Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیف‌الله امیری در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با رد شایعاتی مبنی بر کاهش صادرات فولاد کشور و تصاحب بازار صادراتی فولاد ایران توسط روسیه، اظهار داشت: بازار فولاد ایران تحویل جایی نشده و همان بازارها را داریم و تغییری نیز در سیاست صادراتی نیز به وجود نیامده است.

وی با بیان اینکه عوارض پلکانی صادرات به‌ منظور تنظیم بازار داخلی صورت گرفته است، ادامه داد: عوارض تعیین شده با قیمت فولاد شناور است و در طول یک ماه و اندی که عوارض صادراتی تعیین‌شده، با توجه به کاهش قیمت‌های جهانی، عوارض نیز در حال کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری ادامه داد: آمار گمرکات کشور نشان می‌دهد که صادرات فولاد ایران به‌مراتب بیشتر هم شده است و این‌که گفته‌شده بازار صادراتی ما به دیگر کشورها داده‌ شده، صحت ندارد؛ بلکه برای تنظیم بازار داخلی عوارضی برای صادرات در نظر گرفته‌شده بود.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت تصریح کرد: ثبت سفارش‌ها و قراردادهایی که پیش‌ از این بسته‌ شده بود و کالاهایی که در گمرکات کشور وجود داشت و قبض انبار داشتند بدون عوارض، انجام شد و هرگونه خبری در خصوص از دست دادن بازار کذب محض است، بازارهای ما همچنان وجود دارند و این موضوع ثابت‌ شده است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت درباره اینکه چرا قانون عطف به ماسبق شده و عوارض به گذشته برگشته است؟ بیان کرد: ما اعلام کردیم کالاهایی که در گمرکات کشور ثبت سفارش کردند و یا آن‌هایی که قبض انبار دارند می‌توانند بدون پرداخت عوارض صادرات داشته باشند و عوارض هیچ مشکلی در صادرات ایجاد نکرده است.

* وضع عوارض پلکانی فقط برای تنظیم بازار داخلی است و درآمدی برای دولت ندارد

وی افزود: اگر این عوارض نبود، اکنون کالایی در انبار کارخانه‌ها وجود نداشت و مواد اولیه برای تولید کارخانه‌ها توسط همین عوارض حفظ شد.

امیری با تأکید بر اینکه عوارض دولت فقط برای حمایت از تولید داخل است، عنوان کرد: وضع عوارض پلکانی تنظیم بازار به‌منظور ارزآوری و یا بودجه در نظر گرفته نشده، بلکه این عوارض برای تنظیم بازار داخل صورت گرفته است؛ همین دوستان اگر مواد اولیه نداشته باشند، قادر به تولید صادراتی نخواهند بود.

وی یادآور شد: در روز نخست، عوارض‌ها متأثر از قیمت‌های جهانی، مقداری بالا بود اما به‌ محض کاهش قیمت‌ها ما نیز بلافاصله عوارض را کاهش دادیم و اکنون به کمترین حالت رسیدیم، بنابراین دلیلی برای از دست دادن بازارهای جهانی توسط عوارضی که تعیین‌شده وجود ندارد و ادعای این موضوع کذب‌ است، اگر دوستان سند و مدرکی دارند که این موارد باعث کاهش صادرات شده به ما اعلام کنند تا به آن‌ها رسیدگی شود.

امیری افزود: وضع عوارض، همچنان مطابق روال‌های گذشته ادامه دارد و علاوه بر آن فهرست شرکت‌های تولیدکننده یک ماه دیگر نیز تمدید و به گمرکات کشور نیز اعلام‌شده است و مشکلی برای بازارهای جهانی ما به وجود نیامده و کالاها به‌ راحتی از گمرکات کشور در حال صادرات هستند.

وی با اشاره به این‌که اکنون عوارض به پایین‌ترین حد خود رسیده است، گفت: اگر قیمت‌های جهانی بالا برود این عوارض قابل‌تغییر است، اما به علت در حال کاهش بودن قیمت‌های جهانی، این عوارض نیز روند کاهشی دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات فولاد صنایع قیمت جهانی سیف الله امیری تنظیم بازار داخلی قیمت های جهانی فولاد ایران گمرکات کشور وضع عوارض قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • کاهش نرخ ارز قطعا ادامه دارد
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود