Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، نبی‌الله شمسی‌فر صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: ۶٢٠ هزار تلفن ثابت در در استان لرستان داریم که ٣۶٠ هزار مورد آن مورد استفاده قرار می‌گیرد و مابقی غیر فعال است.

وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان ٢٢ بوده در حالی که در کشور ٣۴ است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: در سطح شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، الیگودرز، دورود و الشتر ١١ هزار و ٧٠٠ پورت فیبر نوری خانگی داریم که فقط هزار و ٩٠٠ پورت آن استفاده می‌شود و در واقع سرعت واگذاری فیبر نوری در استان بالا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودم‌های مورد نیاز برای این نوع خدمات کمی گران بوده و یکی از دلایل عدم استقبال از فیبر نوری خانگی همین است. 

وی یکی از معضلات توسعه خدمات را چرخه کاری شهرداری‌ها و راهداری دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه باید سرعت بیشتری برای توسعه داشته باشیم باید روال و چرخه کار اداری بین دستگاه‌ها را بهبود بخشیم.

شمسی‌فر گفت: در چهار شهرستان چگنی، کوهدشت، رومشکان و پل‌دختر فیبر نوری بین شهری متعلق به مخابرات نداریم که هم اکنون حاضر در حال انجام است. در حال حاضر تکمیل شبکه فیبر نوری در محور قدیم پل‌دختر نیز در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه دیتا ٢ هزار و ٣٠٠ پورت منصوبه در سطح استان داریم که ٢١٠٠ پورت زیر بار رفته است؛ عمده مشتری در این حوزه دستگاه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها هستند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان داشت: در حوزه ارتباطات adsl ١٢٠ هزار پورت منصوبه داریم که بالغ بر ٧٠ هزار آن زیر بار قرار دارد و مابقی آن غیر فعال است.

وی افزود: در حوزه تلفن همراه در لرستان ٢ میلیون و ٣٠٠ هزار سیم‌کارت همراه اول در دست مردم داریم که تقریبا ١ میلیون و ۴۵٠ هزار سیم‌کارت آن فعال است و در مجموع ٢٣۵ هزار سیم کارت دائمی در استان داریم. 

شمسی‌فر ضریب تلفن همراه در لرستان را بالغ بر ١٣٠ درصد برشمرد و افزود: ضریب پوشش در حوزه شهری بالای ٩٨ درصد است و در حوزه روستایی ٣٨٠٠ روستا در لرستان داریم که بیش از ٢۶٠٠ روستا دارای ارتباط هستند و از این تعداد حدود ۶٠٠ روستا اینترنت خانگی دارند.

این مسوول با بیان اینکه در آینده نزدیک تکنولوژی 5G به استان می‌آید، یادآور شد: بنا داریم در سال ١۴٠١ بالای ١۶ هزار adsl را در سطح استان واگذار کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از اتفاقات خوب سال گذشته این بود که تغییر adsl به vdsl را داشتیم که باعث بهبود ارائه خدمات و افزایش پهنای باند می‌شود.

شمسی‌فر به برنامه‌های مخابرات منطقه لرستان برای سال ١۴٠١ اشاره مرد و گفت: در حوزه فیبر نوری خانگی برنامه مخابرات استان ارائه ١١٠٠ پورت خانگی است که امسال بدنبال تحقق آن هستیم و برای دیتای تجاری نیز بدنبال ارائه ٢٢٠ پورت هستیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: توسعه شبکه فیبر نوری در مناطق مختلف استان در حال انجام است و بدنبال این هستیم در حوزه تلفن همراه امسال ٢٢ سایت شهری جدید ایجاد کنیم و در ١۴٠ سایت نیز ارتقاء تکنولوژی خواهیم داشت. 

وی با بیان اینکه سال گذشته عملکرد مخابرات لرستان با تحول همراه بود و منجر شد در ارزیابی عملکرد سالانه ١٣ پله ارتقاء داشته باشد، افزود: در مجموع شاخص‌ها و با وجود همه کاستی‌ها رتبه پانزدهم کشور را داریم. 

شمسی‌فر عنوان کرد: برای ارتقا برخی شاخص‌ها نیازمند همکاری بیشتری داریم؛ به عنوان مثال برای توسعه سایت‌های شهری در بروجرد و خرم‌آباد چالش داریم که بخشی از آن با شهرداری و بخشی با مردم است. 

وی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات در شرایط کنونی توجیح اقتصادی ندارد چراکه سرمایه‌گذاری بر اساس ارز آزاد و درآمد بر اساس ریال کسب می‌شود و این باعث شده مشکلات عدیده‌ای برای اپراتورها ایجاد شود. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات مخابرات لرستان مخابرات منطقه لرستان فیبر نوری سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان

فرزاد محمدی اظهار کرد: در حوزه صنایع کوچک، اقدامات خوب و قابل اعتنایی در شرکت شهرک‌های صنعتی استان انجام شده است. احیای واحد‌های راکد و باز فعال‌سازی آنها را داشتیم. همچنین ارتقای ظرفیت واحد‌های فعال در لرستان انجام شده است.

وی بیان کرد: با هدف احیای واحد‌های راکد، کمیته احیا را تعریف کردیم و افراد خبره از دستگاه‌های اجرایی، موانع را شناسایی و آسیب‌شناسی کردند. خروجی آن در ستاد تسهیل، کمیته قضایی و توسعه صادرات استان مطرح می‌شد تا بتوان با تزریق منابع، موانع را برطرف کنیم.

او افزود: از مجموع واحد‌های احیاشده ۱۶ واحد مربوط به داخل شهرک و بقیه مربوط به خارج شهرک بودند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / چگونه از تلفن همراه هوشمند کمتر استفاده کنیم؟ / چرا بهتر است آپشن پارک اتوماتیک را انتخاب کنید؟ / ژن‌هایی که بعد از مرگ فعال می‌شوند
  • وزیر کشور وارد لرستان شد
  • تلفن ثابت سازمانی
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه