Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، خدابخش عرب معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه منابع لازم برای خرید محصول جوی تولید استان سمنان فراهم شده است، اظهار کرد: در این استان در سال زراعی جاری حدود ۸۰ هزار تن تولید جو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین بخشی از نهاده‌های دامی از محل تولید داخل استان سمنان برنامه‌ریزی لازم برای خرید حداقل ۳۵ هزار تن جو توسط تشکل‌های عشایری و دامی استان انجام شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه منابع موردنیاز برای خرید ۳۵ هزار تن جو تولید این استان حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی و هماهنگی انجام شده این اعتبار را بانک‌های ملی، کشاورزی، سپه و صنعت و معدن تأمین می‌کنند.

عرب با بیان اینکه بانک‌های ملی، کشاورزی، سپه، صنعت و معدن و همچنین صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان سمنان منبع موردنیاز به برای خرید جو را تأمین می‌کنند، افزود: این بانک‌ها هرکدام ۱۰۰ میلیارد تومان را تقبل کرده‌اند تا به تشکل‌های عشایری و دامی استان پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه از آنجایی که سرعت در فرآیند پرداخت این تسهیلات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، درخواست کرد تا بانک‌های عامل در فرآیند پرداخت تسهیلات همچنین تأمین منابع مساعدت حداکثری را داشته باشند و در اخذ وثایق علاوه بر اخذ وثایق متعارف، وثیقه زیر کلید بردن انبارهای جو را نیز در دستور کار قرار دهند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه پرداخت این تسهیلات با بازپرداخت یک‌ساله و در نظر است با حداکثر سهولت انجام شود، خاطرنشان کرد: اولویت این است تا جوی تولیدی از استان سمنان خارج نشود و از این رو در راستای مدیریت حفظ و نگهداری جوی تولیدی نیاز است تا کلیه عوامل مؤثر در این اقدام مشارکت حداکثری داشته باشند.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خرید جو تولید جو در سمنان کشاورزی استان سمنان برنامه ریزی برای خرید هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نگاهی به احکام بودجه ۱۴۰۳ در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانال‌های متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

در گام نخست از ۳۱ هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید ۷۰ درصد در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.۳۰ درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به ۹۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود ۱۰۰ همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

همچنین در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۹ میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

۶۴۰ همت سرمایه گذاری مستقیم شرکت‌های دولتی نیز از دیگر کانال‌های اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان