Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@01:48:34 GMT

مقام ارشد روسیه: به دنبال حمل ونقل کالا از ایران هستیم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۲۳۶۹

مقام ارشد روسیه: به دنبال حمل ونقل کالا از ایران هستیم

به گزارش فارس، وزیر حمل و نقل روسیه گفت که  مسکو به دنبال کریدورهای لجستیکی جدید بین هند، ایران، افغانستان و جمهوری آذربایجان است.

به نوشته شماره یکشنبه روزنامه «دیلی میل»، «ویتالی ساولی‌ف» وزیر حمل و نقل روسیه  به خبرگزاری «اینترفکس» گفت، تحریم‌های غرب مسکو را مجبور می‌کند به دنبال «کریدورهای لجستیکی جدید» مانند کریدور حمل ‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب که بین هند، ایران، افغانستان، جمهوری آذربایجان، روسیه، آسیای مرکزی و اروپا قرار دارد، باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه دیلی میل نوشت، روسیه همچنین ارسال کالاهای زمینی از طریق جمهوری آذربایجان و «دریای خزر» به ایران به عنوان مسیرهای جایگزین را بررسی کرده است.

وزیر حمل و نقل روسیه چندی قبل نیز با اشاره به توقیف شماری از هواپیماهای غیر نظامی روسیه در کشورهای خارجی به واسطه تحریم‌های غرب گفت که از تجربیات ایران در این زمینه استفاده می‌کند. وزیر حمل و نقل روسیه با اشاره به توقیف حدود ۸۰ فروند هواپیمای این کشور در خارج به واسطه تحریم‌ها گفت که از تجربیات ایران در این زمینه استفاده می‌کند.

ساولیف با اشاره به تداوم پروازها و تامین قطعات یدکی هواپیما افزود: «مسئولان روس با تکیه بر تجربیات ایران که سال‌ها در تحریم بوده، به دنبال راه حلی برای این موضوع هستند.»

«دیمیتری میدویدیف»، معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه به تازگی با بیان اینکه تحریم‌ها علیه کشورش ممکن است تا چند دهه دوام داشته باشد گفت مسکو باید به منابع داخلی خودش تکیه کند.

میدویدیف تصریح کرد که «عملیات نظامی ویژه روسیه» در اوکراین دلیل کشورهای غربی برای تحریم روسیه نیست.

او گفت: «ما به خوبی می‌دانیم تحریم‌هایی که اعمال شده‌اند احتمالاً برای مدت بسیار طولانی پابرجا خواهند بود و این تحریم‌ها ارتباطی هم با عملیات ویژه روسیه در اوکراین ندارند.»

معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه در ادامه گفت: «پرواضح است که این تحریم‌ها برای مدت طولانی ادامه خواهند داشت، همان‌طور که در گذشته، از جمله در دوران شوروی هم همین‌طور بود. به عبارت دیگر، برای چندین دهه تحریم‌ها ادامه داشتند.»

روسیه از  پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه همچنین اعلام کرده  اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است.

منبع: الف

کلیدواژه: وزیر حمل و نقل روسیه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟

سایت خبری اسرائیلی کالکالیست Calcalist می‌گوید که پیامد‌های مالی تحریم ترکیه به زودی بر اسرائیلی‌ها تأثیر می‌گذارد، زیرا مواد اولیه به دست نمی‌آید، قیمت کالا‌های اساسی و مواد غذایی افزایش می‌یابد و قیمت مسکن ممکن است صعودی شود.

گزارش کالکالیست بیان کرد که تصمیم ترکیه برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در تل آویو یک اقدام «غافلگیرکننده کامل» بود، زیرا معتقد بود تهدیدات آنکارا برای ممنوعیت کالا‌ها در سایه جنگ غزه، تهدیدی توخالی است.

بر اساس این گزارش، یافتن منابع جایگزین واردات نیازمند زمان و مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌ها است و حتی زمانی که آنها امضا می‌شوند، احتمالاً قیمت کالا‌ها بسیار بالاتر از تقاضای عرضه‌کنندگان کالا در ترکیه خواهد بود.

پر کردن این شکاف‌های قیمتی نیز از جیب مصرف‌کنندگان اسرائیلی حاصل می‌شود که در حال حاضر با هزینه‌های سنگین روبه‌رو هستند.

گزارش کالکالیست نشان می‌دهد که صنعت ساخت‌وساز به‌ویژه تحت تأثیر تحریم قرار گرفته است و همچنین صنعت خودروسازی، جایی که خودروسازان بزرگ مجموعه‌ای از خودرو‌های محبوب را از ترکیه به اسرائیل صادر می‌کنند.

آنکارا از روز پنجشنبه، تمامی واردات از اسرائیل و صادرات به آن را متوقف کرد. رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، پیشتر از در دستور کار بودن قطع کلیه روابط تجاری با رژیم اشغالگر خبر داده بود. رئیس‌جمهور ترکیه تعلیق مبادلات تجاری با رژیم صهیونیستی از سوی آنکارا را اقدامی ضروری دانست و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را فردی بی‌رحم توصیف کرد.

اردوغان پس از اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل گفت مرحله قطع روابط تجاری با [رژیم]اسرائیل ضروری بود و انجام شد. حجم تجارت سالانه ما با اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود و ما چنین در نظر گرفتیم که این تجارت وجود ندارد و فاز جدیدی را آغاز کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • یک مقام ارشد اطلاعات ارتش تل آویو: نتانیاهو اسیر مواضع افراطی بن گویر و اسموتریچ است
  • مقام اطلاعاتی اوکراین: اوضاع در خط مقدم از زمان آغاز جنگ هم سخت‌تر است
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • مقام امنیتی اوکراین در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه