Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه شاوردی امروز در هفتمین رویداد خوشامدگویی به شرکت‌های دانش بنیان که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: یکی از خدمات توانمندسازی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان، «آموزش» در حوزه‌های مالی و فنی است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق تا سقف ۹۰ درصد برای برگزاری دوره‌های آموزشی در همکاری با سایر کشورها و تا سقف ۷۰ درصد هزینه برگزاری برای دوره‌های آموزشی مجازی تا سقف ۵۰ میلیون تومان از شرکت‌ها حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اخذ استانداردهای صادراتی گفت: همچنین صندوق نواوری و شکوفایی، ۷۰ درصد هزینه‌های اخذ استانداردهای صادراتی به شرکت‌ها را به صورت تسهیلات بلاعوض اعطا می‌ کند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۹۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۳۰ میلیون تومان در سال به شرکت‌ها و تا ۴۰ میلیون تومان به شتابدهنده‌ها برای برگزاری دوره‌های آموزشی و یادگیری اختصاصی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص می یابد.

مدیر کل توانمند سازی صندوق نوآوری با اشاره به خدمات توسعه بازار این صندوق، توضیح داد: ۷۰ درصد هزینه‌های شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی تا سقف ۴۵ میلیون تومان و ۷۰ درصد هزینه‌های مربوط به حضور آنها در نمایشگاه‌های خارجی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر آن ۷۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۱۸۰ میلیون تومان برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه دایمی و مراکز فروش خارجی به شرکت‌ها تسهیلات بلاعوض واگذار می‌شود.

به گفته وی برای اعزام هیات‌های تجاری ۹۰ درصد هزینه‌ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان و برای پذیرش این هیات‌ها تا ۹۰ درصد هزینه‌ها (۶۰ میلیون تومان) په شرکت‌ها پرداخت می‌شود.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق برای ارائه مشاوره و اخذ استانداردها ۷۰ درصد هزینه تا سقف ۶۰ میلیون تومان شرکتهای دانش بنیان را می پردازد و برای تمدید استانداردهای تخصصی محصولی و سیستمی تا سقف ۳۰ میلیون تومان تسهیلات اعطا می کند.

وی اضافه کرد: برای ارائه مشاوره و اخذ تاییده‌ها و مجوزهای ملی تا ۷۰ درصد هزینه که تا سقف ۶۰ میلیون تومان می‌شود از سوی این صندوق به شرکت‌ها اعطا می‌شود و برای تمدید این تاییدیه‌ها تا سقف ۳۰ میلیون تومان بلاعوض به شرکت‌ها کمک خواهد شد.

شاوردی خاطر نشان کرد: ۷۰ درصد هزینه‌های مربوط به انجام آزمون‌ها و تست‌های تخصصی بر روی محصول دانش بنیان تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در سال به شرکت‌ها اعطا می‌شود.

کد خبر 5497293 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان شبکه ملی اطلاعات صندوق نوآوری و شکوفایی نوآوری همراه اول تحقیقات علمی شرکت های دانش بنیان سورنا ستاری هوش مصنوعی فناوری فضایی ماهواره حاکمیت سایبری حمله روسیه به اوکراین صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۰ درصد هزینه ۷۰ درصد هزینه ها ۶۰ میلیون تومان شرکت ها تا سقف ۹۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود