Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی عباسی روز دوشنبه در آیین امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری البرز و دانشگاه آزاد اسلامی این استان برای  اجرای طرح دستیار فناوری  افزود: تحقق شعار سال در زمینه "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" باید محور فعالیت های دانش بنیان قرار گیرد.

وی ادامه داد: فراهم کردن بستری مناسب به منظور تربیت نیروی متخصص امری مهم تلقی شده و با توجه به چالش ها و مسایل پیرامون متعدد اشتغال یکی از برنامه های اشتغال وزارت علوم تحقیقات و فناوری، طرح دستیار فناوری به منظور هدایت هدفمند اموزه های دانشجویان و دانش آموختگان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی گفت: بر این اساس تلاش می شود تا آموزه های دانشجویان و دانش آموختگان به سمت استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی جهت شکل گیری دانشگاه جامعه محور پاسخگو، کارآفرین و ایجاد انگیزه  نشاط ، القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان باشد.

وی اضافه کرد: بنابراین با هدف تربیت نیروی متخصص تنظیم و برنامه ریز ها صورت می گیرد تا بازار کار از نیروی انسانی ماهر و تحصیل کرده اشباع شود.

رییس پارک علم  وفناوری البرز خاطرنشان کرد: هدف از امضای این تفاهم نامه، گسترش زمینه های همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در راستای اجرای طرح دستیار فناوری است.
عباسی با اشاره به اینکه استان البرز به عنوان یک شهر دانشگاهی  است،گفت: با توجه به ظرفیت های خوب دانشگاه آزاد این همکاری ها را برای رسیدن به موفقیت های بیشتر توسعه خواهیم داد.
 برگزاری فراخوان طرح دستیار فناوری، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی برای افراد معرفی شده، فراهم کردن زمینه های توانمند سازی افراد معرفی شده از طریق ارایه آموزش مشاوره انتقال تجربه و برگزاری فراخوان های مورد نیاز برای اجرای طرح، اجرا کردن فرآیند ثبت نام حمایت و پشتیبانی مالی و اعتباری برای اجرای طرح و پایش نظارت و ارزیابی نحوه عملکرد افراد معرفی شده جهت بهره مندی از طرح و صدور گواهی پایان دوره طرح دستیار فناوری، برگزاری فراخوان برای معرفی افراد متقاضی، فراهم کردن زمینه های حضور و صدور معرفی نامه متقضیان در پارک علم و فناوری جهت طی دوره دستیار فناوری از تعهدات پارک علم و فناوری استان البرز در این تفاهم نامه است.

برچسب‌ها کرج دانشگاه دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرج دانشگاه دانش بنیان ها کرج دانشگاه دانش بنیان ها اجرای طرح پارک علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را برعهده دارد و تهمیداتی در نظر گرفته‌ایم تا از زایش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان که در مجموعه‌های دانشگاهی صورت می‌گیرند نیز بتوانیم حمایت کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونین این صندوق، صبح امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 از تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه علم و صنعت بازدید کردند. در ادامه این بازدید، نشست مشترک مسئولان صندوق نوآوری و مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

زیست‌بوم خوبی حول دانشگاه علم و صنعت شکل گرفته است

خیاطیان در این نشست گفت: زیست‌بومی که حول دانشگاه علم و صنعت ایران به ویژه در بحث نهادسازی شکل گرفته است، اتفاق مبارکی است. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه نیز شکل گرفته و درحال فعالیت است. پارک علم و فناوری دانشگاه نیز به تازگی موفق به اخذ مجوز شده است. همه این مراکز، زمینه‌ساز حضور واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان (در مجموعه دانشگاه) است. همه این موارد، زیرساخت‌هایی هستند که به شکل‌گیری و توسعه دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم کمک می‌کنند.

وی افزود: در صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه حمایت و تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را برعهده داریم؛ اما اعتقاد داریم اگر به سراغ سرچشمه‌های دانش‌بنیان نرویم، قاعدتا کشور در این حوزه عقب می‌افتد. توانمندی‌های بالایی که در دانشگاه‌های کشور وجود دارند، می‌توانند چشمه‌های جوشانی برای ایجاد و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان باشند و نگاه ما به دانشگاه‌ها در حوزه دانش‌بنیانی به این شکل است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: عمده بحث شرکت‌های دانش‌بنیان، بحث نیروی انسانی است و عنصر مهم در ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، همین نیروی انسانی است، این نیروهای خلاق و نخبه‌‌ای در دانشگاه‌های کشور حضور دارند و می‌توانند جذب شرکت‌های دانش‌بنیان شوند. بحث بعدی، حوزه کسب‌وکار است که بسیار حائز اهمیت است و باید به این بخش هم توجه ویژه‌ای داشت.

رونمایی از 4 محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت

وی با بیان اینکه طبق قانون، صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را برعهده دارد در عین حال گفت: تهمیداتی در نظر گرفته‌ایم تا از زایش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان که در مجموعه‌های دانشگاهی صورت می‌گیرند نیز بتوانیم حمایت کنیم؛ از جمله می‌توانیم به صندوق‌های پژوهش و فناوری اشاره کنیم که بازوهای صندوق نوآوری در دانشگاه‌ها و استان‌ها هستند. خدماتی مختلفی به صندوق‌های پژوهش و فناوری ارائه می‌کنیم و این صندوق‌ها می‌توانند تسهیلات مختلفی را در اختیار شرکت‌های فناور و خلاق (غیردانش‌بنیانی) قرار دهند.

خیاطیان تصریح کرد: قاعدتا از صندوق‌های پژوهش و فناوری وابسته به دانشگاه‌ها انتظار داریم که وزن ارائه خدمات به دانشگاه بیشتر باشد. به عنوان مثال، در استان‌ها اصرار داریم که پارک‌های علم و فناوری استان، سهامدار صندوق پژوهش و فناوری باشند؛ زیرا کلونی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق در پارک علم و فناوری استان حضور دارند؛ بنابراین صندوق‌ها باید در راستای مأموریت‌های تعریف‌شده خود (در سطح دانشگاه یا پارک علم و فناوری استان) حرکت کنند. موضوع صندوق‌های پژوهش و فناوری برای ما در صندوق نوآوری بسیار حائز اهمیت است و باید مشکلات احتمالی به سرعت برطرف شوند.

وی تأکید کرد: فضای فیزیکی، مشکلی است که اکثر دانشگاه‌ها و مراکز با آن مواجه هستند. باید منابعی که در اختیار داریم را اولویت‌بندی کرده و بیشتر به حوزه‌هایی که به رشد شرکت‌های دانش‌بنیان کمک می‌کنند، اختصاص دهیم و بعد به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بپردازیم. امروز از تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیانی در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه علم و صنعت مستقر هستند، بازدید کردیم که به واقع، شرکت‌های بسیار خوبی هستند و فکر می‌کنم این پتانسیل برای توسعه فضای فیزیکی در این مجموعه وجود دارد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: شتابدهنده‌های مختلفی نیز در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند. در صندوق، خدماتی و امتیازاتی به شتابدهنده‌ها اعطا می‌کنیم که دانشگاه‌ها می‌توانند از این ظرفیت نیز برای زایش و رویش شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند. دانشگاه‌ها می‌توانند از طریق تسهیلات و خدماتی که به اساتید و نخبگان خود ارائه می‌کنند، آنها را به سمت تجاری‌سازی فناوری‌ها و دستاوردهای خود سوق دهند.

 توجه ویژه دانشگاه علم و صنعت به توسعه زیست‌بوم نوآوری

در این نشست همچنین دکتر داود یونسیان، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار کرد: ارتباط دانشگاه علم و صنعت ایران با صنعت یک رابطه طولانی و مستمر بوده است و همواره فارغ‌التحصیلان این دانشگاه معروف به مهارت‌ورزی معروف بوده‌اند.

وی افزود: زیست‌بوم فناوری شرق تهران قابل مقایسه با غرب تهران نیست و این موضوع هم دلایل متعددی دارد. بعد از استقرار دولت جدید، بحث توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در دستور کار جدی قرار گرفت و اوایل سال گذشته مجوز این پارک را اخذ کردیم و درحال حاضر تشکیلات پارک کاملا مهیا است و فرآیند پذیرش شرکت‌ها آغاز شده است و طی چند ماه آینده بیش از 30 شرکت وارد پارک خواهند شد.

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران تأکید کرد: شرکت‌های بسیار خوبی در مرکز رشد واحدهای فناور علم و صنعت حضور دارند که به حداکثر رشد ممکن رسیده‌اند و نیازمند فضاهای بهتری برای توسعه فعالیت‌هایشان هستند که امیدواریم بتوانیم فضای خوبی را برای فعالیت این شرکت‌ها فراهم کنیم. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان موتور محرک زیست‌بوم فناوری درحال فعالیت است، با این حال این صندوق نیازمند برخی بازنگری‌ها، توسعه و افزایش سرمایه است.

یونسیان افزود: تفاهم‌نامه منعقدشده میان صندوق نوآوری و شکوفایی و دانشگاه علم و صنعت ایران می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های مشترک و گسترش حمایت‌های از شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

گفتنی است، با هدف بسترسازی جهت همکاری، بهره‌مندی و استفاده چندجانبه از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای توسعه زیست ‌بوم فناوری و نوآوری کشور، تفاهم‌نامه‌ای میان دو مجموعه منعقد شد.

لزوم حساس ‌کردن اساتید به حوزه دانش‌بنیانی

دکتر محمد سعید جبل عاملی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، حساس کردن اساتید نسبت به حوزه دانش‌بنیانی است. یکی از راهکارها در این زمینه، برگزاری رویداد مشترک توسط دانشگاه و صندوق نوآوری و شکوفایی است که می‌تواند به الگویی برای سایر دانشگاه‌ها تبدیل شود و از این طریق، اساتید را بیشتر با خدماتی که به دانش‌بنیان ارائه می‌شوند، آشنا کنیم.  

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران تأکید کرد: همچنین نمایشگاه‌های خوبی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌‍‌شوند که فرصت خوبی برای تعامل بیشتر با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها است.

جبل عاملی با اشاره به مسیر رشد خوب دانشگاه علم و صنعت ایران تصریح کرد: درحال حاضرچندین مرکز تحقیقاتی بزرگ و شاخص در دانشگاه علم و صنعت درحال فعالیت هستند. دانشگاه در برخی حوزه‌ها نیز از مزیت‌های خاصی برخوردار است؛ به عنوان مثال در حوزه لجستیک و حمل و نقل، مزیت‌های خوبی در مجموعه دانشگاه داریم که می‌تواند برای کمک به بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»