Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اعلام کرد: با قرار گرفتن کانون‌های مساجد در فهرست نهاد‌های عمومی غیردولتی، موانع کمک دولت به کانون‌های مساجد برداشته شد، اما مساجد همچنان مردمی باقی خواهند ماند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، هیئت وزیران با هدف رفع مشکلات ساختاری و عدم امکان مصرف وجوه عمومی برای تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و برای برخورداری این ستاد از اعتبارات، امکانات و مزایای دیگر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی، با لایحه «الحاق ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به قانون فهرست نهاد‌های عمومی غیردولتی» موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: از سال 97 کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هویت مستقلی پیدا کرد و شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه‌ای را برای کانون‌های مساجد ابلاغ کرد که از آن به بعد کانون‌های مساجد نمی‌توانستند از کمک‌های دولتی استفاده کنند. البته قبل از آن هم کانون‌های مساجد هویت مستقل نداشتند و در هیچ جا ثبت نشده بودند.
حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی ادامه داد: پس از ابلاغ رسمی سال 97، ستاد به عنوان نهادی مستقل، غیر انتفاعی و غیر دولتی با هویتی مستقل ثبت شد. از آن زمان کانون‌های مساجد دیگر نمی‌توانستند از کمک‌های دولتی استفاده کنند.
وی گفت: برای اینکه بتوانیم از کمک نهاد‌های عمومی مثل وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها، استانداری‌ها، اداره کل‌های استانی و دیگر نهاد‌های دولتی استفاده کنیم، تنها راه این بود که ستاد به نهاد عمومی تبدیل شود که با توجه ویژه رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد و تشکیل دو کمیسیون فرعی، لایحه «الحاق ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به قانون فهرست نهاد‌های عمومی غیردولتی» مصوب شد.
باز شدن دست نهادهای دولتی برای کمک به مساجد
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور درباره نتایج تصویب این لایحه، افزود: از این پس تمام نهاد‌های دولتی می‌توانند به راحتی و بدون تخلف قانونی به ارتقای مساجد و کانون‌هایی که در مساجد هستند کمک کنند؛ وظیفه اصلی مساجد و کانون‌ها، تربیت نیروی متعهد انقلابی است و برای این کار بهترین فضا مسجد است و کانون‌های مساجد نیز تکلیف خود را این مسئله و دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی قرار داده‌اند که با این مصوبه دست دولت و وزارتخانه‌ها برای کمک به نهاد عمومی کانون‌های مساجد و تحقق این اهداف باز می‌شود.
حجت‌الاسلام ارزانی درخصوص اختصاص ردیف بودجه مشخص برای کانون‌های مساجد اضافه کرد: اکنون که کانون‌های مساجد جزو نهاد‌های عمومی هستند با مصوبه مجلس، دولت می‌تواند برای کانون‌های مساجد ردیف مستقلی تعیین کند.
وی گفت: تاکنون فقط یک ردیف بودجه در قالب کمک از سوی وزارت ارشاد به کانون‌ها اختصاص داده می‌شد، اما از این به بعد با تبدیل شدن به نهاد عمومی باید از ردیف مستقل خود بهره‌مند شود.
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد درخصوص امکان تعیین بودجه مشخص برای کانون‌های مساجد در سالجاری گفت: با توجه به اینکه تا پایان سال امکان الصاق متمم، اصلاح بودجه و جابه‌جایی اعتبار در بودجه وجود دارد، این امکان هست که بودجه‌ای به کانون‌های مساجد اختصاص داده شود، اما سال بعد به صورت قطعی ردیف بودجه خواهیم داشت.
مساجد دولتی نشده است
حجت‌الاسلام ارزانی درخصوص مسئولیت مردم در قبال مساجد گفت: قطعاً کانون‌های مساجد مردمی هستند به همین دلیل به نهاد عمومی غیر دولتی تبدیل شده‌اند. یعنی همچنان کانون‌های مساجد مستقل هستند، ولی باید از حمایت دولت هم بهره‌مند باشند. اکنون بسیاری از نهاد‌ها مستقل هستند، اما از ظرفیت دولت نیز استفاده می‌کنند. اما دغدغه‌ای که مراجع و بزرگان دارند مساجد و کانون‌های مساجد نباید دولتی شود و اکنون نیز دولتی نشده است و فقط موانع کمک دولت به کانون‌های مساجد برداشته شده است.
وی گفت: در حال حاضر 26 هزار و 150 مسجد کانون دارند و اختصاص این بودجه به تأسیس کانون‌های مساجد در دیگر مساجد کمک خواهد کرد. بر اساس برنامه توسعه ششم کانون‌های مساجد (که اکنون در حال اجرا ست) قرار بود 35 هزار مسجد صاحب کانون شوند، اما مشکلات بودجه‌ای مانع تحقق این امر شد، اما با تخصیص اعتبار این مانع برداشته می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمک دولت رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد برای کانون های مساجد نهاد های عمومی نهاد عمومی کانون ها کانون ها نهاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به ظرفیت دستگاه قضا در حمایت از تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی، چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و ... قابل شناسایی است و برنامه‌ریزی برای رفع آن امکان پذیر است.
حجت الاسلام اسداله جعفری از رسیدگی مساله محور به مشکلات تولید و اقتصاد در این ستاد خبر داد و افزود: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی بود، اما مصوبه جدید اعضای ستاد به این نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به شکل ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چند واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

دیگر خبرها

  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور