Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی منصفی‌راد رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی استان سمنان در راستای تحقق مصوبه سفر رئیس‌جمهور به این استان مبنی بر ایجاد قطب دامپروری کشور در شهرستان مهدی‌شهر اظهار کرد: مطالعات ایجاد قطب دامپروری در شهرستان مهدی‌شهر بر اساس آنچه که امروز تفاهم‌نامه آن منعقد و امضا شد؛ در سه فاز پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، اجرای ۲ فاز مفاد آن در ابتدا شروع می‌شود که جهاد دانشگاهی در این بخش و در ۲ فاز مطالعاتی، بحث‌های ایجاد قطب دامپروری و بحث ایستگاه اصلاح نژاد گوسفند سنگسری را بررسی می‌کند. منصفی راد تصریح کرد: علاوه بر آن، یک وظیفه را نیز سازمان جهاد دانشگاهی کشور را بر عهده جهاد دانشگاهی استان سمنان گذاشته است و آن مسئولیت، ایجاد مرکز به نژاد دامی در خصوص دام سبک است.

وی با بیان اینکه طرح فناورانه در این زمینه تعریف شده است عنوان کرد: خود جهاد دانشگاهی به اسم اصلاح قوچ سنگسری این مرکز را در قالب یک ایستگاه خصوصی به‌عنوان یک خدمت فناورانه ارائه خواهد کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: با توجه به توجه ویژه مقام معظم رهبری به موضوعات اشتغال‌آفرینی و دانش‌بنیانی عرصه تولید و لزوم حمایت از این مهم و البته ارتباط آن با مطالعات قطب دامپروری، ایجاد این مرکز «به‌نژاد دام» یک بازوی علمی و پژوهشی و فناورانه در تکمیل زنجیره ارزش مدنظر متصدیان بخش تأمین امنیت غذایی و تولیدات دامی خواهد شد.

به گزارش فارس؛ تفاهم‌نامه مطالعات طرح ملی قطب دامپروری مهدی‌شهر بین جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی استان سمنان با حضور رؤسای این دو نهاد امضا شد.

با انعقاد و امضای این تفاهم‌نامه که با حضور محمدرضا قاسمی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و علی منصفی‌راد به‌عنوان رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان صورت گرفت؛ ایجاد قطب دامپروری شهرستان مهدی‌شهر که مصوبه سفر رئیس‌جمهور به استان سمنان است به‌طور جدی پیگیری می‌شود.

فاز نخست طرح ملی قطب دامپروری مهدی‌شهر انجام مطالعات است که از سوی جهاد دانشگاهی استان سمنان انجام می‌شود.

در این طرح که قرار است در سه فاز مطالعات و دو فاز دیگر به مرحله اجرا درآید، سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان انجام فازهای تکمیلی و احداث مجتمع‌ها و تکمیل زنجیره تولید از تولید خوراک دام تا پرورش و نگهداری و از ایجاد مراکز کشتارگاهی تا قطعه‌بندی و بازاریابی را برعهده دارد.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایجاد قطب دامپروری جهاد کشاورزی تفاهم نامه مهدی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • برگزاری رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است