هیئت اعزامی از کشور قطر و کردستان عراق بود که در این دیدار تبادل نظر در باره ظرفیت‌ها، فرصت‌های تعاملی کشاورزی و گردشگری و علم و فناوری مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: تعامل نزدیک با این کشور‌ها سبب ایجاد هم‌افزایی و توسعه صنایع وابسته می‌شود، هیئت قطری اذعان به رعایت استاندارد‌ها جهت عرضه محصولات کشاورزی داشت البته کشور قطر با سرمایه‌گذاری خوبی که در حوزه دام انجام داده، تامین‌کننده نیاز خودشان هستند؛ اما می‌تواند محصولات ایران را فرآوری و صادرات را به بازار ثانویه عرضه کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: در این جلسه درباره اعزام نیرو‌های متخصص به قطر گفتگو شد؛ چراکه این کشور نیاز مبرم به دکترای دامپزشکی دارد و با توجه به اینکه استان فارس و دانشکده دامپزشکی نیرو‌های زبده و خوبی دارد، می‌تواند دامپزشک و نیرو‌های متخصص در حوزه دام و طیور این کشور را تامین کند.

ربانی‌زاده گفت: فراتر از بحث‌های تخصصی گفتگوی صمیمانه‌ای در خصوص هماهنگی بین ایران و کردستان عراق و کشور قطر مطرح شد چراکه تعاملات، تشابهات و ظرفیت‌های دینی و فرهنگی با کشور‌های همسایه داریم و باید از این فرصت برای توسعه منطقه‌ای استفاده کنیم.

او گفت: همه مهمانان به تمدن دیرینه ایران و به ویژه شهر شیراز اذعان داشتند که می‌تواند باعث جاذبه خوبی برای کشور همسایه باشد، نمایشگاه‌ها و موضوعات تجاری می‌تواند بهانه‌ای باشد تا کشور‌ها به هم نزدیک باشند و یک قدرت سیاسی و اقتصادی در منطقه شکل دهیم.

او گفت: همیشه کشور قطر کشوری بوده که همراه با ایران بوده و ایران نیز همیشه پشتیبان قطر بوده است؛ این ارتباط باعث شده کسانی که تمایل ندارند این دوستی مستدام شود از اینکه اختلافی بین این دو کشور ایجاد کنند، ناامید شوند.

ربانی‌زاده به تعاملات دوستانه بین کردستان عراق و ایران اشاره و گفت: این ظرفیت و وجه مشترک بین ایران و این اقلیم وجود دارد و زمینه‌ای فراهم شد که هیئت‌های دیگر نیز به فارس سفر کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس گفت: موارد مطرح شده در حوزه کشاورزی، پزشکی و فرهنگی بود که با پیشنهادات بیشتر می‌توان مراوادات به حد عالی برسد تا منجر به پیشرفت منطقه شود.

ربانی‌زاده گفت: هیئت قطری در سطح کاردار سفارت و مدیر کل امور کشاورزی و اقلیم کردستان نیز در سطح معاون وزیر کشاورزی در جلسه حضور داشتند.

او گفت: هر چند که کشور قطر یک کشور کوچک با جمعیت ۲.۵ میلیون نفر است، ولی ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری و اعزام نیرو‌های متخصص به آن منطقه وجود دارد و این تعامل ظرفیت خوبی برای کار‌های فرهنگی و اقتصادی برای آینده پیش رو ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس کردستان عراق ربانی زاده کشور قطر او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رحمت‌الله مرزوقی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس آینده از حیث آرا و افکار و جناح‌بندی‌ها مجلسی با تنوع آرا خواهد بود و گروه‌های مختلف سیاسی به خصوص از جناح اصولگرا از جمله جمنا، شانا، مصاف، پایداری و … در آن حضور خواهند یافت و مجلسی متکثر خواهد بود و با تعیین تکلیف مابقی نماینده‌ها این تنوع و نامتجانسی بیشتر نیز خواهد شد.

رحمت الله مرزوقی یکی از چالش‌های ابتدای مجلس آتی را انتخاب رئیس مجلس و هیأت رئیسه دانست و گفت: البته اگر این تنوع سبب تأمین منافع مردم و نظام شود به خودی خود مثبت ارزیابی می‌شود.

۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو ظرفیت عظیمی برای توسعه کشور است

وی با اشاره به مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی‌اش باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود گفت: با توجه به تخصص بنده که بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی است و به سبب اینکه حل بسیاری از مشکلات کشور را در نظام آموزشی و در آموزش و تربیت صحیح می‌دانم عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را ترجیح می‌دهم زیرا حدود ۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو در کشور حضور دارند.

وی افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و تحقیقات بر اساس برنامه هفتم توسعه اصل نوزدهم و بیستم باید به سمتی برود که آنجاهایی که لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات طرح‌هایی ارائه بدهد و یا لوایحی برای بهبود وضعیت آموزشی کشور، معیشت فرهنگیان و معلمان و دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم کند و در جهت رفع نیازهای این قشر عظیم دانشگاه‌های مختلف گام بردارد تا دولت نیز ملزم به حمایت بیشتر از این جامعه بزرگ علمی شود.

مرزوقی اضافه کرد: تأسیس دانشگاه‌هایی که در عرصه‌های مختلف بتواند از ظرفیت عظیم انسانی ما استفاده کند و تنظیم رابطه صحیح بین دانشگاه با صنعت و بازار کار و حمایت از رشته‌های جدید و کارآمد نیز از جمله مواردی است که پیگیری خواهم کرد زیرا اگر وضعیت آموزشی کشور اصلاح شود بسیاری از بخش‌ها کارامدتر خواهند شد.

مهمترین چالش استان فارس مساله آب است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان مهمترین چالش استان فارس را مساله آب دانست و گفت: چون فارس استان کشاورزی است باید اقداماتی که در این خصوص صورت گرفته را پیگیری کرد.

وی افزود: در حوزه صنعت نیز انتظاراتی وجود دارد که محقق نشده و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ ماده معدنی در استان فارس وجود دارد باید اقدام به کشف و استفاده علمی و کاربردی از این ذخایر عظیم برای توسعه استان کرد.

مرزوقی افزود: علاوه بر همه این‌ها فارس ظرفیت‌های فرهنگی عظیم و مفاخر بین‌المللی بسیاری دارد که این ظرفیت شگرف نیز باید در مسیر توسعه استان و معرفی ظرفیت‌های آن به تمام دنیا قرار گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور افزود: در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری و در حوزه درمانی و سلامت پتانسیل عظیمی در استان فارس وجود دارد که باید شناسایی و استفاده شود تا مسیر توسعه فراهم گردد.

رحمت الله مرزوقی خاطرنشان کرد: انجام این امور نیاز به همگرایی و انسجام میان ۱۸ نماینده مجلس استان فارس دارد و ابتدا باید نیازهای استان شناسایی و سپس بر اساس ظرفیت‌های استان اقدام به رفع آنها شود.

وی در پایان گفت: برنامه جامع راهبردی توسعه استان فارس باید با راهبری نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مجلس، همه بخش‌ها و ظرفیت‌ها را با توجه به هر شهرستان بررسی کرده و منجر به توسعه متوازن استان شود.

کد خبر 6093899

دیگر خبرها

  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • ‌اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده