Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@00:36:01 GMT

قهرمانان لیگ اسکیت سرعت استان سمنان معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۲۹۴۳

قهرمانان لیگ اسکیت سرعت استان سمنان معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مرحله آخر و اختتامیه سومین دوره لیگ اسکیت سرعت استان سمنان در دو بخش دختران و پسران با حضور ۲۵۰ ورزشکار از سراسر استان در پیست اسکیت ورزشگاه ولایت سمنان برگزار شد.

سومین دوره لیگ اسکیت سرعت استان سمنان به دلیل شرایط کرونایی از سال ۱۴۰۰ به تعویق افتاده بود که در این مرحله، مسابقات برگزار و نتایج زیر از مجموع رنکینگ سه مرحله کسب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش آماتور دختران

رده سنی ۹۴-۹۵

آوا چهارپاشلو

آوا اعوانی

بهار همتیان

رده سنی ۹۲-۹۳

بنیتا طاهریان

آناهیتا شکری

ضحی جوانمرد

رده سنی ۹۰-۹۱

آترین قزوینی

دیانا عسکری

فاطمه سالار

رده سنی ۸۸-۸۹

یلدا خسروی مقدم

زینب مجد

یگانه ترابی

رده سنی ۸۶-۸۷

هستی ملک احمدی

فاطمه همتیان

طاهره عبداللهی

رده سنی ۸۴-۸۵

عطیه دوست‌محمدی

مهدیسا جوادیان

نازنین ملکی

رده سنی ۸۰-۸۳

ستوده همتا

زهرا مخلصی

رده سنی ۷۹ به پایین

منا ترابی

کیمیا صناعتی

بخش حرفه‌ای دختران

رده سنی ۹۴-۹۵

آیسان طاهریان

رده سنی ۹۲-۹۳

سارینا رجبی

اسرا خواجه زاده

پریسا بختیان

رده سنی ۹۰-۹۱

ستایش اعرابیان

کیانا مظفری

آیناز طاهریان

رده سنی ۸۸-۸۹

سایدا دربندی

صبا صالحیان

فرزانه آقایی

رده سنی ۸۶-۸۷

آتنا تجلی

حسنا سادات میری

صبا آل‌بویه

رده سنی ۸۴-۸۵

مریم زاهدی فر

صبا متقی

ساجده فرهنگی نیا

رده سنی ۸۰-۸۳

ستایش رجبی

رده سنی ۷۹ به پایین

مارال طالب بیدختی

زهرا حاجی طاهری

لادن مزینانیان

بخش آماتور پسران

رده سنی ۹۴-۹۵

کیان میرشفیعی

بنیامین دربانی

آریا معماری

رده سنی ۹۲-۹۳

امیرحسین صفدری

امیرعباس شمشیری

امیرعلی قزوینی

رده سنی ۹۰-۹۱

محمد دوست‌محمدی

علیرضا نوری‌زاده

ابوالفضل صبوحی

رده سنی ۸۸-۸۹

مهدی یار رهایی

نیما پریمی

دانیال عزیزی

رده سنی ۸۶-۸۷

توحید آقاحاجی

رده سنی ۸۴-۸۵

کسری سرمدی جهانی

رده سنی ۸۰-۸۳

بهزاد عالمی

رده سنی ۷۹ به پایین

امیرمحمد حکمت

بخش حرفه‌ای پسران

رده سنی ۹۵-۹۴

محمدجواد افضلی

امیرعباس کردی

بهراد داوری

رده سنی ۹۲-۹۳

محمدصدرا محمدی

محمدپارسا فرزاد

محمدحسین تجلی

رده سنی ۹۰-۹۱

سامین جوادی‌نیا

پارسا باستی

امیرعلی پریمی

رده سنی ۸۸-۸۹

ایلیا مقصودیان

امیرعباس دهرویه

محمدحسین آسودی

رده سنی ۸۶-۸۷

آرتین خرمیان‌فر

آرتا عالمی

علی حسنی

رده سنی ۸۴-۸۵

محمدسینا جوادی‌نیا

یاسین صالحین

سمان نوبخت

رده سنی ۸۰-۸۳

عرشیا محمدزاده

آرمان آخوندی

متین برقی

رده سنی ۷۹ به پایین

عرفان عالمی

اشکان ترحمی

محمد کرکه‌آبادی

در پایان مسابقات، تیم‌های ستارگان سرعت، ویژن و پیشتاز به ترتیب قهرمان، نائب قهرمان و مقام سوم از رنکینگ سه مرحله بخش دختران و تیم‌های رؤیای طلایی، آراز و ستارگان سرعت به ترتیب قهرمان، نائب قهرمان و مقام سوم از رنکینگ سه مرحله بخش پسران را کسب کردند.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: لیگ اسکیت سرعت استان سمنان اسکیت سرعت ورزشگاه ولایت سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها

  موضوع نگران کننده‌ای که با چالش‌های متعددی همراه است.پسرانی که دیگر به تحصیلات آکادمیک تمایلی ندارند وترجیح‌ می‌دهند به سرعت وارد بازار کار شوند تا ادامه تحصیل بدهند.چند سالی است که حضوردختران در کنکور ورودی دانشگاه‌های کشور رشد چشمگیری داشته که این موضوع حاکی از تصاحب سهم زیادی ازدختران دربرابر پسران است. معضلی که با تغییر توازن جنسیتی در بین داوطلبان و پذیرفته ‌شدگان کنکورهمراه است. پسرانی که فکر می‌کنند مدرک دیپلم برای آنان کفایت می‌کند و خیلی مدرک دانشگاهی به کارشان نمی‌آید اما همین آمار بالای حضور دختران در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها منجربه این می‌شود که آنان تقاضای بیشتری برای ورود به مشاغل داشته باشند. ازسوی دیگر تأثیرات بسزایی هم در بحث شکاف تحصیلی و فاصله اجتماعی می‌گذارد. با نگاهی به آمار متوجه می‌شویم بعضا دختران تحصیلکرده به دنبال همسری در حدوتراز خود هستند و بی‌رغبتی پسران هم برای کسب مدارج علمی بالاتر هم به این موضوع بیشتر دامن می‌زند. 
   
رغبت نداشتن پسران به تحصیلات آکادمیک
اولین بارآزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها درایران درسال۱۳۷۷بودکه تعداد داوطلبان دخترازداوطلبان پسر پیشی گرفت. رکورد تازه‌ای که احتمالابه حساب استثنا گذاشته شدامااستثنا نبودوهمچنان این روند ادامه پیدا کرد.محمد فلاحی، کارشناس آموزش‌وپرورش با اشاره به این‌که کم رغبتی پسران در این سال‌ها نمود بیشتری پیدا کرده به جام‌جم می‌گوید: «شرایط کلی جامعه به‌گونه‌ای شده که نقش و جایگاهی که تحصیلات از گذشته در رشد اقتصادی و اجتماعی داشته،اهمیت خود راازدست داده است. از طرفی دانشگاه‌های دولتی هم در انحصار اقشاربالاتر جامعه قرارگرفته‌اند.به نحوی که بقیه رشته‌های متوسط و پایین‌ترهم  عموما پولی هستند. شاید نیازی نباشد که افراد در کنکورشرکت کنند.» وی براین باوراست که شاید یکی ازدلایل بی‌رغبتی پسران این باشد که پس ازاتمام دوره تحصیلی‌شان در دانشگاه، موقعیت اجتماعی بهتری در انتظارآنان نیست و این شرایط جایگاه اقتصادی آنان را تغییر نمی‌دهد.  در جامعه ما همه از مردان انتظار سرپرستی خانواده وتأمین معیشت دارند.درشرایط سخت اقتصادی فعلی هم برای پسران مشخص نیست پس از گذشت چهارسال از دوره تحصیلی‌شان می‌‌توانند درهمان رشته کار کنند یا خیر؟ به نظر می‌رسد این مهم‌ترین دلیلی است که باعث تغییر مسیر آنان از همان ابتدا می‌شود. 
   
عدم توزیع مناسب داوطلبان کنکور در رشته‌ها
رشته تجربی، یکی از رشته‌هایی است که طی این سال‌ها در میان داوطلبان کنکور از محبوبیت زیادی برخوردار است. موضوعی که محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم را هم نگران کرده و این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرده و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرده  توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.  به هر حال عدم توجه به رشته‌های پایه از سوی داوطلبان هم برای نظام آموزشی کشور، موضوعی نگران کننده است. داوطلبان رشته تجربی معمولا براساس علایق شخصی، رشته‌های این گروه را انتخاب می‌کنند اما فلاحی نیز معتقد است بسیاری از جوانانی که به‌دنبال تحصیل در دانشگاه می‌روند، مدرک برای‌شان مهم‌تر از تحصیل درآن رشته است.وی می‌افزاید:«این موضوع که شما با آن رشته تحصیلی چه عنوانی را کسب می‌کنید برای افراد مهم‌تر ازسایر دلایل دیگراست.شاید خیلی ازجوانان هم درآن رشته و به آن شغل مربوط‌شان ورود پیدا نکنند و فقط عنوان آن مدرک، آنان را به این رشته‌ها جلب می‌کند.»این درحالی است که ما بسیاری از مشاغل پزشکی همچون پرستاری با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم.

چرا زنان بیشتر در کنکور شرکت می‌کنند؟
شاید حضور بیشتر زنان درکنکور وبه دنبال آن ورود بیشتر آنان به دانشگاه‌ها با تهدیدهایی نیزهمراه باشد اما از سوی دیگر افزایش تعداد دانشجویان دختر باعث ایجاد تخصص‏‌های بیشتر و اشتغال درحوزه‏های گوناگون از سوی زنان می‌شود. البته نظر فلاحی چیز دیگری است و اوتوضیح می‌دهد:«حضور بیشتر خانم‌ها دردانشگاه‌ها به این علت است که آنان بر این باورند جایگاه اجتماعی‌شان خدشه‌دار شده و با این حضور حداکثری سعی دربازکردن راه‌های پیش‌رو ی بیشتری به روی خودهستند.»پذیرش بالای دختران بدون برنامه‌ریزی درحالی به‌اوج خودنزدیک شده‌که‌درمقابل علاقه پسران‌به رهاکردن درس وواردشدن به بازار کار، روزبه‌روز بیشترمی‌شودکه این تفاوت می‌تواند بستربسیاری ازتغییرات ساختاری درمسائل اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی و...باشد. ازسوی دیگر رشدتحصیلات عالیه دربین دختران درصورت فراهم نبودن زمینه اشتغال موجب سرخوردگی آنان می‌‌شود. 

دیگر خبرها

  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • برنامه روز پنجم مسابقات تیراندازی
  • پسران یک قدم تا فینال/ دختران در آستانه قهرمانی
  • برنامه روز پنجم مسابقات/ ۲ تیرانداز در خط آتش
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • معرفی قهرمانان رده سنی جوانان مسابقات کاراته دختران کشور در همدان
  • معرفی قهرمانان مسابقات کاراته دختران کشور در همدان
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها