Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:26:09 GMT

ضرورت ایجاد یک مرکز ثابت خون گیری در تمام مناطق تهران

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۲۸۶۴

ضرورت ایجاد یک مرکز ثابت خون گیری در تمام مناطق تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز اهدای خون ابوذر، صبح امروز یک شنبه اول خردادماه، پس از ۵ سال عدم فعالیت بازگشایی شد. در این مراسم «محمدرضا مهدی زاده» مدیر کل انتقال خون استان تهران، «جعفر شربیانی» عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، «مهدی عباسی» رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، «رضا شنگی» شهردار منطقه ۱۷ و جمعی از مدیران شهری حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شربیانی در ابتدای این مراسم گفت: اهدای خون در جامعه ما برگرفته از فرهنگ و ایثار و فداکاری است که شاید در جوامع دیگر به این شکل نباشد. بحث اهدای خون نیازمند توجه ویژه است تا به جایگاه اصلی خود برسد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به همراهی مدیریت شهری در بازگشایی این مرکز گفت: بدنه مدیریت شهری همچون شهردار منطقه ۱۷، هماهنگی‌ها و همکاری‌های خوبی در این زمینه داشتند.

شربیانی اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در مدیریت شهری وجود دارد که بهتر است در کنار ظرفیت انتقال خون قرار گیرد که الحمدالله این اتفاق افتاده است. از زحمات مدیران شهری در منطقه ۱۷ تشکر و قدردانی می‌کنم که تلاش کردند این مرکز بازگشایی شود.

در ادامه مهدی زاده گفت: خدا را شاکر هستیم این فرصت در اختیار ما قرار داده شد تا این مرکز بعد از سال‌ها، مجدد بازگشایی شود. استان تهران که پایتخت کشور و مرکز مذهبی جهان است، دغدغه‌های خاص خود را در خصوص بحث انتقال خون دارد.

وی افزود: تهران با دارا بودن ۱۶۵ مرکز درمانی، ۲۸ هزار تخت بیمارستانی دارد و ۲۵ درصد ذخیره خون کشور را مصرف می‌کند که یکی از دغدغه‌های ما است. متأسفانه تعداد مراکز ثابت خون گیری کم است و یکی از مشکلات مردم، کمبود تعداد مرکز ثابت به خصوص در این منطقه است.

مدیر کل انتقال خون استان تهران تصریح کرد: در هر منطقه شهردای تهران، حداقل یک مرکز ثابت خون گیری باید وجود داشته باشد که در همین خصوص دست یاری به سوی اعضا شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران دراز می‌کنیم.

مهدی زاده با بیان اینکه در بحث اهدای خون، فقط درمان در نظر گرفته نمی‌شود، اظهار کرد: اهدای خون یک کار انسان دوستانه فرهنگی و اجتماعی است. اهدا کنندگان خون، این فرهنگ مشارکت را در تمام امور زندگی خود دارند و افرادی که به شکل مستمر، خون اهدا می‌کنند از سلامت بسیار بالایی برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با یاری شهرداری تهران و اعضا شورای اسلامی شهر تهران، با دغدغه کمتر و کیفیت بیشتر، خون مورد نیاز مردم را تأمین کنیم، همچنین امید داریم با کمک شهرداری، اعتماد مردم به ما بیشتر شود. بیش از ۴۰۰ میلیون تومان تجهیزات طی هفته اخیر برای تجهیز این مرکز خریداری شده و از همه عزیزانی که تلاش کردند این مرکز راه اندازی شود، تشکر می‌کنم.

در ادامه عباسی با بیان اینکه جان و سلامتی از مهم‌ترین دارایی‌های هر انسانی است، گفت: اهدای خون آثار مثبتی برای بدن و سلامتی دارد، اما آنچه مهم است این است که هیچ شخصی در بحث اهدای خون به دنبال سلامتی نیست و اصل موضوع، کمک به هم نوع است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: اینکه در مناسبت‌های مذهبی مثل ایام عاشورا، اهدای خون بیشتر از سایر روزهای دیگر است، نشان دهنده ضمیر مذهبی و اعتقادی است که در مردم وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در آستانه سوم خرداد هستیم، اظهار کرد: هر چند این مرکز امروز بازگشایی شد، اما پیشواز سوم خرداد که روز ایثار و شهادت است، رفتیم. از مردم عزیز منطقه ۱۷ که در عرصه ایثار و شهادت پیشگام هستند، تقاضا داریم که در روز سوم خرداد، فرصت را غنیمت بشمارند و در این مرکز شاهد حضور پرشور مردم باشیم.

عباسی گفت: از آقای مهدی زاده، شربیانی، شهردار منطقه و مدیران شهری منطقه ۱۷ که در بازگشایی این مرکز همکاری کردند، تشکر می‌کنم. مردم منطقه ۱۷ مردمی هستند که با اهدای خون، ان شالله نه تنها نیاز سرانه خون منطقه را تأمین می‌کنند، بلکه بخشی از مشکل تأمین خون سایر مناطق را نیز برطرف می‌کنند.

در ادامه مراسم شهردار منطقه ۱۷ با گرامیداشت یاد و نام شهدا، گفت: امروز به واسطه بازگشایی مرکز اهدای خون ابوذر، روز پربرکتی برای مردم عزیز منطقه و بنده حقیر است.

وی با بیان اینکه این مرکز در جنوب غرب تهران واقع است، اظهار کرد: این مرکز می‌تواند پشتیبانی برای تأمین خون بیمارستان ضیائیان باشد. به سهم خود از زحمات عزیزان سازمان انتقال خون و آقای شربیانی تشکر و قدردانی می‌کنم.

شنگی با اشاره به اینکه در آستانه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر هستیم، تصریح کرد: ان شالله شهدای عملیات بیت المقدس در روز قیامت، از همه عزیزانی که در بازگشایی این مرکز کمک و حمایت کردند، دستگیری کنند.

کد خبر 5496586 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز انتقال خون شهرداری تهران منطقه ۱۷ تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا علیرضا زاکانی سربازی میراث فرهنگی سازمان محیط زیست صندوق بازنشستگی کشوری شهر تهران قوه قضاییه احتکار حقوق سربازان عزت الله ضرغامی مواد مخدر شورای اسلامی شهر تهران شهردار منطقه انتقال خون اهدای خون مهدی زاده سوم خرداد منطقه ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه باغستان شهریار با شاخص ۱۵۹ ناسالم (قرمز)، اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۷، رباط‌کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۴۷، ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۸، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاسداران با شاخص ۹۲، پاکدشت با شاخص ۶۴، پردیس با شاخص ۵۲، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۹، پیشوا با شاخص ۶۶، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۵، دانشگاه تهران با شاخص ۷۰، دماوند با شاخص ۷۰، ژئوفیزیک با شاخص ۷۴، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۹۷، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۶، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۹۲، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۹۸، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۶، شهریار با شاخص ۷۱، علم و صنعت با شاخص ۷۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۹، قدس با شاخص ۵۱، لواسانات با شاخص ۶۲، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۸، ملارد با شاخص ۸۰، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۶، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۳، ورامین با شاخص ۵۵ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۵۹ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۳۲، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۱، چشمه با شاخص ۴۹، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۴، سرخه‌حصار با شاخص ۳۰، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۵، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748588

دیگر خبرها

  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها