Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@04:38:57 GMT

رفع موانعی که در زمینه مطالعات یوفو‌ها وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۲۷۵۵

رفع موانعی که در زمینه مطالعات یوفو‌ها وجود دارد

اندیشمندان تا به حال نتوانسته اند دلایل منطقی را برای پدیده یوفو‌ها ذکر کنند و در این گزارش به علت وجود این مشکل می‌پردازیم. اشیاء پرنده ناشناس (UFO) شامل نوعی رویداد‌های عجیب و غریب و غیرقابل توضیح هستند که مردم مدت هاست در تلاش برای یافتن پاسخ آن‌ها بوده اند.

به گزارش slashgear، مشاهدات یوفو‌ها چندین سال اخیر رایج بوده است و مستند‌های متعدد، گزارش‌های خبری و موارد دیگری برای این پدیده ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که گاهی اوقات به نظر می‌رسد که آن‌ها در واقعا یک بالون آب یا یک گاز یا چیز‌های معمولی دیگر در دنیای واقعی هستند. طبق یک مصاحبه با اختر زیست شناسان از مؤسسه علوم فضایی مرمر آبی و مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا، آن‌ها ادعا کردند که در واقع دانشمندان غیرنظامی برای این پدیده به نوعی دستشان بسته است.

مشکل چیست؟

به طور خلاصه، رابطه طولانی مدت ارتش با مخفی کاری یک ایده اثبات شده است. دانشمندانی که می‌خواهند دهه‌ها داده‌های یوفو‌ها را تجزیه و تحلیل کنند، به دلیل ناتوانی در دسترسی به جزئیات طبقه‌بندی شده نظامی مرتبط با داده‌ها با مشکل مواجه شده‌اند. یکی از اختر زیست شناسان توضیح می‌دهد که هنگام مطالعه داده ها، بسیار مهم است که بدانیم از چه ابزاری در جمع آوری آن داده‌ها استفاده شده است. اما ارتش ممکن است مایل نباشد جزئیات برخی از ابزار‌های خود را برای مردم فاش کند، بنابراین هرکسی که بخواهد سرنخ‌ها را جمع کند از همان ابتدا اطلاعات کلیدی را از دست خواهد داد.

مشکل دیگر این است که حجم قابل توجهی از داده‌های مربوط به پدیده‌های یوفو‌ها که در گذشته جمع‌آوری شده‌اند به صورت علمی جمع‌آوری نشده‌اند. این‌ها شرایط آزمایشگاهی کنترل شده نبودند و هیچ کس با قصد خاصی برای فهرست نویسی داده‌های مرتبط به اندازه‌ای که می‌توانست مستندسازی کند، آنجا نبود. داده‌های مربوط به یوفوها، در بسیاری از موارد، محصول اتفاقات غیرمنتظره و خود به خودی است که افراد را غافلگیر کرده است، بدون اینکه از قبل آماده شده باشد.

هیچ کدام از این‌ها به این معنی نیست که نمی‌توان در این سوابق کاوش کرد و شروع به درک آنچه مستند شده است، کرد، اما بسیاری از جزئیات ممکن است به حدس و گمان محدود شده باشد. تا زمانی که به نقطه‌ای نرسیم که تمام اطلاعات موجود در پرونده‌هایی که در اختیار محققان قرار می‌گیرد اجازه کاوش را داشته باشد، حقیقت کامل در این موضوع قابل تشخیص نیست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فناوری نانو فناوری نانو تکنولوژی تکنولوژی روز داده ها یوفو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

او افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمرانی موجود است.

او افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران امتداد دارد که نیازمند مطالعات جدی است.

کد خبر 849383 برچسب‌ها منطقه ۳ ترافیک - شهری حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش