Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: آخرین مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی هنوز از سوی رئیس‌جمهور ابلاغ نشده است اما برخی‌ افراد جلساتی را برای نوشتن آیین‌نامه آن برگزار می‌کنند؛ در حالی که این مصوبه در دفتر رئیس‌جمهور و توسط شخص رئیس‌جمهور در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مصوبه‌ای که هنوز ابلاغ نشده، مدارس کشور ما را دچار التهاب کرده است، گفت: درس‌های فرهنگ‌ساز که در کلاس‌های عمومی تدریس می‌شود، مورد بی‌مهری قرار گرفته است و روز به روز جمعیت دانش‌آموزان در این کلاس ها کمرنگ‌تر می‌شود و این اولین پیامد مصوبه ابلاغ نشده است که می‌گوید قرار نیست از دروس عمومی در کنکور سؤالی طراحی شود.

*داوطلبان باید برای معدل ۲۰ بجنگند چون تأثیر معدل قطعی می‌شود 

امرایی با بیان اینکه کتاب‌های جدید وارد بازار شده است، گفت: داوطلبان باید برای معدل ۲۰ بجنگند چون تأثیر معدل قطعی می‌شود و اگر تأثیر معدل قطعی شود به این معنی است که یک گردش مالی جدیدی بر بازار مؤسسات کنکوری اضافه می‌شود.

وی تصریح کرد: هزینه خانواده‌ها مغذی چرخه مالی مؤسسات است؛ یعنی داوطلبی که تاکنون یک کتاب کنکوری برای درسی مثل ریاضی خریده است، باید یک کتاب ارتقای نمره امتحان نهایی برای درس ریاضی هم بگیرد. چون درس ریاضی هم در کنکور می‌آید و هم نمره امتحانی‌اش در کنکور تأثیر قطعی دارد.

* فشار مضاعف مالی به خانواده‌ها با مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت گفت: هدف اول از بررسی این دست طرح‌ها این بود که فشار مالی به خانواده‌ها کمتر شود و گردش مالی بازار مؤسسات را کمتر کنیم اما متاسفانه برعکس آن اتفاق افتاد و فشار مضاعفی به خانواده‌ها وارد شده و گردش مالی بازار مؤسسات دو برابر می‌شود.

وی با بیان اینکه مجلس باید در این زمینه ورود کند، گفت: مجلس باید با توجه به وضع اقتصادی موجود ورود کند و جلوی تصمیماتی که خانواده‌ها را بیشتر در تنگنای اقتصادی قرار می‌دهد، بگیرد.

* وزارت آموزش و پرورش به صراحت اعلام کرد که برای سال 1402، آمادگی ندارد

امرایی با تأکید بر اینکه این مصوبه ابلاغ نشده است، افزود: این مصوبه توسط شخص رئیس‌جمهور، معاونان وی و به خصوص معاون حقوقی و معاون هماهنگی و پیگیری‌های ویژه دنبال می‌شود.

وی با اشاره به جلسه‌ای در نهاد ریاست‌جمهوری درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: در آن جلسه، وزارت آموزش و پرورش به صراحت اعلام کرد که برای سال ۱۴۰۲، آمادگی ندارد و به اتفاق آرا همه حضار اعلام کردند که این مصوبه برای سال ۱۴۰۲ مسکوت بماند تا برای سال‌های آینده تصمیم‌گیری بهتری انجام شود.

* آموزش و پرورش زیرساخت برگزاری امتحان نهایی برای 2 میلیون دانش‌آموز را دارد؟

امرایی گفت: در مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده است که برای پذیرش سال ۱۴۰۲، سابقه تحصیلی پایه دوازدهم و برای پذیرش سراسری سال ۱۴۰۳، سابقه تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم و برای پذیرش سراسری از سال ۱۴۰۴ به بعد، سابقه تحصیلی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم، ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

وی اضافه کرد: بر این اساس، اگر قرار است سابقه تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور ۱۴۰۳ و سابقه تحصیلی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تأثیر داشته باشد، پس باید امتحانات برای هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در سال ۱۴۰۲ نهایی باشد. حال اگر فرض کنیم که به طور میانگین ۶۰۰ هزار دانش آموز در هر پایه دهم، یازدهم و دوازدهم داشته باشیم، آیا آموزش و پرورش زیرساخت لازم برای برگزاری امتحانات نهایی یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دارد.

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت تصریح کرد: به این عدد باید دانش‌آموزانی که برای ترمیم معدل هم در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند را اضافه کنیم که رقم بالایی می‌شود و به 2 میلیون نفر و حتی بیشتر هم می‌رسد.

منبع: الف

کلیدواژه: مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی سابقه تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم آموزش و پرورش رئیس جمهور ابلاغ نشده خانواده ها سال ۱۴۰۲ برای سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۳ دانش‌آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند. - اخبار استانها -

مجید الهی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: چهار هزار و 135 معلم و فرهنگی نیک‌اندیش استان، حمایت‌های مادی و معنوی از پنج هزار و 752 فرزند یتیم و محسنین را در قالب طرح اکرام برعهده دارند. 

وی افزود: این حامیان شامل اساتید، معلمان، بسیجیان اساتید، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش خراسان شمالی هستند که همواره در اقدامات خداپسندانه پیشرو بوده‌اند.  بیش از 27 هزار حامی از سه هزار و 301 فرزند یتیم و پنج هزار و 46 فرزند محسنین خراسان شمالی در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه 13 هزار و 493 دانش آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند گفت: در کانون ولایت کمیته امداد بیش از 25 مربی کلاس‌های مختلف فرهنگی، تربیتی و تحصیلی را برای دانش آموزان برگزار می‌کنند و  اکثر این مربیان به صورت افتخاری با این نهاد همکاری دارند. 

وی تصریح کرد: کانون ولایت کمیته امداد خراسان شمالی کلاس‌های آموزش خیاطی، نقاشی، قرآن و غیره با سرفصل های توانمند سازی مددجویان را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌کند. سال گذشته 6 هزار و 883 نفر در خراسان شمالی در جشنواره قرآنی باران وحی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 9 برابری برخوردار بود و 540 نفر برگزیده استانی و 250  نیز به مرحله کشوری راه یافتند.

الهی‌راد در ادامه با اشاره  به این نکته که مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال 1402، 2 هزار و 600 متر مربع فرش به ارزش 105 میلیارد ریال بافتند، گفت:  450 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند. 

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه ، فاروج است. هم اکنون 6 راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.  راهبران شغلی وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟