Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی در حکمی حمیدرضا سیدی را به عنوان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران منصوب کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، با حکم رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی حمیدرضا سیدی به سمت معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی در این حکم بر اقدام در راستای تحقق گام دوم انقلاب و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و راهبردهای دولت خدمتگزار با بهره گیری از حداکثر توان علمی و حرفه‌ای موجود در کشور با همکاری سایر بخش‌های تخصصی مربوطه در مجموعه وزارت راه و شهرسازی تاکید کرده است.

در این حکم همچنین تحقق اهداف و چشم اندارهای مقرر و اهتمام ویژه به مبانی کلیدی از جمله موارد زیر مورد تاکید قرار گرفته است:

-به روزرسانی تجهیزات و فناوری‌های ارتباطی، ناوبری و نظارتی با پیگیری مجدانه و همکاری تنگاتنگی با مراکز علمی و دانش بنیان

-توسعه مهارت‌ها و بهبود شرایط کاری منابع انسانی متخصص به عنوان بزرگترین و ارزنده ترین سرمایه شرکت

-ارتقای سطح کیفی خدمات رسانی به مسافرین و رعایت حقوق شهروندی در سطح فرودگاه‌های کشور

-ایجاد منابع جدید درآمد پایدار و ارتقا رقابت پذیری و سهم شرکت در بازار ناوبری منطقه‌ای از طریق افزایش ترافیک هوایی و نوآوری در خدمات

-برقراری تعامل مؤثر با سازمان هواپیمایی کشوری و بخش‌های نظامی جهت پیشبرد اهداف و ارتقا ایمنی و امنیت فضای کشور

-بهره گیری از آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی داخلی و بین الملی در حوزه‌های فرودگاهی و هوانوردی

-اصلاح ساختار سازمانی و راه اندازی حلقه‌های اندیشه ورز به منظور ارتقا بهره وری فرودگاه‌ها

-ترغیب و تشویق بخش خصوصی و غیر دولتی در توسعه فرودگاه‌ها از طریق تسهیل سرمایه گذاری و ارائه مشوق‌ها و امتیازات قانونی

-تلاش در جهت ارتقا سطح دانش، مهارت، بهره وری و نوآوری منابع انسانی متخصص اعم از کارشناسان و مدیران فرودگاه‌ها از طریق آموزش و انتقال تجارب با ایجاد ارتباط مستمر و مؤثر با دانشگاه‌ها و سایر مراکز تحقیقاتی و دانش بنیان

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ، حمیدرضا سیدی ، رستم قاسمی ، حکم انتصاب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران رستم قاسمی حکم انتصاب ناوبری هوایی ایران وزیر راه و شهرسازی شرکت فرودگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • هشدار درباره تاثیر اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی بر امنیت ناوبری هوایی لبنان
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران