Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین در حاشیه برگزاری انتخابات شوراهای هیات‌های مذهبی امروز در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار کرد: روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه، انتخابات شوراهای هیات مذهبی همزمان در سراسر کشور در استان گلستان برگزار شد شعبات انتخابات در ۱۳ شهرستان استان برای برگزاری انتخابات دایر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این انتخابات از ساعت هشت صبح تا دو بعدازظهر برگزار شد و هفت نفر در گرگان و پنج نفر در بقیه شهرستان‌ها به عنوان اعضای اصلی با بیشترین آرا انتخاب شدند.

* گلستان بیشترین تعداد داوطلبان برای انتخابات شوراهای هیات مذهبی در سطح کشور بود

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: این شورا تسهیل‌کننده، هدایتگر و راهبر بهتر بردی اهداف تمدن فرهنگی و اجتماعی است.
وی با بیان اینکه در این انتخابات تلاش شده تا افراد پیگیر و دلسوز روی کار بیایند، بیان کرد: هیات مذهبی در طول تاریخ انقلاب اسلامی نقش بی‌بدیل داشته و حضور و مشارکت فعالانه آنها برای تشکیل جامعه و تمدن نوین اسلامی یک رکن و اصل خواهد بود.

گرزین با اشاره به تعداد ۱۷۵ داوطلب در انتخابات شوراهای هیات مذهبی در گلستان گفت: امروز در این انتخابات تعداد ۱۷۵ نفر داوطلب بودند که بیشترین تعداد داوطلبان در سطح کشور در استان گلستان گزارش شده است.

* ۷۹ هیات مذهبی در گنبدکاووس فعال است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گنبدکاووس نیز در حاشیه برگزاری انتخابات گفت: در حال حاضر ۷۹ هیات مذهبی در شهرستان فعال بوده و تعداد حدود ۵۰ هیات مذهبی نیز در حال ثبت هیات خود در سامانه برای فعالیت هستند.

حجت‌الاسلام احمدرضا کریمی اظهار کرد: در شهرستان گنبدکاووس ۱۲ نفر داوطلب حضور در شورای هیات مذهبی بودند که از این تعداد پنج نفر از بانوان و هفت نفر از آقایان شرکت کردند.

وی تصریح کرد: در گنبدکاووس پنج نفر به عنوان نفرات اصلی و سه نفر به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند که از اعضای علی‌البدل یک نفر خانم هستند.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گلستان انتخابات شوراهای هیات های مذهبی انتخابات شوراهای هیات هیات مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند