Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) پیش بینی کرده است که موارد بیشتری از ابتلا به "آبله میمون" در سطح جهان ظاهر می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که انتظار دارد موارد بیشتری از آبله میمون شناسایی شود زیرا نظارت بر کشورهایی که به طور معمول این بیماری در آنها شایع نیست، گسترش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آژانس ملل متحد اعلام کرد: تا روز گذشته (شنبه)، ۹۲ مورد تایید شده و ۲۸ مورد مشکوک به آبله میمون در ۱۲ کشور عضو سازمان گزارش شده است که ویروس آبله میمون بومی این مناطق نیست. همچنین در روزهای آینده راهنمایی ها و توصیه های بیشتری به کشورها در مورد چگونگی کاهش گسترش ویروس آبله میمون ارائه خواهد شد.

در گزارش این سازمان آمده است: اطلاعات موجود حاکی از آن است که انتقال این بیماری از انسان به انسان تنها در میان افراد علامت دار که در تماس فیزیکی نزدیک با یکدیگر هستند، رخ می دهد.

آبله میمون یک بیماری عفونی است که معمولا خفیف است و در بخش‌هایی از غرب و مرکز آفریقا بومی است. این بیماری از طریق تماس نزدیک منتشر می شود؛ بنابراین می توان به راحتی از طریق اقداماتی مانند خود ایزوله سازی و رعایت موارد بهداشتی آن را مهار کرد.

"دیوید هیمن"، یک مقام سازمان جهانی بهداشت و متخصص بیماری های عفونی گفت: یک کمیته بین المللی از کارشناسان از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل جلسه دادند تا آنچه را که باید در مورد شیوع بیماری مطالعه شود از جمله اینکه آیا شیوع بیماری از طریق ناقلان خاموش وجود دارد، چه افرادی در معرض خطر هستند و نیز راه های مختلف انتقال آن، به مردم اطلاع رسانی شود.

وی افزود: تماس نزدیک، راه اصلی انتقال بیماری آبله میمون است زیرا بثورات پوستی این بیماری بسیار عفونی هستند. به عنوان مثال، والدینی که از کودکان بیمار مراقبت می کنند و همچنین کادر درمان در معرض خطر قرار دارند و به همین دلیل است که برخی از کشورها شروع به واکسیناسیون تیم هایی کرده اند که از بیماران مبتلا به آبله میمون مراقبت می کنند.

این مقام سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد:‌ شیوع آبله میمون‌، شبیه به روزهای اولیه همه‌گیری کووید-۱۹ نیست زیرا به راحتی منتقل نمی‌شود. افرادی که ممکن است در معرض تماس با آلودگی قرار گرفته باشند یا علائمی از جمله تب و بثورات پوستی در آنها مشاهده شده است باید از تماس نزدیک با دیگران خودداری کنند.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت آبله میمون سازمان جهانی بهداشت آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدناصر موسوی گفت:  یکی از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیر دار دامی، واکسیناسیون به موقع و منظم با استفاده از واکسن موثر است.   وی افزود: در همین راستا واکسیاسیون عمومی و سراسری بر علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله در بیش از ۷۰ روستا در سطح شهرستان هویزه با اولویت مناطقی که در سال‌های گذشته درگیر تنش آبی بوده اند توسط اکیپ‌های دامپزشکی دولتی و بخش خصوصی به صورت رایگان آغاز شد.   موسوی ادامه داد: در این طرح سراسری واکسیناسیون در برابر بیماری‌های واگیر دار دامی بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) زیر پوشش واکسیناسیون قرار خواهند گرفت.   رئیس اداره دامپزشکی هویزه واکسیناسیون به موقع، انجام ضدعفونی به صورت مرتب و جلوگیری از تردد افراد متفرقه و وسایل نقلیه به دامداری را مهمترین راه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دار دامی عنوان و اضافه کرد: دامداران در صورت بروز بیماری، برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری باید از جابه‌جا کردن دام خودداری کرده و دام و دامداری را قرنطینه کنند و مراتب را در کوتاهترین زمان ممکن به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • میل مضر تکیه‌زدن بر رأس هرم
  • واکسیناسیون دام‌های سبک در مقابل آبله