Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای فتحی با بیان اینکه با توجه به سیاست‌های دولت مبنی بر توزیع کالا‌های اساسی در بازار، سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی طی یکسالی که از دولت مردمی آیت الله رئیسی می‌گذرد به وفور کالاهایی شامل برنج، شکر، قند، روغن و ... در بازار توزیع کرده است گفت: برای آرامش در بازار و دسترسی شهروندان به کالای اساسی در هفته گذشته مجوز چهارهزار و ۷۹۱ تن برنج شامل سه هزار تن برنج تایلندی (رده ب ۵۰ کیلویی) با قیمت مصرف کننده هر کیلوگرم ۱۱۵ هزارریال، یکهزارو ۷۹۱ تن برنج هندی (دانه بلند ۱۱۲۱) با قیمت مصرف کننده هر کیلو ۱۸۵ هزارریال و ۲ هزار و ۸۷۵ تن شکر خانوار با قیمت مصرف کننده هر کیلوگرم ۲۰۵ هزار ریال توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران به استان آذربایجان شرقی تخصیص یافت و هم اکنون این کالا‌ها در حال ارسال به کلیه شهرستان‌ها می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موجودی کالا‌های اساسی استان در وضعیت خوبی قرار داشته و هر زمان که بازار نیاز داشته باشد بر اساس برش‌های استانی اعلام شده از مرکز برنج و شکر به وفور در بازار توزیع خواهد شد.

 با توجه به توزیع کالا در بازار و بر اساس بررسی‌های به عمل آمده در بحث برنج و شکر هیچ گونه کمبودی در استان وجود ندارد.

 مباشرین توزیع برنج و شکر با اولویت فروشگاه‌های زنجیره ای، اتحادیه‌ها، تعاونی‌های مصرف و تعاون روستایی می‌باشند.

مباشرین توزیع ترجیحاً فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای صندوق مکانیزه و فروشگاه‌های معتبر و دارای اهلیت و دارای صندوق مکانیزه می‌باشند.

 شکر خانوار باید در بسته‌های ۳ کیلویی به قیمت ۶۱۵ هزار ریال به مصرف کننده نهایی عرضه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع کالا کالای اساسی آذربایجان شرقی مصرف کننده برنج و شکر تن برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • پیشنهاد‌های مالی وسوسه کننده به شمسایی برای مصرف برنج + فیلم
  • تامین گوشت گرم در استان یزد
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود