Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز دومین فراخوان پذیرش بهار ۱۴۰۱ را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سید آرش حق­پناه، مدیر مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز ضمن اعلام این خبر، به معرفی مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز پرداخت وگفت: حمایت از شکل‌گیری چرخه ایده تا ثروت یکی از اهداف ایجاد مراکز نوآوری، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز نوآوری به‌عنوان اولین نقش‌آفرینان در اکوسیستم شکل‌گیری و توسعه‌ی شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان، با محوریت حمایت از کارآفرینان و افراد مستعد و خلاق، سعی در پرورش ایده‌های نو و کاربردی با رویکردی ثروت‌آفرین دارند.

حق­پناه ادامه داد: دانشگاه شیراز باتوجه به جایگاه و ظرفیت‌های منحصربه‌فرد دانشی خصوصا در حوزه‌ی علوم مهندسی، با چشم‌انداز توسعه‌ی نوآوری‌ها در حوزه‌های مختلف علوم مهندسی ازجمله: برق، کامپیوتر، مکانیک، عمران، مواد، معماری، شیمی و مهندسی پزشکی و غیره، باهدف حمایت از افراد مستعد و خلاق، توسعه کسب و کار‌های دانش‌بنیان و ارائه خدمات نوآورانه و تخصصی به نهاد‌های سیاست‌گذاری، دولتی، اقتصادی، صنعتی و فرهنگی، اقدام به ایجاد مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی کرده است.

حق­پناه، در مرکز نوآوری تخصصی مهندسی دانشگاه شیراز، سه دسته از افراد: ۱. فرد کارآفرین و صاحب ایده، ۲. تیم همراه با ایده و ۳. فرد متخصص بدون ایده مورد حمایت قرار می‌گیرند که در این راستا، مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز دومین فراخوان پذیرش بهار ۱۴۰۱ را منتشر کرده است.

مدیر مرکز نوآوری تخصصی مهندسی دانشگاه شیراز گفت: کسانی‌که یک فرد خلاق و دارای ایده در حوزه‌ی علوم مهندسی هستند، یا یک تیم خلاق دارند که نیاز به فضای کار و آزمایشگاه فنی برای ساخت محصول ایده خود دارند، می‌توانند هم‌اکنون از لینک ثبت‌نام آنلاین مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز به‌نشانی https://iec.shirazu.ac.ir/?p=۱ اقدام به ثبت‌نام اولیه کنند. آخرین مهلت ثبت نام در این فراخوان تا ۳۱ اردیبهشت ماه تمدید شده است.

وی افزود: کارشناسان مرکز بعد از اتمام زمان ثبت نام اولیه، ایده ثبت شده‌ی داوطلبان را بررسی می‌کنند و درصورتی‌که شرایط اولیه‌ی پذیرش را کسب کرده باشند برای داوری و ارائه‌ی حضوری طرح و ایده‌ی خود به مرکز نوآوری مهندسی دعوت می‌شوند. همچنین درصورتی‌که افراد در مرکز نوآوری مهندسی دانشگاه شیراز پذیرش شوند، به ایشان میز و صندلی در فضای کار اشتراکی داده می‌شود و می‌توانند در کنار فعالیت‌های کارآفرینی خود، در دوره‌های آموزشی که ازسوی مرکز نوآوری برگزار می‌شود با تخفیف ویژه شرکت کنند.

حق­پناه اظهار داشت: یکی از دوره‌های بسیارکاربردی و مفید که به‌زودی در این مرکز برگزار خواهد شد، یک کارگاه آموزشی کارآفرینی دو روزه هست که در روز‌های ۱۱ و ۱۲ خردادماه ۱۴۰۱، به‌صورت حضوری در محل سالن همایش‌های مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. دوره‌های مشابه دیگری هم در طول سال و در زمان‌های مختلف برگزار خواهد شد که علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از این رویداد‌ها و کلاس‌های آموزشی و مهارتی، به سایت مرکز نوآوری دانشگاه شیراز مراجعه، یا با شماره‌ی فضای مجازی مرکز نوآوری مهندسی (۰۹۰۱۵۰۵۴۵۱۷) در تماس باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شیراز مرکز نوآوری دانشگاه شیراز وزارت علوم حق پناه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور