Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول واحد آموزش جامعه اسلامی دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه گیلان باید با ایجاد بسترسازی در امور اداری و دانشجویی و ارتباط صنایع به نقطه اتکای در امر ثروت ساز برسد.

انوش اسدی، مسئول واحد آموزش جامعه اسلامی دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، آموزش عالی در طول سالیان اخیرموازی با تحولات اجتماعی و اقتصادی محیط پیرامون خود، دچار تغییر‌های بنیادینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای رقابتی امروز و بر مدار دانش، توجه به امور کارآفرینی و کسب و کار‌های نو یکی از دغدغه‌های مهم نهاد‌ها و مراکزمختلف ازجمله دانشگاه‌ها در سراسر دنیا است.


اسدی مطرح کرد: وظیفه دانشگاه‌ها با توجه به وظایف جدید در قبال جامعه در حال دگرگونی مانند اقتصاد ملی، توسعه پایدار اجتماعی، کاهش منابع ذخیره مالی عمومی تغییریافته است پرواضح است دانشگاه‌ها و نظام آموزشی عالی به منظور هم افزایی هر چه بیشتر با فرایند توسعه‌ی اقتصادی بومی، منطقه‌ای و بین المللی به تغییر نقش قدیمی خود که تنها تولید دانش در کلاس درس میباشد به سوی دانشگاه‌های کارآفرین که افزون بر تولید دانش و خلق ایده‌های بدیع، آن‌ها را به عمل هم تبدیل میکنند، حرکت کنند و بتوانند منبع درآمدی مستقل و پایداراز بودجه دولتی برای خود داشته باشند.



مسئول واحد آموزش جامعه اسلامی دانشگاه گیلان اظهار داشت: در واقع پدید آمدن دانشگاه‌های کارآفرین در دنیا، دانشگاه‌های فاصله گرفته از جامعه و صنعت را به دانشگاه‌هایی مبدل کرده است که در ارتباط با صنعت و جامعه هستند. دانشگاه کارآفرین باید دانش تولید شده خود را از طریق تجاری سازی و برندینگ مناسب برای استفاده و کاربرد به بخش‌های اقتصادی و صنعتی جامعه تزریق کند.


وی ادامه داد: تعادل بین آموزش و خدمات در یک دانشگاه کارآفرین سه مولفه اولیه دارد: الف) حمایت فعالیت‌های کارآفرینانه به صورت پیوسته، ب) ساز و کار‌های مشترک (یک دفتر موفق و پاسخ گوی انتقال فناوری) و ج) حمایت‌های مالی مستقیم از طرف صنعت مورد نظر.


این فعال دانشجویی در مورد بخش‌های فعالیت دانشگاه کارآفرین گفت:خود دانشگاه، به عنوان یک سازمان، کارآفرین باشد و الگوی پیشرفت تمام دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان به سمت کارآفرینی حرکت کنند که موتور محرکه برای دانشجویان تلقی می‌شود و ارتباط دانشگاه با محیط از یه ساختار کارآفرینانه پیروی کند و خود را در فضای روش‌های کارآفرینانه قرار دهند.


اسدی تاکید کرد: تغییر در برنامه‌های درسی در جهت کاربردی نمودن مطالب و ایجاد درک صحیح از مفهوم و ارزش امور کارآفرینی، افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به کارآفرینی در دانشگاه‌ها و هدایت دانشجویان به این امور در جهت ایجاد اشتغال پس از فارغ التحصیلی و تاکید بر پرورش قوه خلاقیت و مهارت‌های ادراکی دانشجویان و بارش فکری کارآفرینانه متناسب با رشته تحصیلی و نیاز روز جامعه از راهکار‌هایی برای دانشگاه کارآفرین است.



مسئول واحد آموزش جامعه اسلامی دانشگاه گیلان تصریح کرد: دانشگاه گیلان به عنوان مرجع‌ترین دانشگاه شمال کشور با توجه به زیست بوم مناسب طبیعی پتانسیل بالایی در بحث امور کشاورزی و فعالیت‌های نوآورانه در این بخش داشته و تعامل سازنده بین این امور با دانشگاه می‌تواند علیرغم کسب منبعی درآمد برای دانشگاه به بحث کاهش رکود در سطح استان نیز کمک شایانی کند.


این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: دراین بین دانشگاه گیلان میبایست تا با ایجاد یک بسترسازی مناسب به بهینه‌تر شدن دانشگاه چه در امور اداری و دانشجویی و چه در بخش ارتباط صنایع با دانشگاه به ویژگی‌های مناسبی دست یابد تا با بروز شدن دانشگاه به نقطه اتکای مناسبی در امر ثروت ساز بودن دانشگاه برسد.


وی افزود: یکی از موضوعاتی که باعث عدم ایجاد پیوند مناسب دانشگاه با صنایع می‌شود عدم تقاضا برای محصولات دانشگاهی از جانب صنایع است محصولاتی که در ابتدای راه آزمون و خطا قرار دارند و گا‌ها نیازمند حمایت‌هایی از جانب صنایع هستند.

اسدی یادآور شد: دانشگاه حداقل ۵۰٪ هزینه‌های خود را تامین کند و دانشگاه به عنوان نهادی پیشرو در عملیاتی کردن مباحث کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار با مکانیسم‌های صنعت هماهنگ بوده تا با ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و البته بازاریابی مناسب محصولات حاصله از این بخش بتوانند پاسخگوی نیاز‌های صنایع بوده و منبع درآمدی پایدار برای دانشگاه‌ها محسوب گردند. منبع درآمدی که رشد و پیشرفت دانشگاه چه در عرصه داخلی و بین المللی ماحصل آن خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه گیلان وزارت علوم ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه کارآفرین دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی