Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@13:48:18 GMT

۳۵ درصد پوشش گیاهی مراتع بروجرد از بین رفته است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۱۵۶۹

۳۵ درصد پوشش گیاهی مراتع بروجرد از بین رفته است

به گزارش خبرنگار ایرنا امیر ثقلینی روز شنبه در جلسه ستاد اطفا حریق منابع طبیعی شهرستان بروجرد که در فرمانداری برگزار شد، افزود: یکی از دلایل از بین رفتن پوشش گیاهی مراتع، خشکسالی در سال‌های گذشته می باشد.

وی اظهار داشت: خشک شدن پوشش گیاهی در مراتع باعث افزایش حریق می شود، حدود ۱۰۰ هزار هکتار از منابع طبیعی شهرستان بروجرد مرتع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد گفت: در شهرستان بروجرد حریق در اراضی ملی، حریق در باغات و اراضی کشاورزی، حریق در مناطق حفاظت شده و تالاب بیشه دالان حریق در فضای سبز شهری و باغات اطراف شهر از جمله آتش سوزی ها می باشد.
ثقلینی افزود: اراضی ملی و پوشش گیاهی مراتع به دلیل چرای بی رویه دام های عشایر کوچ رو، برداشت از سفره های آب زیر زمینی، کاربریهای غیر مجاز، باعث تخریب می شود.
وی اظهار داشت: کانون های حریق در بخش اشترینان و بخش مرکزی و شیروان شناسایی شده است، که مهمترین عامل حریق در مراتع انسانی است، در آزاد راه بروجرد به خرم آباد راه دسترسی به مراتع منطقه مسدود شده و اگر حریق اتفاق بیفتد دسترسی مشکل است.
وی بیان کرد: دهیاران باید کمک کنند تا حریق های احتمالی رصد شود، چهار دیده بان برای اطلاع از حریق در مناطق شناسایی شده و کانون های حریق گمارده شده است، در روزهای تعطیل و آخر هفته که گردشگران به طبیعت اطراف شهر مراجعه می کنند احتمال حریق زیاد است که برای این منظور هماهنگی های لازم انجام شده است.

معاون اداره حفاظت محیط زیست بروجرد گفت: کانون بحران زا برای حریق در محیط زیست شهرستان منطقه شکار و ضید ممنوع تالاب بیشه دالان است.

مسعوده سعادت فر افزود: حق آبه تالاب بیشه دالان رعایت نمی شود، ۱۰۰ درصد ایجاد حریق در تالاب عمدی است و امکانات لازم برای حفاظت از جلوگیری از حریق در تالاب وجود ندارد.
وی اظهار داشت: اداره محیط زیست بروجرد برای نیاز اطفا حریق احتمالی در تالاب به کمک دستگاه‌های امدادی نیاز دارد.
رییس اداره جهاد کشاورزی بروجرد نیز در این جلسه گفت:  سوزاندن بقایای اراضی کشاورزی ممنوع است و کشاورزان با کلاس‌های آموزشی توجیحی شده اند، لذا کشاورزان آگاهی لازم را در این خصوص دارند.
جواد گودرزی افزود: حریق در اراضی کشاورزی عمدتا عمدی است، در برخی موارد نیز رها کردن بطری های شیشه ای در زمین های کشاورزی باعث حریق می شود، به علت اینکه مانند ذره بین عمل می کند و آتش سوزی ایجاد می کند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بروجرد گفت: پیشگیری از حریق در مراتع آسان تر از اطفا حریق است، در روستاها پایگاههای منطقه ای آتش نشانی وجود ندارد.
محمدعلی گودرزی افزود: محدودیت قانونی برای ورود آتش نشانی شهرها به مناطق روستایی وجود دارد لذا نیاز است که پایگاه‌ها آتش نشانی روستایی احداث شود.
وی اظهار داشت: اقدامات اولیه برای جلوگیری از حریق مانند ایجاد آتش برها در مراتع ضروری است.
وی بیان کرد: از امکانات آتش نشانی پادگان های نیروهای مسلح مستقر در شهرستان بروجرد برای اطفا حریق احتمالی  استفاده خواهد شد.

برچسب‌ها بروجرد منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان بروجرد منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان شهرستان بروجرد منابع طبیعی پوشش گیاهی اطفا حریق آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد