Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@14:40:22 GMT

آب تهران مشکلي از لحاظ کيفيت ندارد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۸۵۳۱

خبرگزاری آریا-در شصت و چهارمین جلسه شورای شهر، اعضای شورا سوالات خود در زمینه پروژه تصفیه خانه جنوب تهران و کیفیت آب پرداختند و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به تک تک سوالات پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در شصت و چهارمین جلسه شورای شهر، با بیان اینکه یکی از مجموعه هایی که در شهر تهران آب مصرف می کنند کارواش ها هستند، اظهار کرد: ظرفیت حقوقی و قانونی در شهرداری وجود دارد و باید به سمتی حرکت کرد که چاره ای در خصوص مصرف آب در این کارواش ها اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر در تأمین آب در تهران با مشکل مواجه هستیم باید این دغدغه مورد توجه قرار بگیرد و اصلاح الگوی مصرف با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام شود.
اقراریان همچنین تصریح کرد: در تعامل با کمیسیون های مختلف شورا می توان شرایطی را فراهم کرد که بهره برداری مناسبی از آب صورت بگیرد.
جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: یکی از موضوعات هدررفت آب تهران از شبکه اصلی است. باید مشخص شود که وضعیت هدررفت چگونه است و آیا فکری به حال لوله گذاری های قدیمی شده است یا خیر؟
وی افزود: سفره های آب زیرزمینی در معرض آلاینده ها قرار دارند و باید کیفیت چاه ها را مورد بررسی قرار داد. باید ببینیم در این زمینه چه اقداماتی انجام شده است.
احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا نیز در این جلسه با اشاره به کیفیت آب در مناطق مختلف گفت: بخش عمده آب شرب تهران از منابع زیر زمینی است و در معرض آلاینده هاست. تاکنون شفاف اعلام نشده که آب مورد مصرف مردم حاوی نیترات هست یا خیر؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برآورد شورا در سال 82 این بود که برای تکمیل شبکه فاضلاب تهران به 50 سال زمان نیاز داریم، اظهار کرد: تکمیل شبکه فاضلاب تهران در سالهای پیش رو خبر خوشحال کننده است.
ناصر امانی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه دولت برای ساخت مسکن در تهران و سهم پایتخت برای ساخت 110 هزار واحد و جمعیت پذیری، باید دید چه فکری به حال تأمین آب در این مناطق شده است.
وی با بیان اینکه بین مقاوم سازی شبکه تهران و ایجاد مخازن، اولویت با مقاوم سازی است، یادآور شد: باید پیش بینی لازم انجام شود که در مواقع بحران، شبکه آب و فاضلاب مقاومت کافی را دارد یا خیر؟
نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به معضلات شمیرانات گفت: بیش از 70 درصد آب و فاضلاب شهر و روستاهای این بخش تکمیل نشده و مجوز ساخت منوط به تکمیل فاضلاب در این بخش است.
وی افزود: مردم این شهرستان از نعمت آب کیفیت بی بهره هستند و می خواهیم بدانیم که آیا این امکان وجود دارد که مردم شمیرانات از آب سد لتیان و لار بهره مند شوند.
محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به سوالات اعضای شورای اسلامی شهر تهران در خصوص پروژه تصفیه خانه جنوب تهران گفت: دو رودخانه کرج و جاجرود منابع تأمین آب در این منطقه هستند. اولین جایی که شبکه مدرن آبیاری از سوی فاوا طراحی شد دشت ورامین بود و قرار بود 50 درصد سد لتیان و 100 درصد سد ماملو برای مصرف کشاورزی استفاده شود اما کل آن برای آب شرب استفاده شد. چون آب این منطقه به تهران انتقال شده پساب به دشت ورامین منتقل می شود.
وی تصریح کرد: طبق قانون نمی توان اجازه داد هرگونه فاضلاب به شبکه پساب راه پیدا کند و برای اینکه بتوانیم به شهرداری کمک کنیم اگر BOD و COD در حد فاضلاب انسانی پایین بیاید می توان از آن برای مصارفی از جمله کارواش ها استفاده کرد.
بختیاری با تأکید بر اینکه تهران امکان ذخیره بیش از این را ندارد و با وجود خشکسالی دچار مشکل می شود، یادآور شد: تهران امکان بارگذاری جمعیت جدید ندارد و در صورت ایجاد آن باید منابع تأمین شود. هدررفت ظاهری تهران 11 درصد است و در 10 سال اخیر هفت درصد هدررفت تهران کاهش پیدا کرده و با توسعه شبکه تهران، از این هدررفت جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه کیفیت آب تهران هیچ مشکلی ندارد، یادآور شد: هیچ گونه آلودگی در آب تهران نداریم. نیترات در آب به زیر 50 رسیده که مطابق با استاندارد جهانی است. تا پنج سال آینده کل مردم تهران از آب واحد استفاده خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آب تهران شورای اسلامی شهر تهران آب و فاضلاب آب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است