Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران گفت: آنچه که شهرداری در حوزه افزایش جمعیت می‌تواند انجام دهد؛ ترویج، تبلیغ، فرهنگسازی، آموزش‌های شهروندی، ارائه خدمات و مشوق‌ها در این حوزه خواهد بود.

علیرضا نادعلی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، درباره تشکیل قرارگاه جمعیت در شهرداری تهران، اظهار کرد: جزئیات قرارگاه جمعیت شهرداری تهران را ندارم اما قاعدتا تشکیل قرارگاه به منظور هم افزایی و همکاری بیشتر بین دستگاه‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر به لحاظ رشد جمعیتی به وضعیت فاجعه بار نزدیک می‌شویم، ادامه داد: آنچه که شهرداری می‌تواند انجام دهد؛ ترویج، تبلیغ، فرهنگسازی، آموزش‌های شهروندی، ارائه خدمات و مشوق‌ها در این حوزه خواهد بود.

نادعلی با بیان اینکه در مجموعه مدیریت شهری در تهران امکاناتی را داریم که می‌توانیم برای خانواده‌ها چند فرزند امتیازاتی را قائل شویم، اضافه کرد: سازمان زیباسازی هم مدتی است که اقدامات لازم را برای موضوع جمعیت آغاز کرده است. تمام این اقدامات با نگاه‌های کارشناسی اتفاق میفتد چراکه موضوع جمعیت نیازمند فرهنگسازی و اقناع افکار عمومی است.

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: غربگران بر روی موضوع جمعیت تمرکز و فرزندآوری در ایران را به تابو تبدیل کرده‌اند و به صورتی تبلیغ می‌کنند که اضافه کردن فرزندان در ایران هزینه دارد اما نگهداری از حیوانات خانگی ترویج می‌‌دهند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه منابع مالی در بودجه 1401 شهرداری برای موضوع جمعیت پیش بینی نشده بود، خاطرنشان کرد: بودجه لازم برای موضوع جمعیت از بودجه فرهنگی تامین خواهد شد چراکه این موضوع جزو مسائل فرهنگی و اجتماعی است. بحث‌های اقتصادی برای موضوع فرزندآوری در دولت اتفاق میفتد.

نادعلی افزود: فرهنگسازی در موضوع فرزندآوری بسیار حائز اهمیت است و تهران به عنوان مهم ترین کلانشهر جمهوری اسلامی باید در این زمینه پیشگام باشد. در پایتخت شاهد خانواده‌های مرفحی هستیم که میل به ازدواج و یا فرزندآوری ندارند به همین دلیل موضوع فرهنگسازی مهم تلقی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران جمعیت فرزندآوری قرارگاه جمعیت موضوع جمعیت برای موضوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم

به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟ سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 848597 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم