Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه جمعیت دانش‌آموزی در مدارس هیئت امنایی برابر یک‌میلیون و ۱۰۰هزار است، گفت: یکی از برنامه‌های کلیدی، توسعه مدارس هیئت امنایی با شکل، رویکرد و سیاست‌گذاری جدید است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، «احمد محمودزاده» در آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان مدارس غیردولتی و معاونت فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد با بیان اینکه نیروی انسانی، محصول آموزش و پرورش است و به تعبیر رهبری، این سرمایه مهم‌ترین و بزرگترین منابع نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، اظهار کرد: اهمیت مجموعه آموزش و پرورش از این حیث است که عامل تربیت و پرورش این سرمایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آموزش و پرورش موظف هستیم براساس سند تحول بنیادین و اسناد بالادستی، گام‌های بلندی در زمینه نیروی انسانی برداریم. به تنهایی از عهده تأمین اجتماعی برنمی‌آید و مشارکت سایر دستگاه‌ها را می‌طلبد که کمیته امداد امام خمینی (ره) از جمله این دستگاه‌ها است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ادامه داد: کمیته امداد از زمان تأسیس، اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام داده و فراهم کردن مقدمات تفاهم‌نامه همکاری از دو سال گذشته آغاز شده است. لازم است اقداماتی که در مناطق محروم انجام شده تقویت شود و توسعه یابد و ما آمادگی لازم را در این زمینه داریم.

شکل‌گیری رقابت با مراکز غیردولتی

وی با بیان اینکه جمعیت دانش‌آموزی در مدارس هیئت امنایی برابر یک میلیون و ۱۰۰ هزار است، تصریح کرد: یکی از برنامه‌های کلیدی، توسعه مدارس هیئت امنایی با شکل، رویکرد و سیاست‌گذاری جدید است؛ تلاش می‌شد مدارس هیئت امنایی در منطقه خوبی از شهر قرار گیرد و فضای فیزیکی خوبی داشته باشد که منجربه شکل‌گیری رقابت‌هایی با مراکز غیردولتی شده بود.

محمودزاده اضافه کرد: رویکرد این است که به سراغ محروم‌ترین مدارس رفته و برای توسعه آن‌ها، اقدام و مشارکت‌هایی جلب شود و به این مدارس کمک فکری، آموزشی و تربیتی داده شود و بخشی از ضعف‌هایی که در این مدارس، دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها وجود دارد جبران شود.

به گزارش ایمنا، مدارس هیئت امنایی، جزو مدارس غیردولتی به حساب می‌آیند که هدف از تأسیس آن‌ها، استفاده از مشارکت‌های مردمی جهت خودگردان کردن مدرسه است. مدارس هیئت امنایی موظف هستند میزان شهریه و هزینه کلاس‌های فوق‌برنامه را به دانش‌آموزان و اولیا اعلام کنند. میزان شهریه مدارس هیئت امنایی وابسته به مواردی مانند موقعیت جغرافیایی، امکانات و خدمات آموزشی موجود در مدرسه است. در واقع شهریه مدارس هیئت امنایی متغیر و با یکدیگر تفاوت دارد. میزان شهریه در زمان ثبت‌نام به والدین و دانش‌آموزان اطلاع داده می‌شود و نحوه دریافت آن نیز با توجه به قوانین و مقررات هر مدرسه متفاوت است. همچنین ممکن است برخی از مدارس همه مبلغ را در ابتدای سال یا در دو نیم‌سال تحصیلی دریافت کنند.

کد خبر 576803

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدارس هيئت امنايي مناطق محروم امتیاز مناطق محروم مدارس غیردولتی ثبت نام در مدارس غیردولتی شهریه های مدارس غیردولتی طرح اصلاح قانون تأسیس و اداره مدارس غیردولتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدارس هیئت امنایی مدارس غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم آموزش و پرورش را کانون اصلی حرکت به سمت حیات طیبه و به فرموده مقام معظم رهبری، سنگ بنای کشور در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش مزرعه آینده کشور است، هرآنچه در نظام تعلیم و تربیت کاشته شود در آینده همان درو می‌شود، نگاه و رویکرد ما در مدارس توجه به منویات مقام معظم رهبری بوده و دکترین حرکت ما سند تحول بنیادین است.
ابوالقاسم اکبری با اشاره به اینکه رویکرد نظام اسلامی، تحقق عدالت آموزشی است گفت: ۴۸.۵ درصد مدارس استان در روستا‌ها دایر است و پراکندگی روستا‌ها سبب شده تا ۱۸ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم فعال شود.
۱۴ هزار معلم در ۲ هزا و ۶۱ مدرسه خراسان شمالی ۱۹۳ هزار دانش آموز را زیر نظر داشته و به تدریس مشغول هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی