Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ انقلاب اسلامی ایران، در حالی دهه چهارم سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ پنجم حیات خود نهاده که با سربلندی، در بسیاری از زمینه ها پیشرفت‌های خیره‌کننده­ای به دست آورده است. در چنین نقطه‌ عطفی، و هم راستا با توصیه‌هایی اساسی مقام معظم رهبری در «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب»، و به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» دانشگاه آزاد اسلامی به جهت نظام­مند کردن ساختارهای علم، فناوری، نوآوری، حل مسأله، کارآفرینی و فعالیت­های اشتغال آفرین، اقدام به برگزاری رویداد عصر امید نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی همسو با تاسی از «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب» و در راستای اجرایی کردن سند تحول و تعالی دانشگاه شکل گرفته است. در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی به رویکردهای مختلفی ازجمله شبکه‌سازی و تشکیل گروه‌های مختلف پژوهشی، گروه‌های فناور و... توجه شده است.

با توجه به چنین رویکرهایی به نظر می رسد، اهداف رویداد ملی گام دوم دانشگاه، بر مبنای شناخت ظرفیت‌های انسانی و مادی و تغییر رسالت دانشگاه، ترویج ماموریت جدید دانشگاه در زمینه دانشگاه حل مساله و کارآفرین برنامه ریزی شده است. در نتیجه تحقق اهداف کلان بسته توسعه فناوری و نوآوری سند تحول و تعالی دانشگاه، آشنایی با زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور با اقدامات فناورانه دانشگاه، نمایش پتانسیل‌ها، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فناوری و نوآوری دانشگاه، ایفای نقش رویداد ملی گام دوم دانشگاه در پیاده‌سازی اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می تواند نقش بسزایی ایفا نماید. از این رو، ایجاد فرصت‌‍‌های سرمایه‌گذاری برای استارتاپ‌ها و شرکت‌های مستقر در دانشگاه، تشویق و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برجسته دانشگاه و ایجاد روحیه امید و خودباوری در آنها، شبکه‌سازی میان متخصصان، نوآوران و کارآفرینان داخل و خارج از دانشگاه در این رویداد محقق خواهد شد.

وجود پتانسیل علمی، صنعتی، نیروی انسانی مستعد و کارآمد تجهیزات و زیرساخت‌های آزمایشگاهی، فناوری و کارگاهی در کلیت دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ثروت عظیم ملی در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی قطعا می تواند بستر­ساز جذب علاقه­‌مندان در عرضه­ها و حوزه­های گوناگون و نتیجتا منجر به همکاری­‌های بنیادین علمی و اجرایی دانشگاه آزاد با سایرین شود.

به‌واقع رونمایی از توانمندی ظرفیت‌­ها و زیرساخت‌­های علمی در مجموعه­ دانشگاه آزاد از یک سو و وجود فرصت بی نظیر برگزاری رویداد ملی گام دوم از سوی دیگر،، اقدامی امید آفرین و عامل تحول و محرک فعالیت آتی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود. از این­‌رو، هم­افزایی، هم­رسانی توانایی­‌های ذاتی مراکز تحقیقاتی، و پژوهشگران زمینه‌ساز تحول و عملیاتی نمودن هدف این رویداد را برای ایده پردازان و صاحبان کسب و کار موقعیت بسیار مناسبی فراهم خواهد کرد.

لذا با برنامه‌ریزی­‌ها و تلاش­های صورت گرفته به جهت برگزاری رویداد گام دوم، چنین به نظر می‌رسد که، برگزاری این رویداد عظیم، قطعا بازتاب ریل‌گذاری برای رسالت جدید در دانشگاه آزاد است و شایسته است با در نظرداشتن شرایط، با همه­ توان و ظرفیت­‌های موجود در هرچه شکوهمندتر برگزار شدن آن منشا اثر باشیم.

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1141520 برچسب‌ها تولید دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تولید دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول و تعالی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی رویداد ملی گام دوم گام دوم دانشگاه فناوری و نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی نگارخانه ترانه باران، نشست تخصصی «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی» در راستای اهداف پژوهشی نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» عصر جمعه ۷ اردیبهشت، با حضور اساتید، دانشجویان، خوشنویسان و علاقه‌مندان به هنرهای قرآنی در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

این نشست تخصصی با سخنرانی سجاد محمد یارزاده رییس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی فرشچیان، مهدی خانکه استادیار و رییس مدرسه عالی مهارتی دانشگاه فرشچیان، مهدی محمدی استادیار و مدیر گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی دانشگاه سوره و محبوبه کاظمی دولابی مدیر نگارخانه ترانه باران همراه بود.

عملکرد مطلوب بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی در حوزه هنرهای اصیل ایرانی و اسلامی

سجاد محمد یارزاده رییس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی فرشچیان در این نشست با اشاره به عملکرد مطلوب نگارخانه ترانه باران به عنوان بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی در حوزه هنرهای اصیل ایرانی و اسلامی گفت: دلیل این موفقیت این است که کسی که عاشق این هنرها باشد می‌تواند موفق عمل کند، هنرهای قدسی مرز ندارند. البته طبیعی است که باید به معیشت هنرمندان و اقتصاد هنر هم توجه شود.

وی با اشاره به اینکه هنرمندی که به سمت هنر اصیل برود ماندگار خواهد بود، گفت: یکی از رموز ماندگاری هنر و هنرمند رجوع به متون مرجع است و قرآن یکی از متون مرجع محسوب می‌شود.

در دل قرآن فضای گفت‌وگوی بسیاری درباره هنر وجود دارد

در ادامه نشست مهدی محمدی استادیار و مدیر گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی دانشگاه سوره با اشاره به اینکه در دل قرآن فضای گفت‌وگوی بسیاری درباره هنر وجود دارد، بیان کرد: در هیچ کدام از آیات قرآن هنر تقبیح نشده است. در واقع هنر و شعر مورد توجه هستند.

کلیت قرآن یک اثر هنری شاخص است

مهدی خانکه استادیار و رییس مدرسه عالی مهارتی دانشگاه استاد فرشچیان نیز سخنان خود را با محوریت الهی نگاری ادامه داد و با بیان اینکه کلیت قرآن یک اثر هنری شاخص است، گفت: ادبیات نخستین تجلی الهی نگاری است اما در مورد آیات قرآن، ما درباره محکمات تصویرگری نداریم. آثار موجود در این زمینه نشان می‌دهد هنرمندان بیشتر نسبت به متشابهات و بخش‌هایی که روایات متعدد از آنها نقل شده توجه نشان داده و علاقه‌مند به خلق آثار هنری در شاخه‌های مختلف بوده و هستند.

وی با نمایش آثار هنرمندان حوزه نگارگری با موضوع معراج، مباهله، عاشورا و همچنین چند اثر از استاد فرشچیان با استناد به آیات و روایات مانند پنجمین روز آفرینش، ضامن آهو و ... گفت: بعد از دوره صفویه است که هنرمندان و عرفا فرصت پیدا کردند تا متشابهات را در قالب رشته‌های مختلف هنری روایت کنند.

در ادامه این نشست خانکه و یارزاده ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین نشست‌هایی بتواند ارتباط بین گالری ها، بازار هنر و دانشگاه را تقویت کنند.

نگاه میراث فرهنگی به هنرهای قرآنی بسیار مهم است

محبوبه کاظمی دولابی مدیر نگارخانه ترانه باران نیز در پایان این نشست به دلیل برگزاری نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» اشاره کرد و گفت: بعد از هتک حرمتی که سال گذشته به قرآن مجید به عنوان فرهنگ اسلامی ما شد، به عنوان مدیر تنها نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی وظیفه خود دانستم که به زبان هنر نسبت به این هتک حرمت واکنش نشان دهم، نتیجه آن برگزاری نمایشگاه فاخر «روایت باران» بود. اگر به حریم فرهنگی هر کشوری در جهان توهین شود، فرد فرد آن کشور اعتراض خواهند کرد و صدای آن را به گوش جهانیان خواهند رساند.

وی بیان کرد: از این رو آمادگی آن را داریم که نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی را در کشورهای دیگر هم برگزار کنیم. مهمترین رسالتی که ما داریم این است که حلقه‌هایی که می‌تواند در این زنجیره نقش داشته باشد را به هم متصل کنیم. چون با هر تفکر و اندیشه‌ای همه ما برای قرآن احترام قایل هستیم و دوست داریم به بهترین شکل ممکن در دنیا فعالیت‌های ترویجی انجام دهیم که علاوه بر تاثیرگذاری در حوزه فرهنگ ایرانی اسلامی، می‌تواند به موضوع معاش هنرمندان این حوزه هم توجه کند.

کاظمی با اشاره به اهمیت کتابت قرآن مجید گفت: هنرهای سنتی به ویژه خوشنویسی، هنری نیست که هنرمند در آن ظرف چند سال بتواند به درجه استادی برسد و دهه‌ها طول می‌کشد. بسیار خوشحالم می‌بینم هنرمندانی داریم که تمام عمر خود را صرف هنری کرده‌اند که نتیجه آن می‌تواند کتابت کلمات نورانی قرآن مجید باشد.

کد خبر 6089607

دیگر خبرها

  • باغ هنر با دو رویداد آغاز شد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی