Web Analytics Made Easy - Statcounter

همچنین در این انتخابات، تکلیف فرماندارانِ آینده ۳۶ ایالت آمریکا مشخص خواهد شد. این انتخابات اولین انتخابات پس از سرشماری ۲۰۲۰ در آمریکاست و از این حیث نیز بسیار حائز اهمیت است.

مطابق قوانین انتخاباتی ایالات متحده، ابتدا انتخابات در درون هر حزب برگزار می‌شود و در نهایت در روز ۸ نوامبر، نامزدهای نهایی احزاب به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به نتایج رقابت‌های مقدماتی در ایالت نبراسکا می‌پردازیم.

انتخابات فرمانداری:

انتخابات مقدماتی در ایالت نبراسکا در روز ۱۰ می برگزار شد. در رقابت مقدماتی حزب جمهوری‌خواه، جیم پیلن، نامزد مورد حمایت فرماندار کنونی ایالت نبراسکا، با کسب ۳۳ درصد آراء توانست نامزد نهایی جمهوری‌خواهان شود. پس از او، چارلز هربستر، کاندیدای مورد حمایت ترامپ، با کسب ۳۰ درصد آراء در جایگاه دوم قرار گرفت و نتوانست به دور نهایی راه یابد.

اتفاقی مهمی که به شکل عجیبی نبراسکا را از دیگر ایالت‌های آمریکا متمایز کرد. چرا که این بار نامزدی که حتی ترامپ برای حمایت از او به نبراسکا هم رفته بود و به طور رسمی در کمپینش سخنرانی کرده بود، متحمل شکست از یک چهره میانه‌روی جمهوری‌خواه شد. نام این نامزد پیروز، جیم پیلن بود. فردی که از حمایت فرماندار کنونی نبراسکا یعنی پیت ریکتس و همچنین از حمایت کی اور، فرماندار سابق و محبوب نبراسکا بهره می‌برد. البته در این میان از نقش اتهامات گسترده جنسی که پیرامون چارلز هربستر وجود داشت، نباید غافل شد. اتهاماتی که تاثیر زیادی روی کاهش محبوبیت او در ماه‌های پایانی انتخابات داشت.

در آن طرف ماجرا یعنی حزب دموکرات، کارول بلاد که عضو مجلس سنای ایالتی نبراسکاست، با کسب ۸۸ درصد آراء به طور بسیار قاطعی پیروز رقابت مقدماتی حزب دموکرات شد.

انتخابات مجلس نمایندگان:

این دوره از رقابت‌های مقدماتی مجلس نمایندگان در ایالت نبراسکا، از حساسیت چندانی برخوردار نبود و تنها نکته مهم آن، پیروزی دو تن از نمایندگان مجلس سنای ایالتی نبراسکا در انتخابات مقدماتی جمهوری‎‌خواهان و دموکرات‌ها از منطقه 1 این ایالت بود.

انتخابات مجلس سنا:

در ایالت نبراسکا در این دوره انتخابات مجلس سنا برگزار نخواهد شد.

برچسب‌ها کنگره آمریکا مشارکت انتخاباتی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا مشارکت انتخاباتی ایالات متحده آمریکا کنگره آمریکا مشارکت انتخاباتی ایالات متحده آمریکا ایالت نبراسکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج

«علی شیرین‌زاد» با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رای و «مصطفی سعیدی سیرایی» با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رای به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرکز استان البرز در حالی به اتمام رسید که رقابت میان دو کاندیدا همچنان ادامه دارد و به مرحله دوم راه یافت. بر اساس آمار نهایی انتخابات مجلس ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه شهرستان کرج از مجموع ۳۴۱ هزار و ۵۱۸ رأی از آرا صحیح صندوق‌ها، علیرضا عباسی با ۱۰۸ هزار و ۲۴۱ رأی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه فوق به مجلس راه یافت.

همچنین علی شیرین زاد با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رأی و مصطفی سعیدی سیرایی با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رأی به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه می‌یابند. در ادامه به معرفی ۲ کاندیدایی که در مرحله دوم انتخابات مجلس با هم رقابت خواهند کرد، می‌پردازیم.

علی شیرین‌زاد کیست؟

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متولد سال ۱۳۵۰ در نظام‌آباد تهران است و از سال ۱۳۵۳ در استان البرز سکونت دارد. او متأهل بوده و دارای سه فرزند است.

وی دوره کارشناسی خود را در رشته فیزیک کاربردی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت فرهنگی گذرانده و هم اکنون دانشجوی دکتری مدیریت رسانه است.

شیرین‌زاد پایان نامه کارشناسی ارشد وی با عنوان طراحی الگوی مناسب مدیریت فرهنگی کلان‌شهر کرج مورد توجه و حمایت سازمان تشخیص مصلحت نظام در مرکز تحقیقات استراتژیک قرار گرفت.

وی سابقه حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال‌های گذشته را نیز دارد و در این دوره هدف خود را با تعریف شعاری مبنی بر «گره‌ای باز کنیم» اعلام کرده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول انتخابات مورد حمایت لیست شورای نیروهای انقلابی بوده و دیگر لیست‌های مرتبط با حزب انقلابیون حمایت خود را از وی اعلام کردند.

سوابق مصطفی سعیدی سیرایی را بشناسید

مصطفی سعیدی سیرایی اهل روستای سیرا دیگر کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است. او ۴۴ سال دارد و دارای همسر و دو فرزند دختر است.

وی کارشناس مدیریت و کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم سیاسی دریافت کرده است. مشاور شهردار کرج، رئیس اداره رفاه کارکنان و اماکن عمومی شهرداری کرج، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی اعتبار کارکنان شهرداری کرج، مسئول بازرسی سازمان بازیافت شهرداری کرج، رئیس اداره حفاظت فیزیکی شهرداری کرج، مسئول حراست منطقه ۸ شهرداری کرج، مسئول حراست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج و مسئول حراست سازمان اتوبوس رانی شهرداری کرج از دیگر سوابق اجرایی وی است.

حضور چند ماهه در کرسی مدیریت شهری فردیس و کرج در فاصله زمانی کوتاه از دیگر سوابق اجرایی او است و در هر دو پست مدیریتی توسط شورای شهر استیضاح شد.

بیست‌ویکم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ دور دوم انتخابات مجلس میان این دو کاندیدا برای تصدی کرسی مجلس حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا برگزار خواهد شد.

کد خبر 749280

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • پیش‌بینی ۱۶۷ حوزه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات ملایر
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد