Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: راه‌اندازی 3 هزار و 500 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور برای کولبران و سوخت‌بران در مناطق محروم و روستایی 7 استان کشور در برنامه‌های سال 1401 قرار دارد.
ترکمانه تصریح کرد: راه‌اندازی این 3 هزار و 500 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای 10 هزار و 500 نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، کولبران و سوخت‌بران در استان‌های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و فارس جزو جامعه مخاطبان هدف ایجاد اشتغال هستند.
وی درباره میزان سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های اشتغال ویژه کولبران و سوخت‌بران نیز توضیح داد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این 3 هزار و 500 طرح اشتغال‌ بالغ بر 6 هزار و 300 میلیارد ریال است.
ترکمانه در تشریح عملکرد پیشین بنیاد برکت در حوزه اشتغال‌زایی برای کولبران و سوخت‌بران گفت: تا پایان سال 1400 نزدیک به 8 هزار طرح اشتغال‌زایی با ظرفیت 24 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم برای کولبران و سوخت‌بران در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راه‌اندازی شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت بر استقبال سوخت‌بران از شغل پایدار تاکید کرد و اظهار داشت: اکثر سوخت‌بران از روی اجبار و ناچاری به این کار مشغول شده‌اند. بیشتر این افراد نه تنها مالک سوخت‌های قاچاق شده نیستند که حتی خودرو هم به آن‌ها تعلق ندارد و فقط نقش یک راننده روزمزد را بازی می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بخش اعظمی از کولبران نیز علیرغم میل باطنی به این کار اشتغال دارند و اگر از یک درآمد حداقلی برخوردار باشند، این شغل را کنار خواهند گذاشت.
ترکمانه یادآور شد: کولبری و سوخت‌بری خلاف شان انسانی است و باید روش‌ها و راه‌کارهای بهتری را برای تامین معیشت کولبران و سوخت‌بران طراحی و اجرا نمود.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تسهیل‌گران این بنیاد در استان‌های هدف با شناسایی و مراجعه به کولبران و سوخت‌بران آن‌ها را پس از اهلیت‌سنجی و تکمیل فرآیند ثبت نام، برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌‎کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: مدیرعامل بنیاد برکت کولبران و سوخت بران اشتغال زایی راه اندازی طرح اشتغال هزار و 500

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه

لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی به همراه ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران روز گذشته با محمد اله‌یاری فومنی مدیر عامل بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

علی قمصری نامزد دریافت جایزه جهانی براوو شد / اجرا با ارکستر سمفونیک مسکو

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی 2018، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و گفت: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • نمایش کولبران برای نخستین بار در تلویزیون