Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی طبیب‌زاده گفت: اتاق بازرگانی کرمان به منظور جذب سرمایه و تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی؛ طرح رویش را ایجاد کرده و منجر به سرمایه‌گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری در پروژه تولید کودهای شیمیایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی کرمان در گفت‌وگو با "راه آرمان" تاکید کرد: حدود ۱۰ سال است که شعارهای ابتدای سال توسط مقام معظم رهبری با رویکرد اقتصادی  مشخص شده اند که به نظر می آید دلیل اهتمام به امور اقتصادی و تولید در این دهه شرایط خاص کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعار ۱۰ ساله رهبر معظم انقلاب رنگ و بوی اقتصادی داشته است
وی تاکید کرد: عوامل و موارد زیادی به عنوان مانع بر سر راه تولید قرار دارند، که اجازه شکوفا شدن استعداد های ناب متخصصان و تولید کنندگان را به آنان نمی دهد.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان با بیان اینکه ما باید در استان موانع را از سر راه تولید برداریم، افزود: باید راهکار هایی که  سبب احیا تولید می شوند را نیز ارائه داد و درکنار آن نیز دولت باید مشوق های  تسهیلاتی را در اختیار تولید کنندگان قرار دهد تا سبب تسهیل در امر تولید شود.
تعیین تکلیف واحدهای تولیدی در اتاق بازرگانی کرمان
سید مهدی طبیب زاده عنوان کرد: دو هدف اصلی در اتاق بازرگانی کرمان سرلوحه فعالیت بوده است، بررسی وضعیت موجود واحد های تولیدی و علل رکود آنان و تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام و متوقف شده در استان که یا قابلیت احیا دارند و یا ندارند که محرز شدن گزینه دوم یعنی باید راه دیگری برای آنان اتخاذ کرد.
ارائه مشاوره رایگان منجر به رفع مشکل ۱۶۷ واحد صنعتی در سال گذشته شد
رئیس اتاق بازرگانی اذعان کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۷۸ واحد اقتصادی که دچار مشکلات بیمه ای و مالیاتی بودند مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد بسیاری از علت های رکود و تعطیلی واحد های تولید عدم آشنایی با قوانین اقتصادی بوده است به همین منظور اتاق سیستم مشاوره ای رایگان را ایجاد کرد که منجر به رفع مشکل ۱۶۷ واحد صنعتی شد.
وی با بیان اینکه همیشه وجود مجموعه ای یک پارچه در راستای حمایت و مدیریت صادرات استان یک ضرورت بوده است، گفت: سال گذشته انجمن صادرکنندگان  استان را راه اندازی کردیم که مسائل به صورت هم افزا و همگرا در این بخش به بحث و گفتگو گذاشته و راهکار مناسب اتخاذ می شود.
ایجاد بانک اطلاعاتی برای توسعه صنایع کوچک و متوسط
سید مهدی طبیب زاده افزود: برای توسعه صنایع کوچک و متوسط در سطح استان به واسطه اینکه این حلقه تنها نقطه های اتصال و ارتباط بین واحد های صنعتی بزرگ هستند لازم بود قوانین حمایتی برای آنان ایجاد شود که تفاهم نامه سه جانبه ای بین سازمان صمت، شرکت شهرک ها و اتاق بازرگانی منعقد شد.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان تاکید کرد: برای حمایت از صنایع کوچک یک بانک اطلاعاتی از ۷۸ شرکت پیمانکاری، ۶۲ شرکت دانش بنیان، ۱۹۷ شرکت رشد یا پیش رشد و ۴۶ شرکت مستقر در پارک علم  و فناوری تهیه شد و در اختیارصنایع بزرگ و سرمایه گذاران قرار گرفت.
وی به مشکلات ناشی از صادرات غیر علمی به کشورهای همجوار اشاره کرد و گفت :ما هر ساله به این علت که استاندارد های هر کشور را از نظر میزان کود و  سموم و ... نمی دانیم سبب می شود یک محموله صادر و دوباره برگشت بخورد به همین علت در جیرفت با هدف کنترل کیفیت محصولات کشاورزی برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی حمایت هایی از سوی اتاق شکل گرفت و امکان ارائه گواهی سلامت محصول فراهم شد.
سرمایه گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری با اجرای طرح رویش در کرمان
طبیب زاده اذعان کرد: اتاق بازرگانی کرمان به منظور جذب سرمایه و تسهیل شرایط سرمایه گذاری در طرح های اقتصادی؛ طرح رویش را ایجاد کرده و منجر به سرمایه گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری در پروژه تولید کودهای شیمیایی، سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریالی در تولید کیت های آزمایشگاهی، تولید کیک و کلوچه با سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد ریال و پروژه تولید آمونیاک صنعتی با ظرفیت ۶۰ هزار تن در سال شده است.
وی افزود: درسال ۱۴۰۰ از ۱۵ بنگاه صنعتی استان به منظور بررسی وضعیت بلوغ فرآیندی عارضه یابی صورت گرفت و راهکارهای اجرایی مناسب برای احیا این واحد ها اتخاذ شد.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان راه اندازی اطلس سرمایه گزاری را از مهمترین اقدامات این مجموعه دانست و گفت: ایجاد زیر ساخت مناسب الکترونیکی برای معرفی فرصت های اقتصادی  و سرمایه گذاری استان الزامی بود ضمن اینکه بانک اطلاعاتی بیش از ۶ هزار قلم آماری از حوزه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری تدوین و در اختیار فعالان اقتصادی قرار گرفته است.
ثبت ۷ هزار و ۶۸۴ نفر در سامانه پنجره واحد الکترونیکی در سال ۱۴۰۰
طبیب زاده در خصوص ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی  از ثبت ۷ هزار و ۶۸۴ نفر در سامانه پنجره واحد الکترونیکی در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: از تعداد نام برده شده ۱ هزار و ۱۳۹ متقاضی به صورت مستقیم به بانک معرفی شده و در مجموع ۵ هزار و ۳۴۳ فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
وی به صدور مجوز های ناوگان های حمل و نقل خارجی اشاره کرد و گفت: تا کنون ناوگان خارجی به اسم cmr۸۵   به مقصد کشور افغانستان در کابل ، هرات، شیرخان،هرات و نیمروز کار حمل و نقل را اغاز کرده است و میزان ۲۵۰۰ تن از محصولات کشاورزی جنوب استان به مقصد افغانستان صادر شده است.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان در پایان خاطر نشان کرد: سال گذشته ما توانسته ایم با پیگیری های انجام شده ۱۳ واحد را از تملک بانک خارج کرده  و یا جلوی تملیک آن توسط نظام بانکی را بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری رئیس اتاق بازرگانی کرمان طرح رویش سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟

خورشید گزدرازی رئیس اتاق بازرگانی بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص باید و نبایدهای اجرای طرح تعطیلی آخر هفته گفت: همانطور که می‌دانیم در قانون اتاق بازرگانی قید شده است که اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه حاکمیتی ایفای نقش کند.

فعال اقتصادی ادامه داد: همچنین در دستور کار اتاق بازرگانی و تعاون و اصناف که مجموعه‌ای از بخش خصوصی هستند، یکی از مواردی که سالیان گذشته به صورت مستمر انجام می‌شود پایش کسب وکار است. در هر صورت مولفه‌هایی همواره در این پایش‌ها در صدر قرار می‌گیرند. اتاق بازرگانی از این طریق با اطلاع از محیط کسب و کار در تلاش برای ایفای وظایف مشاوره‌ای خود نسبت به دولت است.

گزدرازی تاکید کرد: ما در تلاش هستیم که دولت  دید بهتری نسبت به این موضوع داشته باشد و از این طریق تصمیمات اقتصادی بهتری اتخاذ شود. در هر صورت ما نمی توانیم تعاملات اقتصادی و تجاری خود را با دنیای پیرامون قطع کنیم. ما بر این باوریم که در مباحث گمرکی و داد و ستد تجاری باید شرایط دیگر کشور‌ها را در نظر بگیریم.

ایران به رفتار اقتصادی کشورهای مقصد توجه داریم؟

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر خاطر نشان کرد: حتی در مباحث ارتباط اقتصادی در فضای مجازی نیز توجه به شرایط کشور‌های هدف مهم است. حتی در زمینه تجارت با کشور‌های خاورمیانه‌ای و شرق آسیا هم نمی‌توانیم عنوان کنیم که ما به رفتار اقتصادی کشور مقصد توجه نداریم؛ چرا که زنجیره عرضه کشور‌های بسیاری به هم متصل و اقتصاد‌هایی درهم تنیده هستند.

گزدرازی ادامه داد: در اکثر کشور‌های جهان هم اکنون تعطیلات آخر هفته روز‌های شنبه و یکشنبه است؛ در کشور‌های مسلمان اطراف ما نیز تعطیلات آخر هفته از جمعه ظهر شروع شده و تا یکشنبه ادامه دارد. اگر ما بخواهیم پنجشنبه و جمعه را تعطیل اعلام کنیم، علاوه بر قطع ارتباطی که در این دو روز داریم، در روز‌های شنبه و یکشنبه نیز نمی توانیم ارتباطی برقرار کنیم.

وی تاکید کرد: در روز‌های تعطیلی خارج از کشور اگر تاجری نیاز به هماهنگی و یا مراوده‌ای با شریک تجاری خارجی خود داشته باشد، چه در فضای مجازی و چه در مراجعه حضوری با عدم پاسخگویی مواجه می‌شود؛ چراکه اصلا امکان ارتباط وجود ندارد و کسی آن‌طرف نیست.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر گفت: به این صورت ما عملا چهار روز کاری را از دست می‌دهیم؛ از این رو ما به عنوان بخش خصوصی خواهشمندیم نسبت به این موضوع تمهیدات لازم اندیشیده شود چراکه فشار اقتصادی تعطیلات این‌گونه بر عهده بخش خصوصی و مردم خواهد بود.

درخواست بخش خصوصی از رهبر معظم انقلاب

وی تصریح کرد: اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی در نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری از ایشان درخواست کرده است که نسبت به لغو تعطیلات پنجشنبه دستور فرمایند. شایان ذکر است که لغو تعطیلات پنجشنبه می‌تواند در رقابت پذیرتر کردن تجارت خارجی بخش خصوصی موثر بوده و ارتباط تجاری کشور ما را تقویت کند.

گزدرازی گفت: اگر بخواهیم چهار روز از هفته را تعطیل باشیم دو الی سه روز باقی مانده عملا فقط هزینه است و به شدت دچار مشکل می‌شویم. در این مسئله ما فقط با یک قشر خاص در ارتباط نیستیم، بلکه بحث مراوده با جامعه جهانی در جریان است و نمی توانیم نسبت به ملزومات آنها بی تفاوت باشیم. در هر صورت اقتصاد جهانی در حال انجام کار خود است و این ما هستیم که باید همراه شویم.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر ادامه داد: ما با توجه به اعتقادات اسلامی بر تعطیلی و انجام مناسک دینی روز جمعه تاکید داریم، اما براساس تاکید مقام معظم رهبری بر گسترش مشارکت مردم در امر تولید و همچنین با توجه به فرمایشات ایشان در اهمیت اقتصاد مردمی می‌توانیم با انتقال تعطیلات پایان هفته از پنجشنبه به روز شنبه، شرایط مطلوب تری را برای بخش خصوصی که همان مردم هستند فراهم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟