Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشاد فتاحی گفت: دلیل عمده بحث ریزگردها به خاطر تخریبی است که در اکوسیستم کشورهای همسایه رخ داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشاد فتاحی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: برای توسعه و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست باید به اکوسیستم طبیعی توجه ویژه داشته باشیم.

معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: متاسفانه طی چند سال اخیر با تخریب اکوسیستم طبیعی مواجه هستیم که در عرصه جهانی مشکلات جدی از جمله بیماری کووید ۱۹ را به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز درگیر بحث ریزگردها هستیم که دلیل عمده آن تخریب اکوسیستمی است که در کشورهای همسایه رخ داده است.

فتاحی گفت: با توجه به این مشکلات موضوع اهمیت توجه به اکوسیستم طبیعی دوچندان می شود چرا که اگر مراقبت نکنیم عواقب آن گریبانگیر بشریت خواهد شد و اصلاح آن سالها طول می کشد.

وی ادامه داد: در استان کرمانشاه ۱۲۰۰ گونه گیاهی و ۴۵ گونه‌پستاندار داریم که برخی از آنها از جمله شوکا و پلنگ در کشور منحصر به فرد هستند اما آنچه که برای ما مهم است خدمات اکوسیستم و تنوع زیستی است.

معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: در جهان تصفیه طبیعی آب، گرده افشانی و ... به وسیله اکوسیستم با ارزش مالی ۱۴۰ تریلیون دلار در سال انجام می شود و اگر به صورت طبیعی این کارها رخ ندهد باید هر کشوری این میزان هزینه کنند لذا اکوسیستم طبیعی موهبت الهی است که باید از آن محافظت شود.

حیدری بیان داشت: همانطور که در شعار سال محیط زیست نیز آمده ساخت آینده مشترک برای شکل‌های مختلف زندگی است و باید به فکر آیندگان نیز باشیم.

وی اظهار داشت: جهل، فقر و بیکاری ۳ دشمن محیط زیست هستند چرا که ممکن است فردی به این دلایل به طبیعت آسیب بزند و با قطع درختان برای خود زغال تهیه کند در حالی که نمی داند ۴۵ درصد آب شیرین ایران از جنگل‌های زاگرس تامین می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اکوسیستم طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود