Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان یزد با ظرفیت های بالا در حوزه ورزش، می تواند در رشته های گوناگون ورزشی در سطوح ملی و فراملی به خوبی بدرخشد.

به گزارش ایران آنلاین، استاندار یزد در شورای تربیت بدنی و ورزش استان ضمن بیان این مطلب بر توسعه متوازن ورزش با محوریت توجه به مناطق محروم تأکید کرد و افزود: تحقق اهداف توسعه‌ای در حوزه ورزش که نیاز مبرم نوجوانان و جوانان امروز است، باید رویکردی واقعی و نه تزئینی داشته باشد تا سلامت جسمی و روحی این قشر آینده ساز در پرتو پیوند با فعالیت‌های ورزشی حفظ و تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهران فاطمی تصریح کرد: تحقق اهداف ورزشی استان نیازمند برنامه‌ریزی مدون، تأمین منابع لازم و در رأس آنها هماهنگی بین‌بخشی است تا در سایه نظارت کافی و دقیق بر روند اجرای امور، به اهداف تعریف شده برسیم.
نماینده عالی دولت در استان، با بیان اینکه در حوزه ورزش از مسئولان مربوطه استان مطالبه‌گری خواهیم کرد، گفت: همزمان با اجرای برنامه‌ها و تقویت زیرساخت‌های ورزشی، نسب به تحقق گام به گام اهداف تعریف شده در این حوزه بی‌تفاوت نخواهیم بود و در این زمینه، خروجی روند کار را از افراد مسئول در بخش‌های اداری، ورزشکاران و فعالان هیأت‌های ورزشی مربوطه پیگیری خواهیم کرد.
وی با تأکید بر اینکه نسبت به تمام برنامه‌های توسعه‌ای استان اعم از فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نگاه متوازن و عادلانه داریم، تصریح کرد: نگرش ما به ورزش یزد، نگرشی استانی است و با این نگرش، از نظر ما، هیچ تفاوتی بین نوجوانان و جوانان روستایی با مرکز استان وجود ندارد و تمام امکانات و زیرساخت‌های ورزشی باید به طور متعادل و متوازن در سطح استان توزیع شود تا همه فرزندان ما به طور یکسان به امکانات لازم دسترسی داشته باشند.
استاندار یزد در ادامه تأکید کرد که ما نیز باید همچون سایر استان‌های مجاور، منابع حوزه ورزشی را به درستی مدیریت و تثبیت کنیم و از طریق ایجاد باشگاه‌های بزرگ و مطرح ورزشی دامنه حمایت از رشته‌های ورزشی به عنوان نیاز امروز نوجوانان و جوانان را گسترش دهیم.
وی با تأکید بر اینکه توجه به مباحث فرهنگی و اجتماعی، هرگز از مدار توجه دولت خارج نیست، گفت: در این زمینه خود را مسئول می‌دانیم و از هیچ تلاشی برای عارضه‌یابی مسائل فرهنگی و اجتماعی استان و کمک به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی استان دریغ نخواهیم کرد.
وی، تأمین منابع حوزه ورزش از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهوری و سایر منابع را از دغدغه‌های مدیریتی استان عنوان کرد و یادآور شد: البته به دنبال راه و روش‌های قانونی دیگر برای تأمین منابع هستیم که از جمله آن می‌توان به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای مشترک فی‌مابین شهرداری‌ها و ادارات تربیت بدنی به تفکیک هر شهرستان اشاره کرد.
فاطمی ادامه داد: همچنین تأمین اعتبار از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن و صنایع معدنی استان برای حمایت از صندوق توسعه ورزش استان نیز از دیگر برنامه‌های ماست که باید در این خصوص کارگروهی به ریاست استاندار، دبیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان؛به عنوان مسئول پیگیری برنامه‌های تعیین شده و اعضای مد نظر اداره‌کل ورزش و جوانان استان تشکیل شود تا در چارچوب فعالیت این کارگاه، محل‌های هزینه‌کرد اعتبارات در این حوزه مشخص و شفاف شود.
فاطمی، با اشاره به اهتمام ویژه استان به تأمین منابع پایدار برای حوزه ورزش استان از طریق مشارکت مجموعه های صنعتی و معدنی تأکید کرد و افزود: موضوعات این حوزه در قالب جلساتی با بخش های مربوطه برگزار و سازوکارهای مشارکت آنها تبیین خواهد شد.


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تأمین منابع حوزه ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد