Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@16:32:14 GMT

دولتی که از هیاهوی صاحبان قدرت نترسید

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۷۶۱۲

دولتی که از هیاهوی صاحبان قدرت نترسید

دولت سیزدهم بی‌توجه به جوسازی‌های صاحبان قدرت اصلاح ساختار اقتصادی کشور را در دستور کار قرار داده است تا ثروت‌های خدادادی به دست همه مردم برسد؛ دولت می‌خواهد کسی از این پس اشتباهات اقتصادی خود را از جیب مردم رفع و رجوع نکند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ حسن روحانی پس از پیروزی در انتخابات مهمترین سیاست خود را حل مشکلات اقتصادی از طریق مذاکره و ارتباط با اروپا و آمریکا قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت های یازدهم  و دوازدهم معتقد بودند راه بهبود وضع اقتصادی کشور حل پرونده هسته ای از طریق مذاکره با آمریکا است. آنها تمام تخم مرغ های خود را  در سبد برجام قرار دادند تا پس از امضای آن با وارد کردن پول نفت به کشور و افزایش سرمایه گذاری خارجی وضع اقتصادی بهبود یابد.

هر چند گشایش های کوتاهی به وجود آمد اما به گفته ریاست وقت بانک مرکزی تقریبا هیچ سودی نصیب کشور نشد. در ادامه نیز با کارشکنی های دولت دموکرات آمریکا در نقض روح برجام و تیر خلاص دولت جمهوری خواه آمریکا استفاده از ظرفیت های خارجی شکست خورد. این اتفاق به همراه سیاست های اشتباه اقتصادی دولت در داخل کشور، موجب شد تیم اقتصادی روحانی در اجرای برنامه های اقتصادی خود شکست بخورند.
در دو سال پایانی دولت، نیز تیم اقتصادی دولت به جای اصلاح اقدامات خود، با مجموعه اقداماتی تلاش کرد وضع اسفناک خود را بزک کند. برداشت از صندوق توسعه ملی، استقراض از بانک ها و دیگر منابع اقتصادی کشور، مصرف ارز یک ساله کشور در سه ماه و گران فروشی آن،  حراج طلاهای بانک مرکزی،  پرداخت پول پیمانکاران با اوراق و دریافت مالیات از پیمانکاران و... هرچند با همه این برداشت ها و درآمدهای کاذب دولت هیچ گشایش اقتصادی ایجاد نکرد و تنها بدهی سنگینی از خود بر جای گذاشت. اما سرنوشت این پول ها به کجا رسید؟ شاید پاسخ به این سوال کمی زود باشد اما با توجه به رویه دولت دوازدهم و سیزدهم می توان گفت این پول ها در جیب عده ای واریز شد تا اشتباهات اقتصادیشان را با رانت بپوشانند.
این پول ها به همان سرنوشتی دچار شدند که اندک دلار های پس از برجام، کارخانجات واگذار شده به بهانه خصوصی سازی و... دچار شدند. 
حالا دولت سیزدهم می خواهد این روند را اصلاح کند. اصلاحاتی که به گفته کارشناسان باید در یکی از دولت های یازدهم یا دوازدهم انجام می شد ولی حالا بار آن بر دوش دولت سیزدهم قرار گفته است.
دولت تصمیم گرفته است تا به پشتوانه ملت، تلاش کند تا ساختار اقتصادی به نفع آینده جوانان و نوجوانان این کشور اصلاح شود. دولت سیزدهم بر خلاف، دولت های سابق برای اهداف سیاسی خود حاضر نیست به رانت خواران باج دهد تا غرغر نکنند. دولت جدید به دنبال اصلاح ساختار اقتصادی است تا هیچ کس با دست کردن در جیب مردم پولدار تر نشود. 
دولت سیزدهم بی توجه به جوسازی های صاحبان قدرت اصلاح ساختار اقتصادی کشور را در دستور کار قرار داده است تا ثروت های خدادادی به دست همه مردم برسد. دولت می خواهد کسی از این پس اشتباهات اقتصادی خود را از جیب مردم رفع و رجوع نکند.
جوانان نخبه بتوانند در فضایی منصفانه و فارغ از رانت ها و امضاها با تکیه بر هوش و تلاش، آینده خود را بسازند.
با همت دولت و پشتیبانی ملت و تبیین نخبگان آینده روشن است.

 

نعیم راوری

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ساختار اقتصادی اقتصادی کشور دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وزیر علوم با اشاره به اینکه نقش علم و دانش در پیشرفت کشور دیده شده، اظهارکرد: اتفاقی که در وعده صادق رخ داد خروجی دانشگاه‌ها بود و دانش آموختگان دانشگاه این اتفاق را برای ما رقم زدند بنابراین اقتدار کشور محصول علم و دانش و دانشگاهیان است.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از ساختمان کلاس های دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران با اشاره به ساخت دو بلوک ۳۵ واحدی خوابگاه متاهلی در دانشگاه یاسوج گفت: تا پایان سال جاری سه هزار و ۲۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از احداث پنج هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت سیزدهم در دانشگاه‌های کشور خبر داد.

وی اظهار کرد: علاوه بر این تعداد کلنگ احداث دو هزار و ۶۰۰ واحد دیگر به زمین زده شده که عملیات احداث آن آغاز شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم پنج هزار واحد خوابگاه متاهلی در تمام دانشگاه‌های کشور به بهره‌برداری برسد، خاطرنشان کرد: طی دوسال و نیم خدمت دولت سیزدهم احداث خوابگاه‌های متاهلی ۳۰ درصد افزایش داشت.

زلفی‌گل با اشاره به اینکه در این دولت آمایش آموزش عالی، برگشتن دانشگاه به اساسنامه‌ها و نیاز محور شدن دانشگاه‌ها مورد توجه است، تصریح کرد: در تلاش هستیم آموزش عالی را به سمتی ببریم که بر اساس وظیفه دانشگاه‌ها مبنی بر تولید علم و جهت‌دهی به علم و عالم حرکت کنند.

وی در خصوص احداث دانشگاه صنعتی در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در حال حاضر توسعه کمی دانشگاه‌ها مدنظر نیست و توسعه کیفی و مهارت محورشدن دانشگاه و توسعه امکانات  دانشکده فنی و مهندسی مدنظر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم