Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:36:54 GMT

اهمیت نظارت مستمر بر حوزه‌های عملکردی مدیریت شهری

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۷۲۲۱

اهمیت نظارت مستمر بر حوزه‌های عملکردی مدیریت شهری

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: نظارت بر عملکرد معاونت‌ها و سازمان‌های شهرداری در راستای تحقق بودجه ۱۴۰۱ و مطالبه‌گری امری ضرورری است.

حجت الله زارع‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: لایحه بودجه ۶۵۰۰ میلیارد تومانی ۱۴۰۱ شهرداری اهواز با نگاهی تحول‌گرا و متفاوت از دوره‌های گذشته تنظیم و به تصویب رسیده است؛ تحقق این بودجه تحولی سرشار از همدلی، تلاش مستمر و تعهد تمام مسئولان ذی‌ربط نیاز دارد که نتیجه آن می‌تواند در تاریخ شورای اسلامی شهر اهواز بی‌بدیل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شورای اسلامی شهر برای اطمینان از ضمانت اجرایی تحقق پروژه‌ها و برنامه‌های بودجه ۱۴۰۱ وظایفی برای خود تعریف کرده است که مهم‌ترین آن نظارت بر بخش‌های از جمله مراحل مختلف تأمین و تخصیص بودجه و اجرای پروژه‌ها در قالب تقویم زمانی مشخص در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی، عمرانی، شهرسازی، اقتصادی و فرهنگی است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: در راستای وظیفه نظارتی شورای اسلامی شهر از آغاز سال جدید کمیسیون‌های تلفیق، مرتبط با حوزه فعالیت هر یک از معاونت‌های شهرداری اهواز تشکیل شد و بر اساس یک برنامه زمان‌بندی شده هر کدام از معاونت‌ها به همراه تمام مدیران سازمان‌های زیرمجموعه خود در صحن شورای اسلامی شهر حاضر شدند و ضمن ارائه گزارش عملکرد خود، برنامه اجرایی سال ۱۴۰۱ خود را با تمرکز بر شش ماه اول به کمیسیون مربوطه ارائه کردند.

وی تاکید کرد: در این جلسات که با ابتکار عمل شورای ششم تشکیل شده است، معاونت‌های شهرداری علاوه‌بر اعلام برنامه‌های خود و ارائه جدول زمانی آغاز پروژه‌ها تا مرحله تکمیل و بهره‌برداری، پاسخگوی سوالات و ابهامات اعضای کمیسیون تلفیق مرتبط با حوزه کاری خود بودند.

زارع‌زاده با اشاره به اینکه هدف و رویکرد برگزاری این جلسات اطلاع یافتن اعضای شورای اسلامی شهر از پروژه‌ها و جدول زمان‌بندی آنها است، ادامه داد: برخی مواقع پروژه‌ای تعریف می‌شود، اما زمان آغاز و پایان آن مشخص نیست، هدف اعضای شورای اسلامی شهر از فراخوان معاونت‌های مختلف شهرداری و سازمان‌های زیرمجموعه این است که پیام نظارتی خود را به مسئولان اجرایی منتقل کنیم و بر اساس مسیری مشخص اعضای هر کمیسیون مبتنی بر وظایف ذاتی خود بر عملکرد معاونت مربوطه امکان نظارت دقیق‌تر و عملیاتی داشته باشند، همچنین لازم است بتوانیم در صورت مشاهده تخلفات در چارچوب وظایف نظارتی خود عکس‌العمل به موقع، مناسب و اصلاحی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در راستای برنامه تدوین شده حدود ۹ جلسه با حضور معاونت‌ها و سازمان‌های ذیل آن تشکیل شد، امیدواریم نتیجه برنامه اجرا شده، همگرایی و انسجام بیشتر در اجرا و اتمام به موقع پروژه‌های شهری به ویژه پروژه‌های شاخص باشد.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این برنامه و تشکیل کمیسیون‌های تلفیق مرتبط با معاونت‌ها از تداخل وظایف در حوزه نظارتی شورای اسلامی شهر جلوگیری خواهد شد و امکان مطالبه‌گری دقیق و مبتنی بر برنامه‌ای شفاف و مشخص توسط شورای اسلامی شهر فراهم می‌شود.

کد خبر 576524

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شهرداري اهواز شورای شهر اهواز شورای اسلامی شهر اهواز بودجه 1401 تحقق بودجه جامعه مطالبه گر نظارت بر شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اهواز معاونت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • شنونده برنامه های رادیو هستم | رادیو شخصیت های ارزشمند بسیار دارد