Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بانه، تولیدکننده گل محمدی روستای سیاحومه در بخش نمشیر بانه از ۱۰ سال پیش کشت گل محمدی را در  پنج هزار مترمربع زمین آغاز کرده و سالانه به طور متوسط بیش از ۶ تن گل محمدی برداشت می‌کند.

این کشاورز در کنار مزرعه خود یک کارگاه گلاب‌گیری نیز راه‌اندازی کرده و علاوه بر گلاب‌گیری مزرعه خود، گل‌های دیگر مزارع شهرستان را جمع‌آوری و در این کارگاه تبدیل به گلاب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مزرعه در فصل برداشت برای حدود ۲۵ نفر از بانوان روستای سیاحومه اشتغال موقت ایجاد می‌کند و پروسه برداشت نیز ۳۰ روز طول می‌کشد.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان بانه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در حال حاضر در این شهرستان ۲۰ هکتار مزرعه گل محمدی وجود دارد که متوسط برداشت بیش از ۳ تن در یک هکتار است.

کریم شریفی با بیان اینکه بخشی از مزارع گل محمدی تازه کاشت است و بازدهی زیادی ندارند، افزود: تعدادی از مزرعه‌های گل محمدی بیش از هفت تن در هکتار گل محمدی برداشت می کنند که به عنوان نمونه استانی انتخاب شده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌ها و سیاست‌های جهاد کشاورزی برای توسعه مزارع گل محمدی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های جهاد کشاورزی برای توسعه کشت گل محمدی پرداخت تسهیلات با سود چهار درصد و اهدای قلمه ریشه‌دار گل محمدی به کشاورزان است که سال گذشته ۲۰ هزار قلمه ریشه‌دار به کشاورزان اهدا شد.

شریفی ادامه داد: برای توسعه کارگاه‌های عرق‌گیری هم تسهیلات کم‌بهره به متقاضیان پرداخت می‌شود که امیدواریم با همکاری کشاورزان بتوانیم سطح زیرکشت این محصول را به ۱۰۰ هکتار برسانیم.

وی با بیان اینکه شرایط شهرستان بانه برای کشت گل محمدی مناسب است گفت: پیش‌بینی می‌شود در این مزرعه ۵ تن گل برداشت شود که ۱۰ هزار لیتر گلاب در این مزرعه تولید می‌شود.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان بانه اضافه کرد: سالانه به طور متوسط ۲۰ هزار لیتر گلاب در بانه تولید می‌شود در صورتی که مزارع دیگر به مرحله برداشت برسند تولید گلاب در این شهرستان افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: جهاد کشاورزی بانه جهاد کشاورزی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، عبدالرضا سید احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سال زراعی جاری حدود ۱۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان به زیر کشت چغندرقند رفت.

از آغاز برداشت چغندر قند در استان تاکنون ۵۹ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت شده است.

وی ادامه داد: این میزان برداشت از ۹۲۰ هکتار از مزارع چغندر قند استان خوزستان انجام شده است.

 پیش بینی می‌شود امسال بیش از از این میزان بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول چغندر قند از مزارع استان برداشت شود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر